Kıskançlik ve elti sorunsali..

genelde kıskançlık yapan insanlar aynı eşyaları alır mı pek bilemedim ya
daha çok beğenmiyormuş gibi yapar diye düşündüm
tabi her şey aynı olunca insan rahatsız olur da özentilik durumu var sanırım

Eltiniz ile iletişimi koparmadiginiz sürece bu sorunlar hep devam edecek. Durup dururken bu da olmayacağına göre kabullenmek zorundasınız. Sizin gibi iki elti tanıyorum hiçbir farkları yok, kıyafetleri bile aynı

En baştan beri istemediğim ve kinadigim bir durumdu ama maalesef şartlardan dolayı kabul ettim.Ama ilk isim gercekten taşınmak olacak
Çok afedersiniz iç çamaşırınıza kadar aynı şeyler alınmaya başlanmışsa ne yaparsanız yapın taşınmaktan başka çözümü yok, şimdi çocuğunuz yok ama istiyormuşsunuz (Allah tez vakitte versin inşallah) çocuk olunca bebeklerin kıyaslanması başlar, kendinizle olan yarışı belki kaldırabilirsiniz ama bebeğiniz işin içine girince kavga çıkar, hiç böyle rezillikler yaşamaya gerek yok, ayrı ev daha az görüşmek demek, daha az görüşmek ise huzur.

Biseyler var ama tam bende ne olduğunu bilmiyorum.Ama çok çok rahatsız edici bir durum ya.Hani beğendiğini söylese alayım dese tamam derim hatta yardımcı olurum ama bu insanı salak yerine koyup yapmaya çalışıyor

Eltiniz ile iletişimi koparmadiginiz sürece bu sorunlar hep devam edecek. Durup dururken bu da olmayacağına göre kabullenmek zorundasınız. Sizin gibi iki elti tanıyorum hiçbir farkları yok, kıyafetleri bile aynı
Ben biraz salak olanım sanırım.O bunca yuzsuzluge ragmen hala laf falan da sokar rahat durmaz ben susarım görmemeye calisirim

aynı şeyleri alırken sizin haberiniz olmuyor ve sonradan görüyorsanız evet tam da dediğiniz gibi oluyor
onun yerinde olsam aldıklarınızı çok beğeniyorsam bunu açık açık söylerim, link isterim. arkadan arkaya almaya çalışmam

Kesinlikle boyle olacağına eminim.Bu işin sonu güzel bitmeyecek gibi geliyor.Umarim en zararsız şekilde siyiririm kendimi

Yok ya laf ortasında bende kitaplık yaptırıcam eşine soyleyelim dedi bende tamam dedim sonra açtı gösteriyor aaa bu senin kitaplığa benziyor dedi bende evet benziyormus dedim sadece.Orda laf sokabilirdim ama yapamıyorum sonradan kendime kiziyorum

"aslında şöyle-böyle yaptırabilirsin oraya yakışır" filan diyip akıl verir gibi başka bir şey gösterip, yaptırtacaksın ama insanın uğraşası gelmiyor böyle insanlarla

"aslında şöyle-böyle yaptırabilirsin oraya yakışır" filan diyip akıl verir gibi başka bir şey gösterip, yaptırtacaksın ama insanın uğraşası gelmiyor böyle insanlarla
Dedim ya iyi niyetinden dedim bak benim ki çok kullanışlı değil dedim ki gerçekten öyle.Kendine daha güzel bişey yap dedim ama kız kitlenmis af edeersin bokta olsa onu yaptiracak

Kesinlikle boyle olacağına eminim.Bu işin sonu güzel bitmeyecek gibi geliyor.Umarim en zararsız şekilde siyiririm kendimi
Eltinizle aranızdaki sıkıntı kıskançlık mı değil mi bilemiyorum ama aynı ev aynı eşyalar vs derken olayı abartıp çocuk yarışına girenler var maalesef, bu eltiler arasında oluyor, kardeşler arasında oluyor, komşular arasında bile oluyor, onun 1 çocuğu var benim 2 olsun, onun kızı var benim oğlum olsun, onun ki 3 kg doğdu ben 4 kg doğuracağım derken çocukların okul başarıları dahi yarış konusu oluyor.
Hadi sizler büyüksünüz de eltiniz eğer hırslı bir kadınsa sizin çocuğunuza bakıp kendi çocuğunun üzerinde psikolojik baskı kurar olan çocuğuna olur, taşınana kadar da uzak durun mesafe koyun.

İlk günden beri ben mesafeliyim ama o samimi olmaya çalışıyor.Kalbim isinmadi kendisine hayat ve vizyon olarak çok farklıyız.Tamda bunları yapacak karakterde bir insan.Ama ben eşime ve çevreme uyarıyı verdim çocuğuma yapamaz diye.En kısa sürede taşınmak istiyorum.Ne kadar mesafe koyarsan koy illa gorusuyoruz.Hayir artık kiskanclik da değil hırsa döndü.Gozumun içine baka baka ben istediğimi alirim alana kadar çabalarım dedi.İsin artık nazar göz boyutundayim.Kalbi pis insanlardan hep korkuyorum.

Taşın

Gecen instagram da bir video gördüm. Bir psikologdu galiba aile binalarda neden yasamamanizin gerektigini söylüyordu. Sebeplerden bir tanesi su kiskanclik olaylari. Hani bende kayinvalidemi ve kayinpederimi bizim binaya aldim, ama aynisini baska akrabalar icin asla kabul etmezdim. Sizin cözümünüz tasinmak. Yoksa böyle caninizi bos islerle sıkmaya devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…