Kıskanmaktan bıktım

merveilemutlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
83
0
36
İstanbul
YETEEEEER !

içimden bagiriyorum
kizlarrrrrr ...... artik her gün forumun ask acisi cekenler bölumune girmekten içim disim aci oldu.artk günlügum oldu burasi resmen her gün ayri bir dertle geliyorum . artk eminim iliskimi içli disli okumussunuzdur
iste 'beni sevmiomu' , 'beni aldatiomu', 'niye geç cevp verdi', niye bu kadar odun..
DIYEEEEEEEEEE DIYEEEEEEEEE kafayi yedimmmmmmmm.

KISKANMAKTAN BIKTIMMMMMMMM.....her gün face profilini kurcalamaktan , teker teker bütün eski sevgililerinin profillerini gezmekten , her gun msnesine girip listede benden baska kiz varmi diye bakmaktan , sürekli nrdeydin, nerde kaldn,niye geç geldin demekten ACaaaaaaaip bi sekilde yoruldum.

tamam artik kendime çeki düzen veriyorum 'dedim. kiskandikca bu adami bogdum , salcam ya. saliyorum valla!

allah allah o beni kiskansn ya ! hiç bi erkek arkadasim yok inanirmisiniz? hic bi yere gittigim yok!

bende diyorumki bu çocuk niye beni kiskanmio.
nie eskisi gibi ilgilenmio..

ha bide arastiripda bisey bulsam iyi ha ortada fbisey yok ben kafadan salliyorum:) araniyorum resmen , bisey çiksada, bisey olsada yakalasam . hayretler içerisindeyim . Yok az önce aynaya bakip biraz kendimle konustumda olmicak yani ..bu kafadan kurtulmaliym . kendimden korktum

simdi bana paranoyak diceksiniz KI COK HAKLISINIZ BAKIN , ama kuzeninden bile kskandm aylarca içim içimi kemirdi yok o kizi sortla gördünmü , yok niye sana abi demiyo , yokbilmem ne . ayyyyyyyyyyy ...... bu ne ya .varmi boylesi ya .

yok ben psikolojikmanyakruhsalbozukluklu bi insanolmaliym ya!

çocugun faceini , efendim, bütün sosyal iletisim araçlarini tekeeer tekkeeeer , footolarini her günbiri beyenmismi diye acaba diye baktm.

kiz inanmicaksiniz ama annesinin faceinin listesine bile hergün bakadurdum , hani olaki eklemistir annesi bi genç kizi oglunu taniyan eden.

BEN DELIMIYIM? hayir çok onemli bi vakaysam kendimi kapaticam hastanelere:)

neyse bunlar bi yana ,kiskançlik sorunu olanlar söyle gelsin .

vaaaarmi benden daha kiskanç:)düzelmek isteyen , çare arayan falan buyursun dertleselim

ben eskiden sen gibiydim sebebi de eski erkek arkadaşımdı tıpkı senin gibi o da bana davranıyordu ben ondan (2.5) yıl sonra ayrıldım dayanamadım artık özgüvenim elden gidiyordu. diyordu ki elimde olsa seni bir odaya kapatırım benden başkası görmez ya da mesajına bir dk cvp yazmıyım aboww kıyametler kopardı. bir kaç ilişki denemesinden sonra şimdiki sevgilimle çıkmaya başladım iki sene önce baktım bu diğerinin yaptığını yapmıyor hatta bakımlı güzel olayım diye elinden geleni yapıyor öbürü makyaj bile yaptırmıyordu tabi dinleyen kin uzaktaydı zaten neyse ne arkadaşlarımdan kıskanıyor ne kıyafetlerime karışıyor dedim bu çocuk beni sevmiyor sonra ben bir değişik olmuşum eski sevgilimin huyları bana geçmiş o benden ne bekliyorsa bende şimdiki sevgilimden beklemeye başlamışım. hergün faceini mesajlarını telini msnini kurcalıyorum bir kere pcsine şifre koymuş (işle alakalı) sabaha kadar uyku tutmadı ağlıcaktım sinirden hatta uyandırmaya da kıyamıyorum soramadım tabiii.. bu arada birlikte kaldığımız halde kurcalıyorum düşün allah kahretsin tek bir pot tek bir hata dahi yok ama ben kavga çıkartacam ya kız arkadaşlarını abuk subuk kıskanıyorum bizim aile benden daha çok onu seviyor düşün

aynen

ama o his yokmu o his ......

