- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hiç kıskanma olmuş bitmiş gerçek aşk senmişsin evlenmişsiniz ne güzel,ama kıskanmanı anlıyorum insan çok sevince sevdiği kişinin geçmişte bile başkasını sevmiş olmasına tahamül edemiyor bende senin gibiyim,normal bi durum bence ilişkininizde bi sorun yoksa takarsın gecer,sıkıntı yok,kıskançlıktan oluyor hep bunlar,geçmişinde geleceğinde tek kişi olmak istiyosun,merak etme öyledir de
Ne demek ben de cok kiskanc bir insanin ortada sebep yokken sevglimi whatsapta cevrimici gorsem kiskanirim telefondan :) o hissi cok iyi biliyorm ki bizim aramzda gic gecmisimiz konusulmamistir. Yibe de dusunsem kiskaniyorm ama o onlari degk beni secti. Ciddi dusundugu ilk ve tk insan benm ve Allah izin verirse evlenecegiz de. Kiskanmasi gereken ben degilim ki kiskanip kendimi yipratayim. Sen dr bosver
Ben de senin gibiydim canım ama geçti, zamanla anlayacaksin sacmaladigini
rica ederim canım bende çok takıyordum eskiden anlıyorum seni geçici hisler,normal bence bağlandıkça oluyor,bi süre sonra önemsizleşiyor merak etmesağol canım yaa
vallahi çok rahatladım ohh miss
oo kaynatam istesek hepsi olurdu da bakma siz birbirinizi istediniz diye bir şey demedim diyor aman bana lütüfta bulunuyor aman bazen çok susunca tepene biniyorlar çok sesin çıkınca da çirkef diyorlar biz de öyle nedense ama çok da susamam çünkü ben elimden geleni yaıyorum eşimi sevdiğimden onlara da iyi davranıyorum ama seneye ders çalışacağım hem de eşimle başbaşa kalacağım dua et kuzum atanayımhaketmişler valla
ama helal olsun ne güzel cevap vermişsin
takınca takıyor böyleleri sırf konuşmak için konuşmuşlar
çok güzel bir bakış açın var canım ya ne kadar pozitifsin maşallah
çok sevdim seni
DDDDDişin garibi ben şuan bile farkındayım
Geçmişe mazi hoşgeldin niyazi derler miktir et geçmiş bitmiş önemli oolan gelecek ve birlikte geçireceğiniz güzel günler!!
oo kaynatam istesek hepsi olurdu da bakma siz birbirinizi istediniz diye bir şey demedim diyor aman bana lütüfta bulunuyor aman bazen çok susunca tepene biniyorlar çok sesin çıkınca da çirkef diyorlar biz de öyle nedense ama çok da susamam çünkü ben elimden geleni yaıyorum eşimi sevdiğimden onlara da iyi davranıyorum ama seneye ders çalışacağım hem de eşimle başbaşa kalacağım dua et kuzum atanayım
sen de eşine sıkı sıkı sarıl ben eşimin sevgisine inanmasam onu da bu kadar sevmesem denilenleri çok takardım ama şefkatli sarılışı gözyaşımı silişinde sevgisi anlaşılıyor insanın en güzel hediyesi hayatta anne babası kardeşlerinden snra eşi daha sonra da doğacak bebeleri...
:) Sağol canım.
Kıskançlık zararlı bir duygu ve ben bu duygudan korkuyorum.
Bizde kıskanırız birbirimizi, bende kıskanırım ama geçmişten değil.
Kıskanırken de asla bunaltmam, çoğu zaman belli etmem. Nişanlım uğraşır kıskanayım diye.
Allah korusun ama ölümlü dünya. Böyle güzel günleri bu şekilde düşünerek heba etme. Allah gecinden versin ama gün gelir, keşke onunla mutlulukla geçireceğim günleri daha iyi değerlendirseydim, saçma sapan düşünmeseydim dersin.
Kıymetini bil, sahip olduğun mutlu evliliğe sahip olamayan, hayalleri yıkılan çok kadın var.
inşallah atanırsın canım benim ya
seni yazdım dua listeme inşallah namazlarımdan sonra duamdasın :)
o kaynanan falanda çatlasında patlasın sevimsiz şeyler yaa
ama ben biraz dengesiz buldum çok şeyapmamak lazım öylelerini
eşinle birbirinizi istediyseniz onlara ma bndallık düşer
haklısın canım böyle boş şeyler düşünmek yerine eşimle geçireceğim güzel günleri doğacak bebişlerşmizi düşünmeliyim
enerjimi onlara saklamalıyım
sizde çoooook mutlu olun inşallah Rabbim iki cihan saadeti versin
Hahah tamam tabi ki bi kiz dayanismasi da iyi geliyor bazen ya da insna sadece biseyi duymaya ihtiyac duyuyor dusunmr takma ya da sunu yap gibi . Cok dogal :)aynen
sanki biraz önce beynim durmuştu öyle bi hale geldim ki kafayı yiyorum sandım
şimdi geldim kendime
artık düşünmeyeceğim inşallah
aklıma gelirse de hemen gönderirim
ALLAH razı olsun canım ben de sana dua ederim çok sıkıntılı şekilde okudum şimdi evde oturmak çok zoruma gidiyor bir de düşünsene hak sahibi de konuşuyor olmayan da cahili de konuşuyor kültürlüsü de...
küçük görümcem de diyor ki sen atanırsan sonuçta akmasa da bize de damlar sanki ihtiyacı var
hehe ben de laf olay çok büyük görümcem de amma da taktın atamaya olmuyor işte nasibinde yok dedi anla artık bunu dedi insanı insan sevmeyince iyiliğini de istemiyorlar ne kadar saygılı da olsan olmyor bazen benim kendime önce kendimi kanutlamam lazım ünv mezunu olduğumu bile neredeyse inanmayacaklar ama takmıyorum dua ediyorum işte...
ne kadardır evlisin canım yeni mi? senin kaynana kaynata nasıl? hehe konuyu değiştireyim bari konuyu sen açtın senden çok ben dertlendim
yok kamu yönetimi mezunuyum düz memurluk için upraşacağım kpss ye çalışıyorumÖğretmen misiniz?
yok kamu yönetimi mezunuyum düz memurluk için upraşacağım kpss ye çalışıyorum
Çok teşekkür ederim canım onlar kötülüklerini gözümün içine sokacaklar neredeyse bu sene uzmanlık için var alandan o daha zor seneye düz memurluk için var o biraz daha kolay bu sene ve seneye iyice çalışırsam ALLAH BÜYÜKTÜR artık nasipte de varsa ben de olacağını düşünüyorum nasip de olmasa benim umudum tamamen kesilir diye düşünüyorum atandığımda onların hal ve tavırları yüz seksen derece değişecek ama o zaman ben hiç sallamayacapım onları ve daha fazla konuşma hakkım olacak şimdi memur olmadığımdan okumuş muamelesi bile görememek çok zor çok sıkıcı...Umarım en kısa sürede atanırsınız. Etrafınızda resmen mutsuz olmanızı bekleyen, sizi çekemeyen insanlar var. Hiç umursamayın, bence siz atanacaksınız bu sene. Sınav sistemini falan bilmiyorum ama atanacağınıza eminim.