- 8 Mayıs 2020
- 34
- 11
- 8
- 24
Benim 2 yillik iliskim var Sevgilimin yakin oldugu 2 kiz arkadasi vardi .Ama pek iletişimleri kalmadi. 2 yil icinde 3 kez konustuklarini biliyorum. Söylediğine gore, benimle tanıştığında bu kizlara bahsetmis, onun istedigi gibi biri oldugumu vs. Bikac ay sonra sevgilim hesabina ikimizin fotoğrafını koymak icin tutturdu ben de tanıdıklardan cekindim. Bana istedigin herkesi silebilirsin hatta baslamisken tum kizlari sil dedi. Benim de kac yillik arkadaslarini tanidiklarini silmek pek içimden gelmiyordu benimle ilgili karar verebilecek tek kisi sensin, istediğini yap falan diye gaza getirdi. (Baska konularda da bu sekide davranıyor, her istedigini yaparim vs) Sonra birden hali değişti herkesi sil x ve y yi silme dedi (o kizlari ) ben de onları herkesten ayri tutmasından rahatsız oldum ama bisey demedim. Ne kadar ileri gidebilir gormek istedim. Bi sure sonra sevgilim yanima geldi, yeni bi fotomuzu paylasti. Kızlardan biri de mesaj atti (Adımı geçirmedi hic)sevgilim bikac ay sonra yine geldi, diger kiz mesaj atti. Sevgilim buluşalım 3umuz burada dedi. Kiz da Hayir siz gelin dedi. Kisacasi bulusmadik. Ama dikkatimi çeken sey, 2 mesajlasmada da sevgilimin halinin tavrinin degismesiydi. Onlara cok önem verdiğini dusunuyorum. Kizlarin mesajdaki tavırları da gicik ve simarik geldi. Ben yokmusum gibi tavırları vardi. Bi sure sonra sevgilim bi daha gelip gitti. Bu sefer ikimiz de okudugum sehre degil evimizin olduğu şehre gelmistik. Gittikten sonra kızlardan biri sevgilime baya sinirlenmiş sesli mesaj atmis. Habersiz gidiyorsun diye. Bi sure once lafi acildi ve sevgilim 4 umuz bulusalim ben gelince dedi. Ben de ilk defa o kizlari hic sevmediğimi ve bulusmak istemediğimi soyledim. Dedigine gore, sevgilim bu bahsettiğim 3. Seferde kizlari uni de sanıyormus ondan bisey dememis kizlara. Bilseydin bulusucaktin yani dedim. Haberin olurdu dedi. Ertesi gun yine konuyu actim x bana bi daha mesaj atmaz ama y "kıyamaz" dedi. Ben bu lafa ayri sinir oldum zaten. Bulusalim 4 umuz diye cok israr da etmedi. Zaten kizlari numarasini sildim. Ama bu olanlar devamli aklimda ve bunun dışında pek sorunumuz olmamasına rağmen bunu ayrilik sebebi olarak goruyorum. Bi yandan da bu kizlarla zaten iletisim kalmadi, lafi da acilmiyor. Durup dururken bundan bahsederek kavga etmeye bahane arar gibi görünmek istemiyorum. Bi yandan da acik acik cevap istiyorum, 2 taraftan birini secsin. Nasil davranmam gerek ve yorumlarınizi merak ediyorum.
Bu arada benim pek erkek arkadaşım yok ama ben de onun tepkisini görmek istedim. Sonucta arkadaşınmis, normal falan diyor ama her seyi soruyor. Içten ice kuduruyor ama direk söylemiyor. Ss isteme huyu var bi de. Baska bisi konuştunuz mu falan diyor ertesi gun.
Bu arada benim pek erkek arkadaşım yok ama ben de onun tepkisini görmek istedim. Sonucta arkadaşınmis, normal falan diyor ama her seyi soruyor. Içten ice kuduruyor ama direk söylemiyor. Ss isteme huyu var bi de. Baska bisi konuştunuz mu falan diyor ertesi gun.
Son düzenleme: