kiskaniyorum

aycaq

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
49
15
Kizlar biliyorum surekli konu aciyorum ama kimseyle paylasamiyorum burda icimi dokmek istiyorum kusura bakmayin sevgilimle ayrilali 10 gun oldu ve ben onu bugun gordum ortak bi alanda bi kizla kizi uzaktan taniyorum biz sevgiliyken beni biliyodu kiz ama kiskanmadan duramiyorum. Sonra yanuna bi kiz daha geldi gulustuler falan sonra gitti ama dayanamiyorum. Cok kotu oldum onlari oyle gorunce dayanamdim bugun instagrami acik bende girdim baktim bissuru kisiyi begenmis takip etmis. Biz sevgiliyken hic boyle yapmazdi. Durumlari hala ayrilikla ilgili. Off hala alisamadim cok cok mutsuzum napicam ben((

Ayrılığı kabullenememişsiniz gibi, ama belli ki dönmeyecek siz niye yeni arkadaşlar edinmiyorsunuz?

neden farklı uğraşlarla kafnı dağıtmıyorsun?
onun çok da umrunda değilsin görünen o ki..

Ayrılığı kabullenememişsiniz gibi, ama belli ki dönmeyecek siz niye yeni arkadaşlar edinmiyorsunuz?
Aslinda cevrem genis disarida cok guler yuzluyum uzuldugumu belli etmem ama eve gelince kalbim aciyo. Bide kimseyle cok cok yakin olamadim biraz da o samimiyet konusunda soguk kanliyim sanrim. Bi tek sevgilim vardi herseyimle baglandigim oda gidince kendimi yalniz bissediyorum

Çocuk kabak çiçeği gibi açılmış bırak kurtulduğuna gerçekten sevin.O şimdi arayış içindedir aradığını bulamayınca muhakkak gelecektir ama sen eskici değilsin bunu unutma yolla gitsin

Sen de insanlarla samimi ol onun yanında. Gerçi boşver. Şu anlattıklarına göre çocuk bana biraz cıvık gibi geldi. Hiç muhatap olma. Olduğun gibi davran. Ondan kurtulduğun iyi olmuş.

Senden ayrılınca rahatlamış,umrunda değilmiş gibi davran.

Her zaman derim, bir iliski bittiginde en kisa zamanda digerine baslamalidir kadin ki böyle kendini yenilmis hissetmesin

Amacina ulaşmış. Yaptıkları sizi sallamadigini göstermek icin zaten. Sizde sallamayin. Umursadiginizi fark ettikce hosuna gider.

şuan mutsuzsan bile mutluymuş gibi davran,bol bol arkadaşlarınla gez fotolar çekil sende fotolarını koy hep gülümse...senin yıkılmadığını görünce kendine yansın:)

hiiiççç kafana takma..gidene bay bay demeyi bil..senin bu halini gördükçe mutlu oluyorlardır..onları neden mutlu ediyorsun..kendini mutlu et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…