• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

Çok teşekkür ederim canım onlar kötülüklerini gözümün içine sokacaklar neredeyse bu sene uzmanlık için var alandan o daha zor seneye düz memurluk için var o biraz daha kolay bu sene ve seneye iyice çalışırsam ALLAH BÜYÜKTÜR artık nasipte de varsa ben de olacağını düşünüyorum nasip de olmasa benim umudum tamamen kesilir diye düşünüyorum atandığımda onların hal ve tavırları yüz seksen derece değişecek ama o zaman ben hiç sallamayacapım onları ve daha fazla konuşma hakkım olacak şimdi memur olmadığımdan okumuş muamelesi bile görememek çok zor çok sıkıcı...
panik atağı atlatmış bir insanım sıkıntılarımı yendim tekrardan tekrarlayacak diye korkuyorum ama ilk etapta şu kaynanamgilin gitmesi biraz kafamın dinlenmesi bu sene çok sıkıldım çünkü çok kalbim kırıldı ama bazen boşvermeli hayırlısı hayat hep grilerle sürmez bazen çok aydıklık bazen çok karanlık bazen pospembe zaten hayat denen cilvelinin de görevi bu...önemli olan bizim duruşumuz

Eşin kim hatalı kim haklı görüyorsa, idare et. Zaten işe başladığında, istesende göremezsin onları. Umarım gönlüne göre olur her şey. :)

Eşin kim hatalı kim haklı görüyorsa, idare et. Zaten işe başladığında, istesende göremezsin onları. Umarım gönlüne göre olur her şey. :)
Allah'tan eşim beni hiç ezdirmedi ALLAH RAZI OLSUN ondan ...Atanınca aman kendileri de iş yaparım diye gelmez şimdiden olmayan çocuğumu atanırsan kreşe verirsin diyorlar hehehe AMİN cümlemizin istedikleri hayırlısıyla olur inş

Allah'tan eşim beni hiç ezdirmedi ALLAH RAZI OLSUN ondan ...Atanınca aman kendileri de iş yaparım diye gelmez şimdiden olmayan çocuğumu atanırsan kreşe verirsin diyorlar hehehe AMİN cümlemizin istedikleri hayırlısıyla olur inş

Öyle olur zaten, boşver üzülme. Dirençli dur, eşinle mutlu olun hep.

Öyle olur zaten, boşver üzülme. Dirençli dur, eşinle mutlu olun hep.
Bu zamanda samimiyet iyi niyet saflık olarak görülüyor ama azıcık havalı ve pas vermezsen de arkandan yine atarlar ama yüzüne karşı da el pençe divan olurlar karakteri sağlam olmayanlar tabii.. Ben samimi davranarak bazen hata yaptım diyorum ama elbet mükafatı olacaktır birgün sıra bana gelecek...Eşimşe sağlıklı sıhatli bir ömür dilemeden önce sizlere de hayırlı evlilik meslek sıhat mutluluk sonra kendime :D bir de bebişşşşşşşşşşşş atamayla bebiş bir olursa bayağı yoğun olurum kimseye üzülecek zamanım olmaz:D:D :D dileklerim için sağol kuzum gece gece mutlu oldum ;)

Rica ederim canım, hakediyorsun bence, belli oluyor yazdıklarından, kurduğun cümlelerden. Hayattan ne dilediysen çıksın karşına, samimiyetimle söylüyorum. İnş. huzur, mutluluk eksik olmasın evinden. :)
Amin canım cümlemize bu dünyada bazen bir an bazen bir günün mutluluğunu tüm hayatımıza yansıtıyoruz en özel günümüz düğün günüyken o düğün resmini ölene dek hayranlıkla saklıyoruz en acılı anımız doğum sancısı çektiğimiz anken doğurduğumuz bebeğimizi kucağımıza aldığımızda o acı culutlarını dağıtıp ömürlük bir sevgiyle ona bağlanıyoruz bunları bizlere nasip eden Rabbime bin şükür..Herkesin ortak isteği sağlık huzur mutluluk hayırlı eş ve çocuklar maddi olarak da kimseye muhtaç olmamayı ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin ve her duam da en büyük dileğim CENNET olmasa da imanlı olarak ölmek o zaman Cenneti umut etmek bile güzel ;)
Bizler kötü olarak doğmuyoruz ama yaşadıkça kötüleşiyoruz ben de en samimi duygularımla canım ALLAH ummadığın mutluluklar nasip etsin sana ailene de ..

Eşimin öyle bi geçmişi var ki.. Senin geçmişini .. diyorum hep :KK53::KK53:
Ama hepsi geçmişte kaldı evliliğimize yansımadı aşığız birbirimize ne dert edicem :oops:

eşimi geçmişinden kıskanıyorum deli gibi :KK43: evlenmeden önce konuşmak öğrenmek istememiştim seni seviyorum öğrenipte seni başkasıyla düşünmek istemiyorum demiştim ama geçmişine ait bi kağıt buldum ilk evlendiğimiz hafta oda unutmuş orda olduğunu bana göstermeden sakladı sonra ben o gidince baktım eski kız arkadaşı yazmış o günden sonra hep bi saplantı halindeyim sürekli geçmişinden izler çıkacak karşıma sanıyorum ne olur bana bi akıl verin nasıl kurtulacağım bu durumdan onu herşeyden çok seviyorum oda beni ama böyle düşünceler içime yerleşmiş kurt gibi beni içten içten yiyo bitiriyo :KK43: :KK43: :KK43:

not: geçmişinden bi kaç şey gözümün önüne geldi resmen onlar olmasa hiç sorun eden biri değildim. face de yazışmalarını da görmüştüm çok eski niye baktıysam geçmişine :KK43:

Hastalık derecesinde kıskanç bir insan olarak söylüyorum inanin üzülen sadece siz oluyorsunuz. 3 senedir kurtulamadım ben o beladan. 1 soyleseniz 10 icinizde tutuyorsunuzdur. Şahsen ben oyleydim. İçten içe bitiriyor insanı. Sizle evlenmiş ne güzel, bosverin geçmişi. İnanın bi faydası yok :(

çok zor siz böyle saplantılı olursanız yürümez..bende aynı sekılde saplantılı bır kıskançlığa maruz kaldım bir yere kadar tahammül eder karsınızdaki..kendınızı dızgınlemeyı ögrenmelısınız yoksa sonu er yada gec bıtıyor..

