• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

Inan boyle vesveseler donem donem herkesin basina geliyor.
Kimi gecmise takiliyor kimi is arkadasiyla konusmasina...
Kimi de durduk yere kavga çıkarıyor. .

Insanoglu hep sorun cikartiyor maalesef ;*)

Garip insanlariz iste...
Sevdigimiz adamla ayni yastiga bas koyariz ama supheden de gecemeyiz....

çok doğru rahat batıyor sanırım :D

bende çok kiskancim ya bi bakıma anlıyorum ama o da soru sorduğunda donup kalıyorum.oyuzden sizinde aynı duruma dusmenizi istemem

evet oda sorar ben ona açsam mevzuyu o yüzden açmak istemiyorum hiç
ama aklıma da gelsin istemiyorum
kızıyorum kendime
senin olan adamı niye başkasıyla zihnine sokuyorsun diye
saçma çok saçma!

evet oda sorar ben ona açsam mevzuyu o yüzden açmak istemiyorum hiç
ama aklıma da gelsin istemiyorum
kızıyorum kendime
senin olan adamı niye başkasıyla zihnine sokuyorsun diye
saçma çok saçma!
valla ya hep biz kaşınıyoruz sonrada ceremesini çekiyoruz benimkide erken yaşta birlikteligi olmuş bunu duyunca şok olmuştum hemde ben sormak istememiştim kendi sazan gibi atladı.şimdiyse gözümün önünde canlandirmaktan yoruldum.:(

valla ya hep biz kaşınıyoruz sonrada ceremesini çekiyoruz benimkide erken yaşta birlikteligi olmuş bunu duyunca şok olmuştum hemde ben sormak istememiştim kendi sazan gibi atladı.şimdiyse gözümün önünde canlandirmaktan yoruldum.:KK43:

oooy biz kadınlar kendine ne kadar dert arıyor yahu
düşünmeyelim bacım ya kendimize ediyoruz valla

Canım yapma kendine bunu.

Hayatta karşımıza çıkan, hayatımıza giren her insan bize bir şeyler katmıştır. Elbette eski sevgilisi de eşine bir şeyler katmıştır, huyuna suyuna, karakterine etki etmiştir. Bir şeyler öğretmiştir. Bizi biz yapan da bu işte. Belki eşin o ilişkiyi yaşamasa, şu an sevdiğin adam gibi olmayacaktı. Her şeyde hayır vardır lafının anlamı bu bence.

Canım yapma kendine bunu.

Hayatta karşımıza çıkan, hayatımıza giren her insan bize bir şeyler katmıştır. Elbette eski sevgilisi de eşine bir şeyler katmıştır, huyuna suyuna, karakterine etki etmiştir. Bir şeyler öğretmiştir. Bizi biz yapan da bu işte. Belki eşin o ilişkiyi yaşamasa, şu an sevdiğin adam gibi olmayacaktı. Her şeyde hayır vardır lafının anlamı bu bence.

bilemedim canım ya öyle bi şeyler katmıştır vs deyince daha kötü oluyorum :KK43:

bilemedim canım ya öyle bi şeyler katmıştır vs deyince daha kötü oluyorum :KK43:

Kötü olacak bir şey yok ki. Frekanslar, hayat görüşleri uymamış, düşünceler, beklentiler aynı değilmiş. Ayrılmışlar. Ve eşin seninle tanışmış. Seni sevmiş, değer vermiş. Belki de o ilişkisinden uyumlu olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendi ve sana normalde vereceğinden bin kat daha fazla değer veriyor, nerden biliyorsun?

