• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanmakta hakli miyim

Misamisa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
34
11
8
24
Benim 2 yillik iliskim var Sevgilimin yakin oldugu 2 kiz arkadasi vardi .Ama pek iletişimleri kalmadi. 2 yil icinde 3 kez konustuklarini biliyorum. Söylediğine gore, benimle tanıştığında bu kizlara bahsetmis, onun istedigi gibi biri oldugumu vs. Bikac ay sonra sevgilim hesabina ikimizin fotoğrafını koymak icin tutturdu ben de tanıdıklardan cekindim. Bana istedigin herkesi silebilirsin hatta baslamisken tum kizlari sil dedi. Benim de kac yillik arkadaslarini tanidiklarini silmek pek içimden gelmiyordu benimle ilgili karar verebilecek tek kisi sensin, istediğini yap falan diye gaza getirdi. (Baska konularda da bu sekide davranıyor, her istedigini yaparim vs) Sonra birden hali değişti herkesi sil x ve y yi silme dedi (o kizlari ) ben de onları herkesten ayri tutmasından rahatsız oldum ama bisey demedim. Ne kadar ileri gidebilir gormek istedim. Bi sure sonra sevgilim yanima geldi, yeni bi fotomuzu paylasti. Kızlardan biri de mesaj atti (Adımı geçirmedi hic)sevgilim bikac ay sonra yine geldi, diger kiz mesaj atti. Sevgilim buluşalım 3umuz burada dedi. Kiz da Hayir siz gelin dedi. Kisacasi bulusmadik. Ama dikkatimi çeken sey, 2 mesajlasmada da sevgilimin halinin tavrinin degismesiydi. Onlara cok önem verdiğini dusunuyorum. Kizlarin mesajdaki tavırları da gicik ve simarik geldi. Ben yokmusum gibi tavırları vardi. Bi sure sonra sevgilim bi daha gelip gitti. Bu sefer ikimiz de okudugum sehre degil evimizin olduğu şehre gelmistik. Gittikten sonra kızlardan biri sevgilime baya sinirlenmiş sesli mesaj atmis. Habersiz gidiyorsun diye. Bi sure once lafi acildi ve sevgilim 4 umuz bulusalim ben gelince dedi. Ben de ilk defa o kizlari hic sevmediğimi ve bulusmak istemediğimi soyledim. Dedigine gore, sevgilim bu bahsettiğim 3. Seferde kizlari uni de sanıyormus ondan bisey dememis kizlara. Bilseydin bulusucaktin yani dedim. Haberin olurdu dedi. Ertesi gun yine konuyu actim x bana bi daha mesaj atmaz ama y "kıyamaz" dedi. Ben bu lafa ayri sinir oldum zaten. Bulusalim 4 umuz diye cok israr da etmedi. Zaten kizlari numarasini sildim. Ama bu olanlar devamli aklimda ve bunun dışında pek sorunumuz olmamasına rağmen bunu ayrilik sebebi olarak goruyorum. Bi yandan da bu kizlarla zaten iletisim kalmadi, lafi da acilmiyor. Durup dururken bundan bahsederek kavga etmeye bahane arar gibi görünmek istemiyorum. Bi yandan da acik acik cevap istiyorum, 2 taraftan birini secsin. Nasil davranmam gerek ve yorumlarınizi merak ediyorum.
Bu arada benim pek erkek arkadaşım yok ama ben de onun tepkisini görmek istedim. Sonucta arkadaşınmis, normal falan diyor ama her seyi soruyor. Içten ice kuduruyor ama direk söylemiyor. Ss isteme huyu var bi de. Baska bisi konuştunuz mu falan diyor ertesi gun.

Son düzenleme:
Hiçbi sorun yokken siz kızları kıskanmışsınız. Kıskanmanız normal tabi olabilir de bu ayrılık sebebi olamaz ki? Siz ayrılmak istiyorsunuz eski konuyu bahane ediyorsunuz. İletişim yoksa neden konuyu açıyorsunuz?