Ben olsam sorardım gercı zaten ınsanlar gecmısınden de acıkca bahsetmıyor sorsan da tam olarak bılemezsın..ama bu takılacak bı durum degıl boswer.

arkana bakarsan önünü göremez. tökezleyip düşersin.
en büyük hata geçmişe bakmak.
bırak geçmişinde ne olmuşsa olmuş.
şuan seni seviyor ve senin yanında..

eşimi geçmişinden kıskanıyorum deli gibi :KK43: evlenmeden önce konuşmak öğrenmek istememiştim seni seviyorum öğrenipte seni başkasıyla düşünmek istemiyorum demiştim ama geçmişine ait bi kağıt buldum ilk evlendiğimiz hafta oda unutmuş orda olduğunu bana göstermeden sakladı sonra ben o gidince baktım eski kız arkadaşı yazmış o günden sonra hep bi saplantı halindeyim sürekli geçmişinden izler çıkacak karşıma sanıyorum ne olur bana bi akıl verin nasıl kurtulacağım bu durumdan onu herşeyden çok seviyorum oda beni ama böyle düşünceler içime yerleşmiş kurt gibi beni içten içten yiyo bitiriyo :KK43: :KK43: :KK43:

not: geçmişinden bi kaç şey gözümün önüne geldi resmen onlar olmasa hiç sorun eden biri değildim. face de yazışmalarını da görmüştüm çok eski niye baktıysam geçmişine :KK43:

Seninde mutlaka geçmişte yaşadığın şeyler olmuştur. Neden saplantı haline getiriyorsun ki... Bende eşimin geçmişine ait şeyler görmüştüm, ama ona dedim ki "bu eve eskiye dair ne varsa çöpe at öyle gel, eğer karşıma birşey çıkarsa o zaman karışmam" eski kitaplarının arasında mektuplar vs bulmuştum tesadüfen. Parçaladım paramparça ettim, 1 gördüysem 10 tane şeyini yırttım attım, yok şu eşyanın anısı var yok bunun anısı var dinlemedim. Face i kapattırdım falan filan... Kısacası eskiye dair ne varsa eşimin yok etmeyi unuttuğu fazla fazla yok ettim rahatladım :D eşin o kağıdı saklamak yerine çöpe atmalıydı, bence geçmişini kenara koy ve bunu sorgula.

Seninde mutlaka geçmişte yaşadığın şeyler olmuştur. Neden saplantı haline getiriyorsun ki... Bende eşimin geçmişine ait şeyler görmüştüm, ama ona dedim ki "bu eve eskiye dair ne varsa çöpe at öyle gel, eğer karşıma birşey çıkarsa o zaman karışmam" eski kitaplarının arasında mektuplar vs bulmuştum tesadüfen. Parçaladım paramparça ettim, 1 gördüysem 10 tane şeyini yırttım attım, yok şu eşyanın anısı var yok bunun anısı var dinlemedim. Face i kapattırdım falan filan... Kısacası eskiye dair ne varsa eşimin yok etmeyi unuttuğu fazla fazla yok ettim rahatladım :KK70: eşin o kağıdı saklamak yerine çöpe atmalıydı, bence geçmişini kenara koy ve bunu sorgula.
Canım valizinin kullanmadığı bir Bölümü'nde kalmış unutmuş yani

ALLAH razı olsun canım ben de sana dua ederim çok sıkıntılı şekilde okudum şimdi evde oturmak çok zoruma gidiyor bir de düşünsene hak sahibi de konuşuyor olmayan da cahili de konuşuyor kültürlüsü de...
küçük görümcem de diyor ki sen atanırsan sonuçta akmasa da bize de damlar sanki ihtiyacı var :KK70::KK70::KK70:
hehe ben de laf olay çok büyük görümcem de amma da taktın atamaya olmuyor işte nasibinde yok dedi anla artık bunu dedi insanı insan sevmeyince iyiliğini de istemiyorlar ne kadar saygılı da olsan olmyor bazen benim kendime önce kendimi kanutlamam lazım ünv mezunu olduğumu bile neredeyse inanmayacaklar ama takmıyorum dua ediyorum işte...
ne kadardır evlisin canım yeni mi? senin kaynana kaynata nasıl? hehe konuyu değiştireyim bari konuyu sen açtın senden çok ben dertlendim :KK70:
Ne güzel dertleşiyoruz işte bende yedi aylık Evliyim canım ailesinde ufak tefek sorunlar yaşıyorum idare etmeye çalışıyorum deyim sen anla :KK70:

Ne güzel dertleşiyoruz işte bende yedi aylık Evliyim canım ailesinde ufak tefek sorunlar yaşıyorum idare etmeye çalışıyorum deyim sen anla :KK70:
hehehe olur o kadar ;) benim kaynana da kaynata da 28 indegidecekler memlekete bir iyibir kötü bir sinirli bir kırgın geçiyor günler

Back
X