eşimi geçmişinden kıskanıyorum deli gibi :KK43: evlenmeden önce konuşmak öğrenmek istememiştim seni seviyorum öğrenipte seni başkasıyla düşünmek istemiyorum demiştim ama geçmişine ait bi kağıt buldum ilk evlendiğimiz hafta oda unutmuş orda olduğunu bana göstermeden sakladı sonra ben o gidince baktım eski kız arkadaşı yazmış o günden sonra hep bi saplantı halindeyim sürekli geçmişinden izler çıkacak karşıma sanıyorum ne olur bana bi akıl verin nasıl kurtulacağım bu durumdan onu herşeyden çok seviyorum oda beni ama böyle düşünceler içime yerleşmiş kurt gibi beni içten içten yiyo bitiriyo :KK43: :KK43: :KK43:

not: geçmişinden bi kaç şey gözümün önüne geldi resmen onlar olmasa hiç sorun eden biri değildim. face de yazışmalarını da görmüştüm çok eski niye baktıysam geçmişine :KK43:
ben de eşimi seviyorum eşim de beni 1.5 yıllık evliyiz biz de biz de geçmişten pek bahsetmedik sadece kaç kişiyle çıktık ya da evlilik amaçlı konuştuk sonra da kapadık ama kaynanam kaynatam kış için geçen sene de geldiler bu senede şimdi yanımdalar yok oğlumuza şunu istedik bunu istedik hepsini öğrendim yani sanki bana inat yapıyorlarmış gibi sinirden mideme kramplar girdi bu kadar da olmaz yani hem evimde oturuyorlar hem de çen çen eşim en sonunda kapatın dedi konuyu ama hiç gene aynı bu sefer ben patladım onlardan birini alaydınız da evinde bakalım bu kadar kaşabilir miydiniz şimdiki kızlar akıllı ben gibi değiller dedim sustular...
Bence eşine söyle facedeki konuşmalarını falan hep silsin konuşmayın siz birbirinize bakın yani siz hiç konuşmamışsınız sonra da karşına pat diye çıkınca içine kurt düşmüş vesvese düşmüş içine bundan sıyrıl ama nette resim olur yazışma olur falan kenarda eski kitap resim vs bunları hepsini silsin atsın durdurmaya gerek yok yoksa bu düşünce seni çok yıpratır

Kötü olacak bir şey yok ki. Frekanslar, hayat görüşleri uymamış, düşünceler, beklentiler aynı değilmiş. Ayrılmışlar. Ve eşin seninle tanışmış. Seni sevmiş, değer vermiş. Belki de o ilişkisinden uyumlu olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendi ve sana normalde vereceğinden bin kat daha fazla değer veriyor, nerden biliyorsun?

haklı olabilirsin hatta haklısın diyebilirim o kızla yaşadığı sorunları benimle yaşamamak adına daha çok çabaladı bu daha iyi düşünmemi sağlayabilir :)

ben de eşimi seviyorum eşim de beni 1.5 yıllık evliyiz biz de biz de geçmişten pek bahsetmedik sadece kaç kişiyle çıktık ya da evlilik amaçlı konuştuk sonra da kapadık ama kaynanam kaynatam kış için geçen sene de geldiler bu senede şimdi yanımdalar yok oğlumuza şunu istedik bunu istedik hepsini öğrendim yani sanki bana inat yapıyorlarmış gibi sinirden mideme kramplar girdi bu kadar da olmaz yani hem evimde oturuyorlar hem de çen çen eşim en sonunda kapatın dedi konuyu ama hiç gene aynı bu sefer ben patladım onlardan birini alaydınız da evinde bakalım bu kadar kaşabilir miydiniz şimdiki kızlar akıllı ben gibi değiller dedim sustular...
Bence eşine söyle facedeki konuşmalarını falan hep silsin konuşmayın siz birbirinize bakın yani siz hiç konuşmamışsınız sonra da karşına pat diye çıkınca içine kurt düşmüş vesvese düşmüş içine bundan sıyrıl ama nette resim olur yazışma olur falan kenarda eski kitap resim vs bunları hepsini silsin atsın durdurmaya gerek yok yoksa bu düşünce seni çok yıpratır

ne fenalarmış ya dengesizler ben sinir oldum burda
iyi yapıştırmışsın cevabı :)

onlar yok ortada artık zaten olanları da ben hemen yok ettim ona bile göstermeden

Bence yapacagin tek sey bosvermek. Sen esininsin esin de senin. Esinin de gecmisiyle bi baglantisi yok. Yalniz ben olsaydm esinin yerinde gecmisime ait herseyi yok ederdim senden oncesini. O da oyle yapmistir gozundrn kacmistir belki. Sen dusunme gecmisi. Senn de bi gecmisin vardir eminim. Ki erkekler bunu daha cok takar bayanlardan. Birlikte guzel vakitlet gecirin. Sen onu sevmeye ve mutlu olmaya odaklan. Degistiremezsn gecmis gecmistir. Degistirebilecegn tek sey suan ve sonrasi. Bunlari takip da sonrasini olumsuz etkileme derim ben.