Hiçbi sorun yokken siz kızları kıskanmışsınız. Kıskanmanız normal tabi olabilir de bu ayrılık sebebi olamaz ki? Siz ayrılmak istiyorsunuz eski konuyu bahane ediyorsunuz. İletişim yoksa neden konuyu açıyorsunuz?
Birbirlerine farkli gozle bakiyorlarsa bu yeterli sebep degil midir? İletisim yok ama fırsatım olduğunda sormak istiyorum tercihini.
Cevap verdiğiniz icin teşekkkür ederim

Yani güzel giden bir ilişkiniz varsa ve şüphelenmenizi gerektiren ciddi olaylar olmadıysa bu tatlı kıskançlığınızı ileriye taşıyarak kendinizi kötü bir duruma sokmayın. Siz sevgilisisiniz o arkadaşları kulvarlar farklı o yüzden o mu ben mi sorusu için eş değer konumda değilsiniz vereceği cevap saçmalama o arkadaşım benim nasıl böyle sorarsın falan olacaktır. Biraz daha sakin olun sizi yok sayar gibi itici davranışları sizi rahatsız etmiş kızların belli ki ama sessiz kaldığınızda şayet düşündüğünüz gibi bi dertleri varsa kudurtmuş olursunuz onları. Amaçlarına ulaştirtmamiş olursunuz hem de. Tabi sevgilinize güveniyor ve onu seviyorsaniz o da sizi seviyorsa geçerli bunlar