boyle butun vucudun bir an kasiliyor , kaslar çatik, oturmussun bilgisayar basina
kurcalaaada kurcalaaaa belki bisey çikar. bugun belki 15 kere bakmisimdir bak inanilmaz bi olay ya . cidden kendimizi sakinlestirmemiz lazim kizlar :)

bilmiyorum herseyi denedim size yemin ederimki anti stress haplar kullandim homeopati.. çaylar içiyorum abuk subuk .. spora yazildim. yok yok ! hastalik bu !!!!!

ne yapsam ne etsem dusundum artik careyi burda buldum. ya bi yandan deli gibi kiskaniyorum bi yandan diyorumki o beni bu sekidle kiskansaydi hosuma giderdi cidden sevilmek kiskanilmak. ama onun kesinlikle hosuna gitmiyen bisey bu. bana delisin sen diyip duruyo.. sen anca suphelerinle yasarsin diyo.. anlicaginiz iyi yapiyim derken dahada mahfediyorum

seni kiskaniyomu ? beni hic kiskanmaz oldu. eskiden face sifrelerimizi birbirimize verirdik. ben trip atip degistirdim , oda degistirdi sonradan . telefon desen zaten elimden dusmez. yolda yururken guzel bi kiz gelmesin elini kolunu hemen minciklarim.

Ha bu arada özgüven eksikligi de degil .. güzel ve bakimli bi kizim. beni elde etmek için az ugrasmadi :) ama çok fena elde etti

ya arkadaşım inanır msın bende senin gibiyim kafayı yicem artık bende dayanamıyorum
üstelik bnim cıktgım cocuk cok acayıp ya hicbirseyi umursamıyo ciddiye almıyo
artık napıcamı bilmiyorum kac kere ayrıldık barıstık dayanamıyorum artık
aynı dertteniz yani bende kafayı yicem sonunda az önce bende kendımle aynada konustum ama ise yaramıyo gercekten kıskanmaktan bende vazgecemıyorum
üstelk benim cıktgm cocuk cok özgürlgne düskün bense tam tersi cok kıskanc asırı kıskanc biriyim.
sen benım yerımde olsan heralde kafayı yerdin bende yicem gerci az kaldı...
Ya biz bu cocukla 2 hafta ayrıldık hic konusmadık. cocugun umrunda bile değil inanırmısın arkadasım ya okuldan kız arkdşı ve kızın kuzeniyle birlikte bowling oynamaya gezmeye gitmişler ya buna ne diosn ?... benden ayrı olması umrnda bile değil.... sürekli kafamı kötü düşünceler kemiriyo... kız kuzenini neden onla tanıştırmak istesin durup dururken diye... yani bnm durumumda cok vasat gercekten aynı kaderi paylasıyorz senle...
Ama bak kendimize zarar veriyoruz ikimizde bu kadar kıskanmakla... bi söz gördüm ve hosuma gitti bak sende oku...

''Hangisi daha kötü, güvenip sonradan nasıl çirkin bir oyun içinde olduğunun farkına varmak mı, yoksa güvenmeyip hayatı kendine zehir etmek mi. Sanırım ikincisi daha kötü. İlkinin acısı sadece bir kere ve sonunda.''