Acaba bunu takmanın sebebi eşinin seni yeterince sevdiğini düşünmemen veya bunu sana hissettirememesi olabilir mi ? bence sorunu geçmişte değil ilişkinizin içinde ara düşün bakalım yolunda gitmeyen ne,ne olsa bunları kafana takmazsın

haklı olabilirsin hatta haklısın diyebilirim o kızla yaşadığı sorunları benimle yaşamamak adına daha çok çabaladı bu daha iyi düşünmemi sağlayabilir :)

Aynen :) Belki yaptığı bazı hatalar, o kızla ilişkilerini çıkmaza soktu. Şimdi sana karşı daha hassas ve daha duyarlı davranıyor. Ya da o kızın bazı özellikleri ilişkilerinin ciddiyete dökülmesine engeldi ve o yüzden senin vasıflarını ve karakterini daha çok takdir ediyor.

Bence bu düşünceler kendini avutmak değil, hayatın ta kendisi. Her insandan öğreniyoruz bir sürü şey ve bu tecrübeler sayesinde daha iyi ilişkiler kuruyoruz. Benim nişanlımında benden önce ilişkileri oldu, benimde. Hiçte kıskanmıyorum. Ne yaşadıysak yaşadık, değiştirmek istediğim hiçbir şey yok. Sende bu şekilde düşün ve rahatla artık. Hayat böyle üzülerek, takıntılarla yaşamak için çok kısa.

Bence yapacagin tek sey bosvermek. Sen esininsin esin de senin. Esinin de gecmisiyle bi baglantisi yok. Yalniz ben olsaydm esinin yerinde gecmisime ait herseyi yok ederdim senden oncesini. O da oyle yapmistir gozundrn kacmistir belki. Sen dusunme gecmisi. Senn de bi gecmisin vardir eminim. Ki erkekler bunu daha cok takar bayanlardan. Birlikte guzel vakitlet gecirin. Sen onu sevmeye ve mutlu olmaya odaklan. Degistiremezsn gecmis gecmistir. Degistirebilecegn tek sey suan ve sonrasi. Bunlari takip da sonrasini olumsuz etkileme derim ben.

evet yok etmeye çalışmış ama unutmuş onları safım benim :KK68:
çok güzel yazmışsın canım ya sağolasın
önce bu konuyu burda paylaşmak istemedim
çünkü bana göre de çok gereksiz
ama çok sağolun rahatlattınız beni
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER
İYİ Kİ VARSINIZ HATUNLAR :KK68::KK68:

Acaba bunu takmanın sebebi eşinin seni yeterince sevdiğini düşünmemen veya bunu sana hissettirememesi olabilir mi ? bence sorunu geçmişte değil ilişkinizin içinde ara düşün bakalım yolunda gitmeyen ne,ne olsa bunları kafana takmazsın

ay yok canım hiç öyle bir şey söz konusu değil eşim çok belli eder sevgisini evde sarılmadan oturduğumuz an bile yok
benim kendi manyaklığım

Aynen :) Belki yaptığı bazı hatalar, o kızla ilişkilerini çıkmaza soktu. Şimdi sana karşı daha hassas ve daha duyarlı davranıyor. Ya da o kızın bazı özellikleri ilişkilerinin ciddiyete dökülmesine engeldi ve o yüzden senin vasıflarını ve karakterini daha çok takdir ediyor.

Bence bu düşünceler kendini avutmak değil, hayatın ta kendisi. Her insandan öğreniyoruz bir sürü şey ve bu tecrübeler sayesinde daha iyi ilişkiler kuruyoruz. Benim nişanlımında benden önce ilişkileri oldu, benimde. Hiçte kıskanmıyorum. Ne yaşadıysak yaşadık, değiştirmek istediğim hiçbir şey yok. Sende bu şekilde düşün ve rahatla artık. Hayat böyle üzülerek, takıntılarla yaşamak için çok kısa.