Üye olmuşken icimi dokeyim dedim. Benim 2 yillik iliskim var ve sevgilim 2,5 yildir yurt dışında. Yakin oturduğumuz (10-15dklik bir mesafe) ve bir suru ortak tanıdığımız oldugu halde, o burdan degilken tanistik. Sevgilim gitmeden once yakin oldugu 2 kiz arkadasi vardi ve bu kizlar kardes.Ama pek iletişimleri kalmadi. 2 yil icinde 3 kez konustuklarini biliyorum. Sevgilim de saklamamıştır muhtemelen cunku her seyin sifresi bende var (kendi isteyerek verdi) ve onlardan hoslanmadigimi bilmiyordu. Söylediğine gore, benimle tanıştığında bu kizlara bahsetmis, onun istedigi gibi biri oldugumu vs. Bikac ay sonra sevgilim hesabina ikimizin fotoğrafını koymak icin tutturdu ben de tanıdıklardan cekindim. Bana istedigin herkesi silebilirsin hatta baslamisken tum kizlari sil dedi. Benim de kac yillik arkadaslarini tanidiklarini silmek pek içimden gelmiyordu benimle ilgili karar verebilecek tek kisi sensin, istediğini yap falan diye gaza getirdi. (Baska konularda da bu sekide davranıyor, her istedigini yaparim vs) Sonra birden hali değişti herkesi sil x ve y yi silme dedi (o kizlari ) ben de onları herkesten ayri tutmasından rahatsız oldum ama bisey demedim. Ne kadar ileri gidebilir gormek istedim. Bi sure sonra sevgilim yanima geldi, yeni bi fotomuzu paylasti. Kızlardan biri de mesaj atti tr de misin falan diye. (Adımı geçirmedi hic)sevgilim bikac ay sonra yine geldi, diger kiz mesaj atti. Okudugu yer 1 saat falan uzaklıktaydı. Sevgilim buluşalım 3umuz burada dedi. Kiz da Hayir siz gelin dedi. Kisacasi bulusmadik. Ama dikkatimi çeken sey, 2 mesajlasmada da sevgilimin halinin tavrinin degismesiydi. Onlara cok önem verdiğini dusunuyorum. Kizlarin mesajdaki tavırları da gicik ve simarik geldi. Ben yokmusum gibi tavırları vardi. Bi sure sonra sevgilim bi daha tr ye gelip gitti. Bu sefer ikimiz de okudugum sehre degil evimizin olduğu şehre gelmistik. Gittikten sonra kızlardan biri sevgilime baya sinirlenmiş sesli mesaj atmis. Kapinin onune kadar geliyorsun (ayni mahalledeler sanirim) habersiz gidiyorsun diye. Bi sure once lafi acildi ve sevgilim 4 umuz bulusalim ben gelince dedi. Ben de ilk defa o kizlari hic sevmediğimi ve bulusmak istemediğimi soyledim. Dedigine gore, sevgilim bu bahsettiğim 3. Seferde kizlari uni de sanıyormus ondan bisey dememis kizlara. Bilseydin bulusucaktin yani dedim. Haberin olurdu dedi. Ertesi gun yine konuyu actim x bana bi daha mesaj atmaz ama y "kıyamaz" dedi. Ben bu lafa ayri sinir oldum zaten. Bulusalim 4 umuz diye cok israr da etmedi. Zaten kizlari numarasini sildim. Ama bu olanlar devamli aklimda ve bunun dışında pek sorunumuz olmamasına rağmen bunu ayrilik sebebi olarak goruyorum. Bi yandan da bu kizlarla zaten iletisim kalmadi, lafi da acilmiyor. Durup dururken bundan bahsederek kavga etmeye bahane arar gibi görünmek istemiyorum. Bi yandan da acik acik cevap istiyorum, 2 taraftan birini secsin. Nasil davranmam gerek ve yorumlarınizi merak ediyorum.
Bu arada benim pek erkek arkadaşım yok ama ben de onun tepkisini görmek istedim. Sonucta arkadaşınmis, normal falan diyor ama her seyi soruyor. Içten ice kuduruyor ama direk söylemiyor. Ss isteme huyu var bi de. Baska bisi konuştunuz mu falan diyor ertesi gun.
Sevgilin kız kanka seviyor yapıcak bişey yok. Aralarında bağ oluşmuş, evlensen gitsen sana görümcelik bile yaparlar o derece. Kendisi onlara çok güvenmiş ama erkeklere güveni yok o yüzden senin o kadar yakın arkadaşın olmasını istemiyor.
-Arkadaşlarınla beni de tanıştır desen o kızlar seni kıskanır ondan.
Yani işte beğenmedikleri yönlerini söylerler vs. yakıştırmama hakkını bile görürler. Ayrılsanız ilk onlara anlatır yakın görmüş çünkü. Onlarla olan bağını kıskanıyorsan elinden bişey gelmez kendiliğinden arkadaşlıkları bitmezse dışardan kimse gelip arkadaşlıklarını bitiremez bunların 🤷‍♀️

Uzun su

Uzun suredir aklima takıldığı icin asiri tepkilerim var belki de.
Evet düşündükçe de senaryolar yazdınız belki de kafanızda. Öfkeniz boşa çıkacak belki de o yüzden sakin davranın sonradan pişman olacağınız durumlara sokmayın kendinizi. Ilerde ilişkiniz ciddiye bbindiğine denk gelip de yüz yüze tanışma durumunuz olur belki kızlarla o zaman anlarsınız zaten nasıl davranmanız gerektiğini kızlara. Erkek arkadaşınız da ya dengeler ya taraf tutar siz de onun tutumuna göre şekillendirirsiniz yapacaklarınızı(dengeliyorsa onlara değer verdiği için kaybetmek istemiyordur ama sizin hoşunuza gitmeyecek bir şey de yapmaz, taraf tutuyorsa zaten siz sormadan seçim yapmış demektir)

Sevgilin kız kanka seviyor yapıcak bişey yok. Aralarında bağ oluşmuş, evlensen gitsen sana görümcelik bile yaparlar o derece. Kendisi onlara çok güvenmiş ama erkeklere güveni yok o yüzden senin o kadar yakın arkadaşın olmasını istemiyor.
-Arkadaşlarınla beni de tanıştır desen o kızlar seni kıskanır ondan.
Yani işte beğenmedikleri yönlerini söylerler vs. yakıştırmama hakkını bile görürler. Ayrılsanız ilk onlara anlatır yakın görmüş çünkü. Onlarla olan bağını kıskanıyorsan elinden bişey gelmez kendiliğinden arkadaşlıkları bitmezse dışardan kimse gelip arkadaşlıklarını bitiremez bunların 🤷‍♀️
Bana devamli olarak her istediğimi yapacagini falan soyleyerek beklentimi yukseltti. Ben asla bunu kullanarak bisey talep etmedim. Tek bunu isterdim sanirim :(