arkadasim yemin edeirmki ayni !
aynen benimkide suan ayrillsak umursamicak yada umursamiyo gibi davrancak.
egosuna bu kadar düskün bi insan görmedim hayatm boyunca. o kadar gururluki facinde duvarna bisey paylasiyosun mesela begenme butonuna bile basmiyo yani. kendini oyle bi agirdan satmasi varki anlatamam sana. hic aglamadi , hiç üzülmedi. biz hiç ayrilmadik ama ben bi kere ayriliyimde tepkisine bakiyim dedim. cevap su oldu : 'seni bi daha ararsam varya ..'
yani kisasa kisas bi tip. bi trip atsam on bin tane atio. hakliyken özur diletiyo düsÛN YANI .bilio benim sürekli onun pesinde olup , onu kiskancagmmi. onu kiskandigimi defalarrrca o kadar söyledimki. benimkide asiri derecede özgürlugune duskun. keske onun gibi olsam diyorum. bi havalarda , burnu göklerde gezio resmen.
YOK YA AYNALARLA KONUSMAKLA OLMUYO CANIM ARKADASIM BENIM TAVRIMIZI KOYMAMIZ LAZIM.

bu satten sonra ipleri onlarin eline verdik , geri almasi çok zor olur. umitsiz vaka gibiyiz. ama bence beklemeliyiz ya.
neyi beklicez biliyomusun , BI FIRSATIIII :)
suan hareketlerimizi tavirlarimizi biraz sinirlamamiz gerektigini dusunuyorum , sende boyle mi dusunuyosun bilmiyorum..
ne yapmaliyiz ya :/

bunu yazmak yasak mı bilmiyorum ama sevgilinizin second life oyunu oynaması sizin için bi aldatmamıdır :26: sürekli kafama takıyorum acaba çok mu kıskançım bilmiyorum bende sıyırdım sayın konnu sahibi :26:

Son düzenleme:
valla ben burda ki kıskançlıkları okudukca kendimde gram kıskançlık olmadığını farkediyorum yani
benimki free ohhh msnside faceide kız arkadaşları dolu ama ben hmm bunları sil demedim hiç
küçücük ergen kardeşimin arkadaşları bile faceden kızları temizliyor ben hiç uğraşmıyorum bile
sonra çok büyütücek şeyleri takarım mesela kafama ne bilim bir resim görürsem ya da bir konuşma
öyle normalde nerdeydin,kimleydin hiç kız varmıydı falan demem yani
hmm farkettim de ben hiç kıskanç değilmişim yani

((( çok enteresaniz valla ....
simdi kuzenim diye 'adlandirdigi' çok yakn bir kiz arkadasi onu 'dayi' olarak eklemis face e ..
gördüm kafayi yedim yine.
hey allahim yareppim. kiz beni biliyo, sevgiliside var kizin ; ama ben yine su içimi rahat edemiyorum. ya neden böyleyiz acaba bu korkular nerden geliyor

secondlife a da gelince benimkinin oyunu yok. ama oynasa bi ton soru sorarim , kizin adini neden öyle seçtin , nniye öyle giydirdin

cnm bugün hayatımın en kötü günüydü gerçekten ben hiç uyumamıştım daha sonra çocuk bulusmak istedi tamam dedim...saat 4de bulusucaktık neyse bende sacımı yıkıyım falan dedim kulağıma su kaçtı ağrıdan uyuyamadım yani berbat bi gündü bulustuk cocukla böyle bi umursamaz tavırlarda... 1 saat gezeriz sonra eve gideriz diyo bana. kaba saba davranıyo (herzmnkı hali) neyse gezerken ben onun face sifresini istedim vermedi defalarca istedim vermedi bende cok sinirlendim o kızı ztn facesne eklemisti ben o yüzden istedim face sifresni vermedi bna... ondan sonra yemek yedinmi dedi yemedim dedm bi yere otrlm dedi bende face sfreni ver sonra otururz dedm vermicem dedi ısrarla... sonra yürüyoduk geri döndüğümzde yolu ben eve gderim dedi. bende git dedim . döndük eve gidicez..bnm bindiğim otobüs geciyodu durdurmadı bile.. ben otobüsü kacırdım. duraga giderken bana byby diyip kendi otobüsne bindi ve beni öylece ortada bıraktı ben cok agladım bela okudum... ve ayrıldım suan ondan... degmez yani... sende bırak seni üzüyosa ugrasma

yok valla bende kıskanç değilim,hani yeri geldiğinde kıskanırım tabi ama yazdıklarını okuyunca şok oldum,ne yaptıda böyle oldun diye düşünmeden edemedim,bidee eğer benim sevgilim böyle yapsaydı ve haberim olsaydı yaptıklarından korkar ayrılırdım

