- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Çok teşekkür ederim canım onlar kötülüklerini gözümün içine sokacaklar neredeyse bu sene uzmanlık için var alandan o daha zor seneye düz memurluk için var o biraz daha kolay bu sene ve seneye iyice çalışırsam ALLAH BÜYÜKTÜR artık nasipte de varsa ben de olacağını düşünüyorum nasip de olmasa benim umudum tamamen kesilir diye düşünüyorum atandığımda onların hal ve tavırları yüz seksen derece değişecek ama o zaman ben hiç sallamayacapım onları ve daha fazla konuşma hakkım olacak şimdi memur olmadığımdan okumuş muamelesi bile görememek çok zor çok sıkıcı...
panik atağı atlatmış bir insanım sıkıntılarımı yendim tekrardan tekrarlayacak diye korkuyorum ama ilk etapta şu kaynanamgilin gitmesi biraz kafamın dinlenmesi bu sene çok sıkıldım çünkü çok kalbim kırıldı ama bazen boşvermeli hayırlısı hayat hep grilerle sürmez bazen çok aydıklık bazen çok karanlık bazen pospembe zaten hayat denen cilvelinin de görevi bu...önemli olan bizim duruşumuz
Eşin kim hatalı kim haklı görüyorsa, idare et. Zaten işe başladığında, istesende göremezsin onları. Umarım gönlüne göre olur her şey. :)