Bana devamli olarak her istediğimi yapacagini falan soyleyerek beklentimi yukseltti. Ben asla bunu kullanarak bisey talep etmedim. Tek bunu isterdim sanirim :KK43:
Ama bu istenecek veya talep edilecek bişey değil dediğim gibi senden önce onlar vardı muhabbeti. Yakın arkadaşları silemez hayatından. Ancak çok yakın görmeseydi lafı bile olmazdı silerdi sen demeden bile.

Ya nekadar sacmalamissiniz kizlar mesaj atmis siz yokmus gibi.. sizi taniyolarmiki her mesajinizda sizinde adiniz gecsin yada oyle bir yakinliginizmi vardi da sizi sormadikar? Bahane aramissiniz resmen senaryo yazip inanmak sizinki baska bise degil. Abartmayin herseyi boyle

Evet düşündükçe de senaryolar yazdınız belki de kafanızda. Öfkeniz boşa çıkacak belki de o yüzden sakin davranın sonradan pişman olacağınız durumlara sokmayın kendinizi. Ilerde ilişkiniz ciddiye bbindiğine denk gelip de yüz yüze tanışma durumunuz olur belki kızlarla o zaman anlarsınız zaten nasıl davranmanız gerektiğini kızlara. Erkek arkadaşınız da ya dengeler ya taraf tutar siz de onun tutumuna göre şekillendirirsiniz yapacaklarınızı(dengeliyorsa onlara değer verdiği için kaybetmek istemiyordur ama sizin hoşunuza gitmeyecek bir şey de yapmaz, taraf tutuyorsa zaten siz sormadan seçim yapmış demektir)
Aslinda ailesiyle tanisacak kadar ciddiye bindi, aramız da iyi. Iki taraftan birini sec demek de hos bi davranış degil ama bu benim belki de 1,5 yildir çözemedigim bi sorun. Üstesinden gelmenin baska yolu da var mi bilmiyorum. Bu kadar ciddiye aldığım biseyi cozmek isterken yipranicaz ve sonunda çözülecek mi belli degil. Ondan bir daha baglanti kurmayacaklarina dair soz almam en iyi cozum olur. Cevap icin teşekkür ederim

Ya nekadar sacmalamissiniz kizlar mesaj atmis siz yokmus gibi.. sizi taniyolarmiki her mesajinizda sizinde adiniz gecsin yada oyle bir yakinliginizmi vardi da sizi sormadikar? Bahane aramissiniz resmen senaryo yazip inanmak sizinki baska bise degil. Abartmayin herseyi boyle
Benden bahsetmeleri sart degildi evet. Ama oyle olsaydi farkli bi izlenim olurdu

Benden bahsetmeleri sart degildi evet. Ama oyle olsaydi farkli bi izlenim olurdu
Evet olurdu fotodaki sensen çok kıskanırlardı çok da güzelmişsin bu özgüvensizlik niye 😊 valla sırf bu nedenden bile gidersen kendi kayberder su gibi kız daha ne istiyor 😉🧿

