kıslar ilk gece bi bakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya arkdaşlar şimdi benim sormak istedigim şu sizlere.
evlendigimiz gün gelinligimizin altına özel bi iç çamaşırı alınır oda beyazdır hep böle biliriz ama ben ilk gece siyah giymek çok istiorum çünkü kendim beyaz tenliyim siyah saç kara kaş kara gözlüyüm:)siyah çok yakışıo hatta bi gecelik aldım kendime kısa çok hoş onu bile giymeyi düşünüorum çok yakıştı çünkü .mesela gelinligin altına beyaz giysekte eve geldigimde deiştiririmçünkü ter kokar yapışır vucuduma böyle düşünenler varmı veya farklı renk giyenler??:enbuyukkk:

merhaba canım.. bunu en iyi evlıler bılır
benım sadece nıkahım oldu ama.. zaten o gun gecesı eve yada otele gelınlıgınde mutlaka bi dus alınır die dusunuyorum..
sevdigin iç geceligini sonradan giy yani canım ...

Eve geldiğinizde duş alırsın, siyah cicilerini giyersin bu kadar kolay

evet bende öle düşünmüştüm oleyy yaşasın ciciler hehe:):)

bende öyle düşünüyorum içime beyaz jartiyerli takımımı giyicem gelinliğimi aşkım çıkarır görünce şöyle bir yutkunsun heyecanlansın sonra duşa girip çıkıcam bu sefer cicilerimi giyicem o zaten çoktan uçmuş olucak cicilerimi görmez bile ama neyse kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

bencede beyaz giyip eve gelip dus aldıktan sona degişebilirsin a.s.

ben de eve gelip beyazlarımı değiştirip mor giymiştim aşkımla en sevdiğimiz renk bence kırmızı veya mor giyin kesinlikle etkili !! hihoyyyt

Benimde planım şöyle :jeyyar:
Gelinliğimin altına beyaz jartiyer giyicem ilk görüş heyecanlı olmalı :jeyyar:
Duş aldıktan sonra en sevdiğim mor geceliğimi giyicem gerisi malum :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Arkadaşların hepsi doğruyu söylemiş, duş alacağın için daha sonra istediğini giyersin...

ben basma don düşünüyorum cidden ha...
eski türk filmlerindeki gibi yer yatagında :):)))) yorgan altında :roflol::roflol:
benim nişanlım lise formamı hala saklatır.. ben lisedeydim o üniversitedeydi..ozaman tanıştıkk 7 sene önce
onlarıda giymemi istiyor çorabım bile saklıyorummm onun için ....

Bence beyaz giyilmeli.Siyah içte bile kalsa sırıtır.Üstelik siyah
karamsarlıktır.ılk gece için seçilmemeli bence............................

harikasın vallaha bakıyorumda bir tek ben değilnmişim bizim hepimizin taktik aynı. beyaz jartiyer sonra duş ardından ciciler. bide ben nişanda alınan beyaz gecelik setini değiştirip kırmızı yapmıştım :roflol: harikayım yaaa

kızlar bence hiçbişi giymeyinn nasılsa kalmıyo iki dakkada hoopp :)
hehhee

valla b en o gecenın korkusuylaaa yenı bır ıc cazmasırı gıymıstım okdar gecelık mecelık gıymedımmmm gecelık dusunecek halım yoktu korkudannnn bosuna korkmamısım amaaa zatennn dustan sonraaa daa esofman takımımı gıynıp yatmıstım o agrıylaaa bıde gecelkıgı dusunememıstımm tabı herkesın bır olmuyo

kızlar düğün sonrası yorgunluktu stresti kafan şişmiş oluyo biran önce uyumak istiyosun kafandaki duvağı çıkarmak için uğraşıyosun karnın acıkmış oluyo inanın ki donsuz bile gezebilirsiniz o an evde bende sizin gibi düşünerek gelinliğimin içine jartiyer giydim beyaz sözde sonra değiştircektim kırmızı almıştım eve geldim duş aldım ve rahat bişey giymek istiyosun eski eşofmanlarımı giymiştim sadece bir anıydı paylaşmak isteidm sevgilerimle

ehehe bende kırmızı almıştım :roflol:

Ben gelinliğimin altına normal beyaz takım giymiştim.rahat giyinmiştim.jartiyer hiç rahat olmaz okadar koşturacaksınız.zaten düğünden sonra eşimin ailesinin evine uğradık önce.Orada üstümüzü değiştirip biz otele geçtik.otelde istediğim geceliği falan giymiştim.

ben hıc dusunmemıstım bunu :)

benimde çook planlarım vardı ama eve yorgun gelince bi güzel duş alıp rahat bişiler giydim bi de karnımız açtı pizza söledik eve oturup video oyunu oynadıkşakkıdı planlanan gecelikler daha sonraları çıktı ortaya:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…