kıslar hamişim ve kasıklarımda kıramp var sizdede varmı?normalmi?

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
44
:CüvCüv:kıslar hamiyim ve kasıklarımda kıramp var sizdede varmıı?

canım benimde kasıklarım bugün çok agrıyor biraz yattım hafifledi ama oturunca sanki dahada çogalıyor birazdan arkadaşlar gelicek hiç dinlenemem heralde bu bebişler pek nazlı olacaklar galiba

canım daha yeni 3 4 haftaklık regli öncesi kramp ve kasılmalar gibi oluyo bazen şiddetli oluyo ve korkuyorum

merhaba bende hamile olmaya çalışıyorum allah kısmet edrese hamilelikte ne gibi belirtileriniz oldu yazarmısınız hepinizin hamileliğihayırlı olsun

evet yaa ya ben nazlıyım ondanmı bilmiyorum çok istedim bu bebişi ilkdefa hamileliği tadıyorum 5 yıl olmamıştı rabbim verdi tüm isteyenler versin

merhaba bende hamile olmaya çalışıyorum allah kısmet edrese hamilelikte ne gibi belirtileriniz oldu yazarmısınız hepinizin hamileliğihayırlı olsun

hihoyyyt canım inşllah olursun bende 5 yıl bekledim belirtileri uyku kasıklarında hafif şikinlik gerilme
gözünün karaması olmuştu
ben bol incir yedim ve soğan kürü uyguladım

benim adet öncesi göğüslerimde ağrı olurdu şimdide var ama daha fazla şiştiler sanki bugün 24. günüm ama erken yumurtlamam oldu diye tahmin ediorum bakalım hayırlısı inş en kısa zamanda bebeğini kucaklarsın canım allah tamamına erdirsin

ya kızlar benimde adetimeee 2 gün var ve sağ kasığımda ağrı oluyor çekilme gibi yani acaba diyoruuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya kızlar benimde adetimeee 2 gün var ve sağ kasığımda ağrı oluyor çekilme gibi yani acaba diyoruuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bazı belirtiler psikolojik olabiliyor..Adet gününü bekle...eğer 1 hafta daha gelmeze kanda beta hcg testi yaptır...a.s

canım daha yeni 3 4 haftaklık regli öncesi kramp ve kasılmalar gibi oluyo bazen şiddetli oluyo ve korkuyorum

canım benım cok sevındım...5yıl gıbı uzun bı bekleyısın ardından Allah inşallah kucaklasmayı nasip eder:Saruboceq:kasılmalr normal,kanaman yoksa.lekenmelerıde gecme hemen...devm ederse dr a falan gıt ıhmal de etme.ılk 3 ay cok onemlı annesiii....bebişin sana sıkı sıkı tutunması için bol bol dınlenmelısın.3aydan sonra yaparsın yuruyusu a.s:CüvCüv:keyifli hamilelikler canım....tadını cıkar,kocişe nazlanmyıda unutma:sm_cool:

:CüvCüv:
inşallah canım seninde güsel haberini bekliyoz belirtileri var ama inşallahta olur

canım bir doktora göründünmü bende 2. aşılamadan sonra hamileyken çok fazla kramp tarzı ağrım oluyoduu ama sancı gibi vuruyodu hafif bir ağrı değildiii kafamçokkarıştı sonra kürtaj oldum zatenn..belki seninki magnezyum eksikliği falanda olabilir en kısa zamanmda bir doktora görün canımm,,inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canımm

canım ya sağol ne güsel yazmışsıın çok az olmuşu lekenme doktrda kapsül verdi düşük olmasın diye kullanıp yatmaya çalışıyom ama duramıyom pimpiriğim ama bol yatmam lazım :ecrin_bebek:öptüm seni senin varmı bebiş yaff benim kocamda bi bebek bakıma muhtaç ama neyse annem geldi memleketten o bizi doyuruyo kısa bi sürede olsa bakalım

oncelikle hayirli olsun bebisin canim.Bende 7 yillik evliyim bes dusukten sonra altinci kez hamileyim Allah'ima sukurler olsunki iyiyiz 13. haftaya geldik duse kalka:) hamdolsun.Bendede surekli kasilmalar ve agrilar oldu ogrendigimin ertesi gunu kahverengi lekelenmeler gelmeye basladi agriyla birlikte ama dr a gittgimde keseyle ilgili olmadigini kesenin yanindan yani rahimden geldigini soylemisti ve dokuz hafta kadar devam edecegini soylemisti gercektende dokuzuncu haftadan sonra gecti Allah'a sukur ama agrilarim ara ara devam ediyor oda normal diyor dr bebis buyudugu icin.ama tabi ilaclarida ihmal etmemek lazim ben folik asit,vitamin,progesteron,aspirin, rahim kasilmalari icin ilac kullandim taki 13. haftama kadar ve tabiki en onemliside dua....Insallah saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruz Rabbim herkese nasip etsin.

:ecrin_bebek:cannım sağol salıgünü doktra gitcem testlerimi vercem inşallh geçer kıramplar bende folikasit ve progestrol kullanıyorum inşlallh hayrlısıyla dünyaya gelr bebişler sende zor günler geçirmişsin :CüvCüv:

bence dr.unu ara kahverengi akıntının olduğunu söyle,sana progesteron verecektir,bu da bebğin tutunmasına yardımcı olur,tabi, dinlenmende lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…