Ben seni anlıyorum. Benimde 6 yıldır süren bir ilişkim var başında böyle bir kız arkadaşı vardı aynı mahallede oturan. Aslında bir kaç kız arkadaşı vardı ama bir tanesi göze çarpıyordu. Sanki öncesinde sevgilimden ayrılmış eski kız arkadaşı gibi tavırları vardı. Mesaj atardı hep sevgilimle ikimiz yapalım ikimiz gidelim ben yokum arada hiç. Sevgilim dediklerini yapmadı kızın ama dursun elleme kalbini kırmayalım modundaydı. Bende sinir oldum haliyle bu ne dedim üstüne kuma mı geldim ben bunun davranışlariýla itti beni hep arkadaş. Benimde erkek arkadaşlarım var ama böyle sevgilimi yok sayarak hiç hareket etmiyorlar. Poları kalmış sevgilimin denk geldi ben ve bu arkadaş yakın mekandaymışık almak için buluştuk kız 2 dakika da lafları sıraladı. Yok bunu yağmur yağmıştı çıkartıp verdi bana yok kendi ıslandı ama kıyamam ona vb. Orda bir haşladım zaten onu. Kıskanmak değildi aslında gerçekten tavırları rahatsız ediciydi özgüvenim tam nasıl desem güzelliği konuşması giyimi gördüğüm bunlar erkeksi yapısı vardı kızda. Kıskancagim son kişi olamaz En sonunda dedim ya benimsin ya kara toprağın. Olay orda bitti uğraşamam dedim.

Ben seni anlıyorum. Benimde 6 yıldır süren bir ilişkim var başında böyle bir kız arkadaşı vardı aynı mahallede oturan. Aslında bir kaç kız arkadaşı vardı ama bir tanesi göze çarpıyordu. Sanki öncesinde sevgilimden ayrılmış eski kız arkadaşı gibi tavırları vardı. Mesaj atardı hep sevgilimle ikimiz yapalım ikimiz gidelim ben yokum arada hiç. Sevgilim dediklerini yapmadı kızın ama dursun elleme kalbini kırmayalım modundaydı. Bende sinir oldum haliyle bu ne dedim üstüne kuma mı geldim ben bunun davranışlariýla itti beni hep arkadaş. Benimde erkek arkadaşlarım var ama böyle sevgilimi yok sayarak hiç hareket etmiyorlar. Poları kalmış sevgilimin denk geldi ben ve bu arkadaş yakın mekandaymışık almak için buluştuk kız 2 dakika da lafları sıraladı. Yok bunu yağmur yağmıştı çıkartıp verdi bana yok kendi ıslandı ama kıyamam ona vb. Orda bir haşladım zaten onu. Kıskanmak değildi aslında gerçekten tavırları rahatsız ediciydi özgüvenim tam nasıl desem güzelliği konuşması giyimi gördüğüm bunlar erkeksi yapısı vardı kızda. Kıskancagim son kişi olamaz En sonunda dedim ya benimsin ya kara toprağın. Olay orda bitti uğraşamam dedim.
Nasıl davrandiniz bunu sonuca baglarken. Anladigim kadarıyla devam ediyorsunuz ilişkinize?

Son düzenleme:
Kızlari gözünde büyütme öyle bile yapsan sevgiline hissetirme yoksa kızlar daha değerlenir. Belki de kızlarla çocukluktan gelen sağlam bir arkadaşlığı sevgiliniz olamizmi çocukluk arkadaşları coon değerlidir

Kızlari gözünde büyütme öyle bile yapsan sevgiline hissetirme yoksa kızlar daha değerlenir. Belki de kızlarla çocukluktan gelen sağlam bir arkadaşlığı sevgiliniz olamizmi çocukluk arkadaşları coon değerlidir
Buyutulecek bi yanları da yok aslinda. Zaten biz ilk tanistigimizda profilinde kızlardan biriyle kol kola fotoğrafı vardi onu bile 1 ay sonra falan sordum zamanla sorun etmeye başladım yani. Aslinda bi onyargim yoktu. Cocukluk degil 15 16 yaslarinda tanistiklarini tahmin ediyorum (onceden birbirlerini biliyorlarmis ama arkadaşlık falan yokmus) ve kafamda senaryolar dönüyor bazen. Bunun sebebi de sevgilimin gecmisine guvenmemem sanırım

15 16 çocukluk sayılır ama sevgiline o kızlar kıskandığı mi sakın hissettirme yoksa komik duruma düşersin

Back