kıslar hamişim ve kasıklarımda kıramp var sizdede varmı?normalmi?

canım bende aynı dertten muzdaribim....

bende bugün itibariyle 6+2 günlük hamileyim dün çok az kahverengi lekelenmem oldu dr. hemen progestan kullan ama eğer kırmızıya falan dönerse ozaman daha kötüymüş.....şükür dün akşamdan beri gelmemişti ama şimdi yine bir damla geldi bende çok korkuyorum yarın akşam randevum var keseyi gördükama kalp atışlarını duymadık daha inşallah bir aksilik olmazda duyarız.....heran korkuyla yaşıyorum habire lavaboya gidiyorum ya kanamam varsa falan diye paranoyak oldum valla....

:ecrin_bebek:
canım aynen hiç kalkma yatt ben öle yapıyorum ayğı ı üşütme progestana devam et korkmaa olurmu

kızlar ikinizede hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun..canlarım mutlaka dinlenin ve bol bol su için.benimde ilk haftalarda lekelenmem oldu,daha sonra da şiddetli kanamalarım oldu,hatta doktorlar kesin düşer diyorlardı15. haftaya kadar 2 haftada bir kanamalarım tekrarladı. ama çok şükürki şuan bebişimle 33. haftamızı tamamlıyoruz.
Sakın canınızı sıkmayın,uzanın kendinizi zorlamayın ve dediğim gibi bol su için,güzel haberlerinizi bekliyoruz:1hug:

Benimde 11. haftamda kahverengi lekem gelmişti, doktora gittim lekem geldi dedim, eyvah, aman dur dedi. Sonra vajinal baktı gayet iyi dedi, görmüş olduğun leke adet taklidi dedi, korkma dedi, progestan verdi. Bol bol su iç dedi.

bugün biraz daha geliyor ama benim kahverengi lekem öyle sıvı kan gibi değil böyle hani küçük beyaz intilap parçası gelir ya böyle topak halinde onun açık kahverengi renklisi yani öyle siyaha yakın falan değil o şekilde geliyor bu akşam randevum var çok korkuyorum ve bi okadarda heyecanlıyım bebeğimin kalp atışını duycam inşallah.....

malesef benim dinlenme gibi lüksüm yok çalışıyorum ve yine izin alma gibide bir lüksüm yok allaha emanet yaşıyoruz en azından bugünüde atlatırsak inşallah ultrasondada herşey yolunda çıkarsa cumartesi pazar evdeyim 2 gün dinlenirim.....

Allah nazarlardan korusun milkshake. inşallah bebişin de iyidir. hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin.

selam...
ben iki ay önce dogum yaptim... ama hamileligin ilk aylarinda ayni regl agrilari gibi sancilarim oluyordu cok normalmis merak etme canim...

ben de 16 haftalık hamileyim.ara sıra kasıklarımda bazen de karnımın alt bolgelerinde agrı oluyo.ben karnımın buyumesine baglıyorum.ilk zamanlarda da olmustu bu tip agrılar.normal demisti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…