- Konu Sahibi cornelia35
inşallah yaaaaa ama hiç hamilemiyim diye düşünmüyorum bile bu ay nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon okumamışım 1,5 yıldır yazmışsınn canım bende öyle 1 yıl 2 ay oldu bizde testleri yaptırdık ii cıktı bende pko var sadece bakalım hayırlısı... Bende bua y rahim film cekildim.. Ve şuan adetim 10 gün gecikti hala test yamadım cünkü hep böyle gecikiyor bugun yarın yapıcam ama...
kızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza,benim de adetime 3 gün var fakat hafif kahverengi akıntılarım oluyor acaba bu hamilelik belirtisimidir
testi yaptım negatif cıktı..
canım adetin geçti mi senin... belki geç döllenme vardır eğer öyleyse idrarda hemen belli olmaz... hemen umutsuzluğa kapılma... zaten herşey Allah'ın elinde, bu ay olmazsa gelecek ay nasip eder Allah'ım inşallah..
bi kan testi yaptır canım idrar da cıkmaz erken daha ama kan testinde cıkar mutlaka kesin sonuç. aynı belirtiler bende de vardı simdi 8 haftalık hamişim sende sık idrara cıkma var mı
bilmiorum sonuctan korkurummm sık idrara cıkmammı özellikle akşamları 20 dk da bşr 15 dk bir ölcem yaa..sendekı kasık agrısı normal agrımı yoksa bıçak batar gibi batmalar mı ara ara bende öle..
evet vardı oturup kalkarken aniden bıcak saplanıyomuş gibi agrı oluyodu kasıklarımda ve ara ara adet olucak gibi karnım agrıyodu.bence sen hamilesin inş.a.s
in canım yaaaa senın hamilleliğinde hayırlı olsun.. inşllah bende hamileyimdir.yoruldum artık bide korkuom acaba hamilleilk deilde film çekiniim içnmi böle oldu bide arada bi midem bulanıo ama cıkarmıom sadece bulanıo.idrarda koku oluomu? hafif bide koku var ama test negatif cıktı.:1no2:
ilk haftalarda oldu idrarım koyu renkteydi testi ben 1 gün geçmişti adetim yaptım çıkmıştı ama 2. çizgi silikti biraz senin daha günün geçmemiş varsada cıkmaz zaten ancak kan testinde cıkar beklemek zor yaptır be nce rahatla inş. hamilesin
benim 15 gün geçtiği halde çıkmamıştı yaptığım idrar testinde kan testinde öğrendim hamile olduğumu ve rahim filmi o belirtileri yapar canım sancı kanama sık idrara çıkma adet düzensizliği bel ağrısı...dr. olur diye saymıştı bunları bana ben çok yaşamadım allahtan ama filmden yaklaşık 3 ay sonra falan hamile kaldım hemde kendiliğinden ... sen gönlünü ferah tut stres yapma sakın allaha bırak en hayırlısını iste o zaten werir emin ol ...