- Konu Sahibi cornelia35
test yaptım şimdi ama maalesef değilim artık ne zaman gelecek bilmiyorumda hiç böyle hayal etmemiştim ben adetde olmadım hala hep böyle 15 gün 20 gün 1 ay gec oluyorum...hep ümitleniyorum o yüzden. gününde olsam böyle ümitlenmem en azından.
Ben evleneli 14 ay oldu ve 2 ay korunduk 12 ay olmadı yanii testlerimizi yaptırdık hepsi iyi bende polikistik over varmış ama ileri derecede değilmiş bu ay adet olunca adetin 3.günü yumurtlama takibine başlıcaz ama hala olmadım tabii hamile de değilim öyle boş boş bekliyorum (
Ben bir sohbete gitmitşim gecen kasımda o zaman bir kızın bebegi olmuştu bbekle gelmişti sohbete dün yine gittim onca zamandan sonra bi baktım yine bebek var kucagında yine olmuş öbür ilk bebegide büyümüş.. o zamanlar bende istiyodum özenmiştim.. Benim hala yok o ikinciyi yapmışş..
canım mrb ya ne dicegimi inan bilmiorum benımde negatıf çıktı boşwer üzlme ama benım adet günmü daha gecmedi sayıorum son 3 gün herzaman düzenli olur 2 gün gecse şüphe ederim.hamillelik belirtilerini yasıoruz da nie teste ckmıo onu bilmiorum rüyamda kızlara söylemiştim ben hamile olabirim die bi arkadasıma rüyamda kesinleşti gercekten hamileyim dedim.ben gene herzamnkı gibi umutluyum. ama olmassada olmaz napalım bukadar kafaya takarsak hiç olmaz. üzzlümüyorum hatta bian önce adet olsamda kurtulsam bu düşüncelerden diorum olsam üzülmücem yanı napalım 16 ay bekledik daha bekleriz her ay bi umutla allah ne zaman nasip ederse.düşünme sende bukadar kafana takma tamam caım benım öptm:1hug:a.s.