• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıslar ilk gece bi bakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelınlıgımın ıçındekı don heryanımı kavrayan korseydı kaydirigubbakcemile3 daha zayıf görunmek ıçın balayında pişiklerımle gezdım :roflol: zaten o gece ayakların 5 numara buyumuş gelıyosun,kafanda 50 tane toka. soyunmak kazık gıbı kafandan sıyrılmak, yıkanmak hepsı ayrı dert. ben hazır oluncaya kadar eşim horluyordu. garıbım 3 gun uyumamış stresten. hala gulerız. sıyahları da gıyecek cok gecelerın olacak acele etme derım.

gelınlıgımın ıçındekı don heryanımı kavrayan korseydı kaydirigubbakcemile3 daha zayıf görunmek ıçın balayında pişiklerımle gezdım :roflol: zaten o gece ayakların 5 numara buyumuş gelıyosun,kafanda 50 tane toka. soyunmak kazık gıbı kafandan sıyrılmak, yıkanmak hepsı ayrı dert. ben hazır oluncaya kadar eşim horluyordu. garıbım 3 gun uyumamış stresten. hala gulerız. sıyahları da gıyecek cok gecelerın olacak acele etme derım.

ay ben cok kızardım budurumda sanırımm :1closedeyes:

ben normal byaz jarityer gitincem makyajımı çıkarcam jupssssssss:jeyyar:
olay bitcek ben oyle duş muj bekleyemem zaten snra alcas gerek yok sondakı işi başda yapmaya:jeyyar:

sizlerinkini okuyunca o geceye tekrar döndüm
çok güzeldi heyecanlıydı
bende beyaz giymiştim.
en zor şeyde o saçtaki tokları çıkarmak ölüm ölüm
aglıyacaktım nerdeyse o kadarda canım acımıştı.

eşimde çabuk çabuk çıkarmaya çalşıyordu yazık

benim düşüncem beyazları tercih etmenden yana.
çok gece oluyor siyahları giyecegin.

çakırcım sen ağlamadın mı tokaları çıkarırken inanın ki ben sinirden ağlamıştım eşim çıkaramadı da duvağımı falan yırtmıştım hep eşim en son elinde makasla gelince susmuştum

Valla biz eve tam geldik gece yarısı tavernadan ilk gece.
Birde baktıkki musluğu açık bırakmışlar,evi su bazmış.
Haydii gelinliklerle suları temizlemeye...........................

kızlar hepiniz harikasınız ya giremedim yeni okudum yaızları demekki çoğu kişi böle düşünüo.
ama ben gelinligin altına jartiyer rahat olmaz gibisinden düşünmemiştim neyse ozmn gelsin bakarız.ama eve gelince ben duştan sora kesnilikle değiştirirm duramam öle hehe:):)

Zaten ister istemez duja giriyorsun.Çünkü o kadar makyaj falan,rahat
edemiyor insan............................................................

ya gerek yok terlemem zati oynamam nıkahım olcekk:)))ozman ayrı ayrı yıkanırıs ben utanırım oyle sonrada beraber:jeyyar:

BEN GELİNLİĞİN ALTINA GÜZELCE JARTİYERLİ TAKIMIMI GİYMİŞTİM
GELİNLİĞİ ÇIKARINCA GÖZLER :1shok: böyle oluyor :roflol:

sonra duşa girip güzel geceliklerimi giymiştim

bencede sen gelinliğin altına beyaz giy eve gelip duş alınca giyersin siyahlarını :jeyyar:

bunda düşünülecek ne varki?

beyazları gelinliğin altına giyersin...
eve gelip duş aldıktan sonra siyahları giyersin... :jeyyar:

bende öyle düşünüyorum içime beyaz jartiyerli takımımı giyicem gelinliğimi aşkım çıkarır görünce şöyle bir yutkunsun heyecanlansın sonra duşa girip çıkıcam bu sefer cicilerimi giyicem o zaten çoktan uçmuş olucak cicilerimi görmez bile ama neyse kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

evet arkadaşa katılıyorum..
nitekimde öyle oldu :utangac:
zaten saçın topuz yada spreyli kazık gibi olacağı için mecbur kalıcaksın duş almaya.. hem o kadar koşuşturmadan sonra ter kokusuda olur insanda.. duş aldıktan sonra mis gibi çıkarsın.. hemde istediğin renkte de giyinebilirsin canım.. o senin fantezine kalmışş
kaydirigubbakcemile3

açıkcası normal beyaz iç çamaşırlarımı giymiştim eve gelincede pembeyle değişmiştim :))

ay senin aklına fikrine :jeyyar:
eve girip az nefes alıp duş alacağın için tercih ettiğin çamasırı giyebilirsin :lepi:

bende beyaz takım giymiştim
ben bide düğünde regliydim

duş şart bence ter kokmamak lazım öyle bi gecede sonra istediğini giyersinn :jeyyar:

benim duş alacak kadar vaktim olmadı malesef :)
zaten düğünde yapılmadığı için terlemedim kötü hissetmedim kendimi...
yanlış anlamayın yorgunluktan bayıldık biz beeeee....
ama jartiyer giymiştim...

bende gelinligin içine beyaz duştan sonrada siyah jartıyer takım gıymeyı dusunuyorum... sıyahın cok yakıstıgını soyluyo askım... adamı cıldırtacam...:):dance::jeyyar:

bunda düşüncek ne var kuşum
banyodan sonra giyiver ne giyceksen..
zaten gelinliğin altındakiler ter vs..kötü olur..

Back