çok güzel bir bakış açın var canım ya ne kadar pozitifsin maşallah
çok sevdim seni :KK60:

ne fenalarmış ya dengesizler ben sinir oldum burda
iyi yapıştırmışsın cevabı :)

onlar yok ortada artık zaten olanları da ben hemen yok ettim ona bile göstermeden
iyi o zaman canım o zaman huzurumu mutluluğunu hiç kaçırma sıkma canını düşün benimkiler gibi kaynana kaynata olsa :D
nerdeyse bazen iç geçiriyor güzeldi falan kimisi de memurmuş öğretmenmiş ben 2012 de atanamadım puanım da iyiydi ama alım olmayınca az olunca olmadı atanamamam bile kusur gibi kusur arıyorlar yani eltim ilkokul mezunu ama onun kafasını yiyen yok ne de olsa istemiyor da gelmeyin iki sene tamam diyorlar bazen hakediyorlar diyorum öyle şeyler deniyor ki yok ne çeyiz getirmişim falan filan inan ne kadar basit şeyler diyorum ama yaşlı insanlar da bir yerde susuyorum ama bir yerde de sinirlerim tepeme geçiyor o dediklerinden birini alsaydın bir hafta durur giderdin dedim ondan sonra sustular

ay yok canım hiç öyle bir şey söz konusu değil eşim çok belli eder sevgisini evde sarılmadan oturduğumuz an bile yok
benim kendi manyaklığım
Bence hiç kıskanma olmuş bitmiş gerçek aşk senmişsin evlenmişsiniz ne güzel,ama kıskanmanı anlıyorum insan çok sevince sevdiği kişinin geçmişte bile başkasını sevmiş olmasına tahamül edemiyor bende senin gibiyim,normal bi durum bence ilişkininizde bi sorun yoksa takarsın gecer,sıkıntı yok,kıskançlıktan oluyor hep bunlar,geçmişinde geleceğinde tek kişi olmak istiyosun,merak etme öyledir de :KK39::KK39::KK39:

iyi o zaman canım o zaman huzurumu mutluluğunu hiç kaçırma sıkma canını düşün benimkiler gibi kaynana kaynata olsa :KK70:
nerdeyse bazen iç geçiriyor güzeldi falan kimisi de memurmuş öğretmenmiş ben 2012 de atanamadım puanım da iyiydi ama alım olmayınca az olunca olmadı atanamamam bile kusur gibi kusur arıyorlar yani eltim ilkokul mezunu ama onun kafasını yiyen yok ne de olsa istemiyor da gelmeyin iki sene tamam diyorlar bazen hakediyorlar diyorum öyle şeyler deniyor ki yok ne çeyiz getirmişim falan filan inan ne kadar basit şeyler diyorum ama yaşlı insanlar da bir yerde susuyorum ama bir yerde de sinirlerim tepeme geçiyor o dediklerinden birini alsaydın bir hafta durur giderdin dedim ondan sonra sustular

haketmişler valla :D
ama helal olsun ne güzel cevap vermişsin :KK9:
takınca takıyor böyleleri sırf konuşmak için konuşmuşlar

evet yok etmeye çalışmış ama unutmuş onları safım benim :KK68:
çok güzel yazmışsın canım ya sağolasın
önce bu konuyu burda paylaşmak istemedim
çünkü bana göre de çok gereksiz
ama çok sağolun rahatlattınız beni
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER
İYİ Kİ VARSINIZ HATUNLAR :KK68::KK68:
Ne demek ben de cok kiskanc bir insanin ortada sebep yokken sevglimi whatsapta cevrimici gorsem kiskanirim telefondan :) o hissi cok iyi biliyorm ki bizim aramzda gic gecmisimiz konusulmamistir. Yibe de dusunsem kiskaniyorm ama o onlari degk beni secti. Ciddi dusundugu ilk ve tk insan benm ve Allah izin verirse evlenecegiz de. Kiskanmasi gereken ben degilim ki kiskanip kendimi yipratayim. Sen dr bosver

Back
X