oglum tam 33 aylık daha once cok guzel ogrenmıstı tuvalet alıskanlıgını ve gece harıc bezlemıyodum ve evet kardes geldı onunla bırlıkte bezı kullanmak ıstemeyen oglum bez kullanmaya basladı agladı bezle benı dıye ve hep ortalıga yaptı tuvaletını okadar sıkıldım kı basladım bezı takmaya sımdı yenıden alıstırmak ıstıyorum ne yapmam konusunda tavsıyelerınızı beklıyorum..
aynı durum esımın ablasında da var cok guzel alısmıstı gece dahıl altına yapmıyordu kardesı dogdu altına yapmaya basladı yıne senınkı bez bagla dıyormus bızımkı ben bebekmıyım deyıp baglatmıyor gece bıkere de yapmıyor bıkac sefer yapıyor hergun makıne calısıyor allahtan camasır makınesı var 4 yasında normal degıl acaba sorunmu var diye bugun ürolojiye goturdu ablam tahlıller ıstemıs doktor artık oda olmazsa psikiyatri goturcek bence sende cocuk psikiyatriye gotur faydası olabılır.birde bebek dergisinde okumustum tuvalete alıstırmak ıcın bi bayan kızına lazımlık yada tuvalet içerikli hikayeler almış birde kızz cocuklarına özel iç çamaşırı almış hosuna gıtmıs nede olsa cocuk heveslenmıs o sekılde alıstırmıs sende cizgi film karakterli iç çamasırlarından alabılırsın denemeye deger derım.