daha önce aynı şehirden bi sevgilin oldu bu? belki de özünde kıskanç biri değilsindir. sevgilin uzaktayken ona güvenemiyosundur belki de. bir diğer sebep de önceleri sevgilinin senin güvenini sarsan davranışlarda bulunması olabilir.. eğer sevgililerine karşı her zaman kıskanç biri olduysan, yapıcak bişi yok sanırım.merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum sorunum şu ki 5 yıllık bir ilişkim var ve ben çok kıskancım ayrı şehirlerde yaşıyoruz sürekli erkek arkadaşımın facebook unu kontrol ediyorum bir kız arkadaşına istek gönderse sinir oluyorum bana yardımcı olurmusunuz ve kıskandığımı maleesef ona çok belli ederim ne yapmalıyım bundan vazgeçmek için sizce..
düşündüm gerçekten gitmeyi bir yere onada dedim ben bu kıskançlıktan kurtulayım diye hayır dedi normal dedi gitme bu kadar sorun yapma kendine dediHastalık bu tedavi olmayı denedin mi?
e tabi oda var o beden eğitimi öğretmeni ben atanamadım henüz bana göre sosyal takıyorum malesefişin gücün yok galiba canın çok sıkılıyo ki ona takıyorsun.
en büyük dileğim istiyorum ki rahat olayım bende o beni kıskansın bende başka şeyle aklımı meşgul edemiyorum ki düşünmekten acaba diyorum watsapp tan falan başkalarıyla konuşuyormu sordum bir kere merak etme falan dedi güldü her yönden takip etmen lazım falan dedi öyle takıldı banaBu kadar üstüne düşmene gerek yok biraz rahat bırak kıskandığını da belli etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?