• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıslar ilk gece bi bakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla biz eve tam geldik gece yarısı tavernadan ilk gece.
Birde baktıkki musluğu açık bırakmışlar,evi su bazmış.
Haydii gelinliklerle suları temizlemeye...........................

yaa bu cok kotu olmus gecenız berbat olmuss ne dıyım gecmıs olsun

ozel kalsin :)

Son düzenleme:
kizlar birsey giymesenizde olur:)2dakika sonra cikaracaksiniz zati

valla ben korkudan ve de yorgunluktan ne çamaşır gördü gözüm ne de duş...
İlk defasında zaten namaz kılıp örtünün altına giriyorsun...siyah giysen nolur beyaz giysen ne olur
ne fantezisi ne yakışması cancağızlarımmm -tatlicadiarzu-

kızlar bu jartiyerle rahat ediliyomuki gelinliğin altında ben şimdiden o gelinlikle tuvalete nasıl giderim die düşünüyom bide jartiyer uğraş dur heyecandan düğün başlayana kadar kaç kez çişim gelir benim kaydirigubbakcemile3 eve gelince pestilimiz çıkar heralde -tatlicadiarzu- bende duş alıp,namazımı kılıp cicilerimi giyerim en kırmızısından :utangac:

KIZLAR gelinliğinizin altına istediğinizi giyin, eve gelince zaten dinimize göre duş alınıp namaz kılınır ve daha sonra istediğinizi giymekde özgürsünüz... ben gelinliğimin altına çok şık kırık beyaz dantelli pullu, jartiyerli takım giydim daha sonra çıkardım ve başka birşey giydim

buarada tuvalet sorununu sıkıntı yapmayın bir bayan zaten size yardımcı olur eteği tutar ve siz zorlanmazsınız benim teyzem sağ olsun benimle tuvalete girmişti eteklerimi tuttu,

jartiyerde bence giymeye gerek yok gerçekten zor oluyor gelinlik altında ama muhakkak o gece giyin derim...

okadar çok seyım varkı hangsısını gıysem kaydirigubbakcemile2

çık nan benim konumdan kaydirigubbakcemile3

valla ister beyaz ister siyahh
önemli olan adamın aklını başından almak o geceeee delikafadulden:jeyyar:

KIZLAR gelinliğinizin altına istediğinizi giyin, eve gelince zaten dinimize göre duş alınıp namaz kılınır ve daha sonra istediğinizi giymekde özgürsünüz... ben gelinliğimin altına çok şık kırık beyaz dantelli pullu, jartiyerli takım giydim daha sonra çıkardım ve başka birşey giydim

buarada tuvalet sorununu sıkıntı yapmayın bir bayan zaten size yardımcı olur eteği tutar ve siz zorlanmazsınız benim teyzem sağ olsun benimle tuvalete girmişti eteklerimi tuttu,

jartiyerde bence giymeye gerek yok gerçekten zor oluyor gelinlik altında ama muhakkak o gece giyin derim...

yaa benım bıldıgım kadarıyla ılk gece namazı sadece erkegın kılması gerekıyo acaba yanlısmı bılıyorumkı?benneyaptımki

Hem gelin hemde damat 2 rekat şükür namzı kılıyor canım.. damat gelinin duağında gelinse damadın ceketinin üzerinde kılıyor.. Ama ablamlar secdade kılmışlar o ilk gecelerinde..
Rabbim Nasip Kısmet ederse Düğünden Sonra Evde imam Nikahımız Kıyılıcak Ve ben Büyükleri Yolcu Ettikten Sonra Eşimle Beraber 2 rekaa tşükür Namazı Kılıcam Kesinlikle Bunu istiyorum...

Hem gelin hemde damat 2 rekat şükür namzı kılıyor canım.. damat gelinin duağında gelinse damadın ceketinin üzerinde kılıyor.. Ama ablamlar secdade kılmışlar o ilk gecelerinde..
Rabbim Nasip Kısmet ederse Düğünden Sonra Evde imam Nikahımız Kıyılıcak Ve ben Büyükleri Yolcu Ettikten Sonra Eşimle Beraber 2 rekaa tşükür Namazı Kılıcam Kesinlikle Bunu istiyorum...

yaa ben neden oyle bılıyodum kı ayıp bana valla koca kız olmusm evlenecek yasa geldım daha bılmıyorum makyajı sılmek abdest almak uzun surer ama olsun tabıkı yapmak sartsa yanısırnaşık şey

yaa ben neden oyle bılıyodum kı ayıp bana valla koca kız olmusm evlenecek yasa geldım daha bılmıyorum makyajı sılmek abdest almak uzun surer ama olsun tabıkı yapmak sartsa yanısırnaşık şey

olsun hayatım bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. ayrıca uzun sürer diyorsun boşveer sürsün nasılsa tüm gece sabah kadar bizimmmmmm ve sevdiğimiz yanımızda acelemiz yokkk dimi tatlımmmm:asigim:

olsun hayatım bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. ayrıca uzun sürer diyorsun boşveer sürsün nasılsa tüm gece sabah kadar bizimmmmmm ve sevdiğimiz yanımızda acelemiz yokkk dimi tatlımmmm:asigim:

oyle tabıkı cnm zaten dus da alınıyomus yaa demı oncesınde abdestde alınır sankı ne olacak ıkı dakıkalık ıs zaten ne kadar gec olursa sankı yaa stres korku offf:1no2:

bunu bende bliyorum da peki alkol alındıysa ne olacak benimde kafama bu takılıyor....
o zaman ertesi sabah mı beklenecek:) off karışık işler

ben imam nikahımı kınadan snra kıydırcam ki ilk gece zorluga girmiyim :)))
ojelerimi silmem flan sorun olmasn diye hem..
ilk gece alkol almam ben şahsen,her şeyi aklı başmdayken yaşamam lazm :utangac:

iç çamaşırı konusuna gelince;
gelinlik altına beyaz jartiyer tabiki(favorim :lepi:)
eve gelip duş alırım snra da ne giyersem artık
hiç beyaz çamaşrm yok ama ilk gece için alcaz mecbur :asigim:

ben imam nikahımı kınadan snra kıydırcam ki ilk gece zorluga girmiyim :)))
ojelerimi silmem flan sorun olmasn diye hem..
ilk gece alkol almam ben şahsen,her şeyi aklı başmdayken yaşamam lazm :utangac:

iç çamaşırı konusuna gelince;
gelinlik altına beyaz jartiyer tabiki(favorim :lepi:)
eve gelip duş alırım snra da ne giyersem artık
hiç beyaz çamaşrm yok ama ilk gece için alcaz mecbur :asigim:

:lepi::lepi: Tek geçiyorum seni bu topiktee aynen canım alkolde neymiş sonra sabah ne oldu diye hatırlamak zor olurrr kaydirigubbakcemile3

size bişiy diyeyim mi kızlar..,
ilk gecenizi yeni bi başlangıç olarak düşünün lütfen...
iki rekat kılınan namazın ardından dua etmek gerekli...
Rabbim o gece edilen duaları geri çevirmezmiş..
ben her ne dilediysem oldu.aklıma kim geldiyse...
ne dilediysem o akşam verdi de Allahım çok şükür...:nazar:

Back