Kıskançlik ve elti sorunsali..

Baştan beri olmaması gereken biseydi.Sartlar el verdiği ilk an ayrılacağım insallah

Neden ona bikmadinmi benim
Yaptigim aldigim aeyleri alip yapmaktan boyle komik oluyorsun sadece demiyorsunuz

Neden ona bikmadinmi benim
Yaptigim aldigim aeyleri alip yapmaktan boyle komik oluyorsun sadece demiyorsunuz
Bende şöyle bir huy var böyle dersem bir daha onun yüzüne bakmamam gerekiyor.Oda mümkün değil illa beraber olucaz.Ayrica ilk zamanlar bununla alakalı konuştum ya anlamadı yada salağa yattı ki ben salağa yattığını dusunuyorum

Bir arkadaşımın eltisi bu şekilde bir ruh hastası. Arkadaşın düğününe gelinlik gibi beyaz şatafatlı elbise giydi geldi. Onu gelin sanmışlar eğlenerek anlatıyormuş bunu. Böyle ruh hastaları ile savaşan hasta olur. Taşın geç uzaktan seni taklit etmeye devam eder o kadar en azından

Sende gulerek soyle yuzsuze yuzsuz ol nasilsa anlasada salaga yaticak sende dicegini de icinde kalmasin bosver

Senin o bir arkadaşın buradan birinin eltisi olabilir gözümde canlandı koskoca mazi

Etraf ruh hastası kaynıyor ya bu insanlar çok garip cidden

Bakış açınızı değiştirmeniz lazım biri beni bu denli taklit etse mutlu olurum. Demek ki ilham veriyorum diye düşünürüm.zevklerim ve tercihlerim beğeniliyor derim. Hırs yapmayın yaşayın gitsin

Uf çok güzel olur aslında eşim yokken yapmam lazım zira pek müsade etmez
Ama eşime dedim bak bana yaptıklarına susuyorum çocuğuma bişey yaparsa büyük arıza çıkarırım benim çocuğumu kiyaslayamaz diye göz dağı verdim
Aldı mı o gözdağını? Bir insanın prensibi ya vardır ya yoktur kusura bakmayın. Çocuğa olmaz ama karıma olur diye bir şey yok. O zaman da, sen yanlış anlıyorsun idare et boşver diyecek çünkü yeğeni söz konusu olan. Bir an önce taşınıcam demeniz de pek gerçekçi gelmiyor. Eşiniz mimar, zevkinize göre şekillendirmişsiniz evinizi. Ben etkilenip mutsuz hissettiriliyorsam direk çat çat söyleme taraftarıyım. Eşim de beni durduramaz. Söylersem konuşursam yüz yüze bakamam yazdınız ben de öyleyim. Ya eşim kesin bir çözüm bulur (taşınmak en temizi) ya da ben önünü ardını düşünmez rahatsız olduğumu söylerim. Uzun evlilik tecrübesi olunce neyi kimi kaybederim, umurumda olmaz modundayım artık. Mune güzel yazmış, kendi kardeşinle bile aynı binada oturmamak lazım. Kardeşinle canciğersin ama eşlerin frekansı tutmayabilir.

Aile binasına mayın tarlası diyorum ben. Mutlaka biri basacak ve patlayacak o mayın. Kimse durduk yere evinden düzeninden olmak istemez ama siz mecbursunuz gibi görünüyor. Bebek düşünüyorsanız bahçeli vs ev bakabilirsiniz. Eşinize de söyleyin sıkı tutsun ağzını.

Neden dolaylı yoldan gidesiniz ki? Rahatsız oluyorsanız söyleyin doğrudan yüzüne.
Memnun değilse o taşınsın. Zaten samimi değilsiniz en kötü bir daha konuşmaz, bu da sizin için bir kayıp olmaz şu tabloda.

Yani en başta tepki koyacaktıniz vazo ya kadar nasıl aynı oluyor evlenirken beraber mi dizdiniz evi . Çok saçma insanlar var ya

Kız ne bu sendeki bende olana merak? kocamın bile aynısından aldın deseydın

Yani en başta tepki koyacaktıniz vazo ya kadar nasıl aynı oluyor evlenirken beraber mi dizdiniz evi . Çok saçma insanlar var ya
Koydum ben baştan anladim zaten.Sonra eşim dahil üzerime geldirler yok sen çocuk musun bunlara takiliyorsun gibi.2 sene geçti herkes farkında şimdi eşim dahil ama yapacak bişey yok arsız arsizligini kabul ettirdi sonuçta

Söyledim ama kimse oralı olmadı yine soylerim ama bu çok garip bir model utanması olsa zaten yapmaz beni salak yerine koymaz.Gosterirken dalga geçer gibi aaa bu senin kitapliktan demi diyor bana.Af edersin sonuna kadar alacak az kaldı keza belki de almıştır bilemiyorum

Elalemin içinde iyi laf sokun, bi güzel dalganızı geçin benim g.t kuyruğu da geldi falan deyin herkesin içinde. Bu da bensiz bi halt yiyemiyo deyin. Geldiği yerde ekmek arası ekmek vermişler heral bişey görmediğinden olsa gerek elde gördüğünü yapıyo anca deyin. Yakında cima günümü takip edecek o da aynı gün yapacak derdim ben olsam. İyi bi bozmuyosunuz ki şunları, böyle sinirden delirirseniz nasıl da tek hareketimle güzel günlerinin içine ediyorum diye daha fena azıtır tabi. İşi bilmiyorsunuz.

Ay ama sen harikasin keşke senin gibi birinin eline dusseydi ya dinsizin hakkından imansız gelir ahahsh

Ay kız ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…