• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

Canim gecmisiyle ilgilenme olmayani aklina sokmus olursun!...o da bi sure sonra icinden neden olmasin diye geciriir...bende kiskanmcim hatta su an bile arbada yanimizdan gecen kirmiszi iskta dururken gecen yayalar bile bakiyo onu caktirmadan takip edylrum gozumle o hic bakmiyo ama ben kiza uzun uzun donup bakiyorum bi de sert sekilde ona hissetrmiyorum...ama baksalarda...yada gecmis insanlar olsa da hayatinda ben kaptim;)o yuzden onun askina da kendime de guveniyorum ben varim sadece onun icin!...

çalışıyorum canım bugün evdeydim onda da bunları kurdum işte :KK17: bide çalışmasam benm kociş yandı valla :KK55:
Çalışıyorsan süper ..tüm gün zaten canın çıkıyordur .. Evde olduğun zamanlar için krndine bir hobi bul canım benim , baktın ki soldan soldan sana gelmeye başladı hrmen hobinle ilgilen :)))

Canim gecmisiyle ilgilenme olmayani aklina sokmus olursun!...o da bi sure sonra icinden neden olmasin diye geciriir...bende kiskanmcim hatta su an bile arbada yanimizdan gecen kirmiszi iskta dururken gecen yayalar bile bakiyo onu caktirmadan takip edylrum gozumle o hic bakmiyo ama ben kiza uzun uzun donup bakiyorum bi de sert sekilde ona hissetrmiyorum...ama baksalarda...yada gecmis insanlar olsa da hayatinda ben kaptim:KK66:o yuzden onun askina da kendime de guveniyorum ben varim sadece onun icin!...

demi ya çok doğru söyledin

benimde oldu tabi ki :KK69:

hah şimdi kendinizi eşinizin yerine
eşinizi de kendi yerinize koyun
eşinizin yazışmalarınızdan birini okuduğunu düşünün
şimdi artık bugün, eşinizin kıskanması, kendisini kötü hissetmesi için bir sebep var mı????

Çalışıyorsan süper ..tüm gün zaten canın çıkıyordur .. Evde olduğun zamanlar için krndine bir hobi bul canım benim , baktın ki soldan soldan sana gelmeye başladı hrmen hobinle ilgilen :)))

öyle yapayım ya örgü falan yapsam işe yarar mı acaba ? hep boşluktan bunlar :KK47:

hah şimdi kendinizi eşinizin yerine
eşinizi de kendi yerinize koyun
eşinizin yazışmalarınızdan birini okuduğunu düşünün
şimdi artık bugün, eşinizin kıskanması, kendisini kötü hissetmesi için bir sebep var mı????

yok tabi ki yaaa ben onu ne kaa çok seviyorum geçti gitti hepsi benim için. onun içinde öyledir demi niye düşünüyorum deli gibi yaaa

eşimi geçmişinden kıskanıyorum deli gibi :KK43: evlenmeden önce konuşmak öğrenmek istememiştim seni seviyorum öğrenipte seni başkasıyla düşünmek istemiyorum demiştim ama geçmişine ait bi kağıt buldum ilk evlendiğimiz hafta oda unutmuş orda olduğunu bana göstermeden sakladı sonra ben o gidince baktım eski kız arkadaşı yazmış o günden sonra hep bi saplantı halindeyim sürekli geçmişinden izler çıkacak karşıma sanıyorum ne olur bana bi akıl verin nasıl kurtulacağım bu durumdan onu herşeyden çok seviyorum oda beni ama böyle düşünceler içime yerleşmiş kurt gibi beni içten içten yiyo bitiriyo :KK43: :KK43: :KK43:

not: geçmişinden bi kaç şey gözümün önüne geldi resmen onlar olmasa hiç sorun eden biri değildim. face de yazışmalarını da görmüştüm çok eski niye baktıysam geçmişine :KK43:
Hic bi sikinti saplanti sonsuza denk surmez.
Sakin ol...
Esin seni seviyor mu?
Bundan emin ol ve ona gore yasantini surdur..
Eski gecmis gecmiste kalir...
Senin hic mi sevgilin olmadi?
Veya sevmedin hoslanmadin mi kimseden?

Hic bi sikinti saplanti sonsuza denk surmez.
Sakin ol...
Esin seni seviyor mu?
Bundan emin ol ve ona gore yasantini surdur..
Eski gecmis gecmiste kalir...
Senin hic mi sevgilin olmadi?
Veya sevmedin hoslanmadin mi kimseden?

bu yorum beni çok rahatlattı
saplantım biter değil mi ?
tabi ki oldu da ben niye bu kadar taktım onu anlayamıyorum hiç o tarz bi insan değilim ama ben merak etmedikçe hep bi şekilde karşıma unutulan kalıntılar çıktı bundan sanırım

bence birazda kendi gecmisinizi düşünün mutlaka esinizden önce sevdiğiniz yada konuştuğunuz biri olmuştur. aynı şeyleri o sizin acinizdan düşünse neyapardiniz?

Arkadaşlar hep senin geçmişin yok mu demeyin
var elbette
ki ben böyle şeylerin peşine düşen birisi değilim kesinlikle
ben ilk hiç merak etmedim ki
o anlatmak istedi ben dinlemek istedmedim o derece
ama şimdi bi şekilde karşıma çıktı geçmişinden bazı şeyler
o yüzden sanırım merak etmeye daha doğrusu merakta yok neden bilmiyorum aklıma geliyor
hastalık olduğunu düşünüyorum
psikolojim bozuldu saplantı başladı diye korkuyorum

bu yorum beni çok rahatlattı
saplantım biter değil mi ?
tabi ki oldu da ben niye bu kadar taktım onu anlayamıyorum hiç o tarz bi insan değilim ama ben merak etmedikçe hep bi şekilde karşıma unutulan kalıntılar çıktı bundan sanırım
Inan boyle vesveseler donem donem herkesin basina geliyor.
Kimi gecmise takiliyor kimi is arkadasiyla konusmasina...
Kimi de durduk yere kavga çıkarıyor. .

Insanoglu hep sorun cikartiyor maalesef ;*)

Garip insanlariz iste...
Sevdigimiz adamla ayni yastiga bas koyariz ama supheden de gecemeyiz....

Back
X