yok canim :)

anlatttigina göre , yani bu sekilde , bu çocuk cidden bisiler kurcaliyo. hani dedim ya analiz et diye , iste bak çkti ortaya . bosver ya :)
üzüntünude , sevincinide HAKEDENE sakla sen en iyisi
hadi face sifresini vermek istemedi diyelim , senin yaninda açip o faci gosteremezmiydi bisey olmadigini :)
iste kendin diosun byby bile dememis sana !
sen ona guzel bi BYBY de ama tatlim benim

ya normalde o kadar sakin bir insanimdir ki .. sanirim geçmisten kalan bi saplanti. kabus haline geldi ama psikolojik destek alicam. çünku normal boyutlari fazlasiyla asti .. siz uzak durun aman aman

onun umrunda bile değilimki.. ayrılmak veya ayrılmamak çocugun kafaya bişey taktıgı yok ya insan değil gerçekten
facesine grmeye calıstım ama 0.facebook kapandı ya gireemedim o yüzden ama neyse artık ne hali varsa görsün...
sende üzme kendini cnm bnm erkekler için değmez gerçekten... bak görüosn bni öyle ortada bıraktı gitti inan cok kötü bi duygu allah kımseye yasatmasın..

erkek arkadaşınız cidden size bir şey yapmadı mı şüpheye düşürecek şekilde.
hayır anlamadığım öyle şeyler yazmışsınız ki ben kendime kıskanç derdim ama değilmişim sizi görünce.
yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak falan değil ama insan ilk akla gelen sevgilisi ne yaptıda böyle oldu bu kız diye.
birde bana göre kıskançlığın nedeni özgüven eksikliğidir.bunu zaman zaman bende yaşamışımdır.
ama sonra aynaya baktığımda ve içimden geldiği gibi giyinip süslendiğimde kısacası bakıml olduğumda kıskançlığımda yok olmaya başladı.
bende bir zamanlar sizin gibiydim.ama benim erkek arkadaşım bazı şeyler yapmıştı.
size tavsiyem bence kendinizi yenileyin imajınızı değiştirin.
ve bu düşüncelerden yavaş yavaş kurtulmaya çalışın.
her şey sizin elinizde.

bazen herşey bizde bitmiyo öyle insanlar var ki güvenilir görünüp sırtından vuruyo... ya da saman altından su yürütüyo siz güveniyosunuz mesela sevdgnze ama o sizi sevdgini söyleyip başkalarıyla konuşabiliyo.. bu durumda da insanın özgüveni sarsılıyo ve aşktan soğuyo bnce... kıskanmamak lazım aslında kendimize yapıyoruz ama karsımızdaki güvenilmez biriyse ve biz bunu sonradan öğreniyosak bu cok acı bi durum oluyo...

kIZLAAAAAAAAAAR

ya arkadaslar , özgüven meselesi diyosunuzda , ben çok iyi bilirim saçimi boyiyip , güzel cekici elbiseler giyip karsisina ciktiktan sonra bile hala tefonunu kurcaladigimi.

evet tavirlarindan kaynaklaniyo. ozgurlugunue ASIRI derecede düskün..
karistigin zaman patliyo , sinirleniyo.. disarda bi hayati var. ama biyandanda bugune kadar hiç biseyini yakaliyamadim..
konusamadigiin icinde herseyi içinde büyütüyosun. Mesela en ufak bi meselede bi soru sorsam bana derki : al iste delisin sen , git tedavi ol ..
tavsiyeler için tesekkur ederimmmm. gerçekten güc veriyor imaj degisikligi. ya çekici olmak nasil bisey ?
Allah için güzel bir kizim . herkez bunu söyler ama erkek arkadasim bi kere gelipde bana güzelsin demedi.
odun iste

aynen öle canim.. takmaman gerekiyo kafana. biraz üzülseydi bisey derdimde baksana hiç umrunda deil
offffff su erkekler ! ruhsuz seyler Hiiiiiih !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…