Kıskanmaktan bıktım

erkek hemen bağlanmayan bayanlardan hoşlanıyor canım ama sadece hoşlanıyor ama SEVMİYORUM.vakit geçiriyor onlarla.
sevgiline güven vermen çok güzel ama bunu fazla fazla vermişsin ona buda iyi değil canım malesef.
çünkü bu sefer tamamen onun olduğunuzu biliyor ben ne yaparsam yapıyım o beni bırakmaz diyor.
bu yüzden size zaman zaman kızıyor sesinizi yükseltiyor.ve sevgisini göstermiyor.
ta ki sizi elde edene kadar.
benim duruma gelince erkek arkadaşım beni kıskandırmak için bir şey yapmamıştı pek bende yapmadım.
sadece bir ara aşkı memnu bilirsin beren saate baya bir hayrandı.onu kıskanmıştım ama şimdi kendime gülüyorum sadece:)
ama sonra ben sevdiğim bir erkek sanatçı varsa bunu ona söylüyordum bana yaşattığını bende ona yaşattım sonra rest çektim ciddi bir şekilde.
bak dedim ben senin sevgilinim benimle konuşurken sözlerine dikkat haddini bil dedim ama çok kızmıştım.
sonra böyke konuşunca oda bana kızdı.kızarsa kızsın ama ben susmadım üzüldüm mü bir sorunum mu var söylerdim
soğuk davranırdım ona oda anlardı zaten.sonra bir iki gün aramazdım bırakırdım hatasını anlardı.ama kesinlikle haklıysam aramazdım onu konuşmazdım
üzülen sen olunca içindeki duygularını göstermezsen konuşmazsan en önemlisi de haklı olduğunu ona karşı savunmazsan üzülen hep sen olursun

Sizin kendinize ozguveniniz hic mi hic yok. Olsa idi boyle hastalik derecesinde paranoyak bir kiskanc olmazdiniz.
Turkcenizde berbat!

Son düzenleme:

o ne arkadaşım ben de kendime kıskanç diyordum yahu bu durum insanın psikolojisini tamir olmamacasına bozar Allah korusun yani iyi edersin düzelmeyi istemekle :128:

ne yapmalı? tecrübe konusuyor gibi...

ben bu kıskançlık işinin şeytan vesvesesi oldugundan eminim.iki kişinin arasını ancak şeytan kıskançlık kisvesini sokarak bozabilir.dün buldum bu duayı sürekli okuyun 'la ilahe illallahul melikül hakkul mübin' ferahlayın..ben artık bunu yapıyorum.boşverin bunlar ancak bizi yıpratıyor.yapacağı varsa zaten yapar adam di mi... dün halimi görseydiniz bunları benim yazdıgıma inanmazdınız ama cok düşündüm.ve allaha sığınıyorum bu kötülükten başka işe değil..şeytanın şerrine fırsat vermeyelim..

bence bız kadınlar kendımızı cok asagılıyoruz erkeklere o denlı prım verıp oz guven yukluyoruz kı kendı kendılerıne vay be ben neymısım tum kızlar bana hasta dıyorlar ve kaybetme korkuları bıtıyor..bende senın gıbıydım cnm ama artık baya torpuledım kendımı cnm artık cok az eskıye gore..cunku gercekten kendıme saygmı kaybettırmıstı asırı kıskanclık kendımı cırkın acue goruyordum sımdı eskısı kadar asla kıskanmıyorum ozguvenım arttı.

kelimesi kelimesine beni anlatmışsın bu kadar olur acaba ben manyak mıyım diye sesim çıkmıyordu ta ki sen yazana kadar ay cok mutluyum tek değilim

bu kıskançlık ne kontrol edilemez ,ne kötü bir durum yaa:26: güzel olan yanı sizin açınızdan durumun farkında olmanız ama sürekli bir hayat yaşanmaz kii..insanın çevresinde arakadaşları vs kalmaz...her arkadaşı potansiyel baştan çıkarıcı olarak düşünmek:18: ben öyle değilim ama arkadaşın bahsettiği şu aşk derslerine katışmak isterdim yahuuu

ama canım günümüz öyle bir hale geldi ki bırak arkadaşı kıskanmayı kardeşler, akrabalar falan göz koymaya başladılar sanki memlekette erkek kalmamış gibi çok şükür başıma gelmedi ama Allah korusun hepimizi bu gibi durumlardan

ya orası öylee...Allah kötüyle karşılaştırmasın...ama bundan korunmanın sakınmanın yoluda kendini böyle harap etmek değil kii...arkadaşını iyi seçersin,mesafeni korursun herkese karşı vs..ama düşünüyorum da her an kıskandığımı falan,insanı hasta eder ciddi anlamda çünkü mutlu olmaya yer yok..her şey ölçüsünde güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…