Kıskançlık krizine girdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gizli hat taşımalar, bu atraksiyonlar erkek taktiği. Kadın 2. bir hat kullanıyordur ve onu taşıyordur, kuzenin bundan haberi yoktur vs. Bunda bir şey aramaya gerek yok. Ha, başbaşa yolculuk yapmasınlar ben tanımıyorum etmiyorum derseniz de haklısınız.

1. Gizli hattı olması onu ilgilendirir size ne

2. O kapalı olduğu için mecbur diğerini vermiş normal değil mi (mesela eşiniz sabah evden çıktım çık sen de diyecekse o numara kapalıysa nasıl ulaşacak

3. Hem yenge hem kız aynı anda arabaya binecek olsa o arkaya geçer de öne oturduktan sonra aaaa yenge gelmiş ben arkaya geçiyim diye niye desin oturmuş işte

4. Een en en en başında da one oturması normal. Arkaya oturunca taksi gibi oluyor sürücüye ayıp oluyor

5. Ortada sorun yok kriz falan ne biliyim bi garipsiniz

Şöyle kızın hattı kapalı falan değil. Kuzeni de kızı alırken o hattı kullanıyor mesela normalde. Bu arada hassas bi dönemde olduğumu ondan takıldığımı belirtmiştim zaten.

İkinci telefon mevzusu şu. Kızın Kuzeni a numarasını veriyor eşime, eşim arıyor kız o telefonu da aktif kullanıyor bu arada. Neyse kız arabaya binince buna bazen ulaşılamıyor da bu numaramda var diyip veriyor. Kuzeninin falan haber yok bu numaradan. Bi de arabaya aileden biri binmesine rağmen öne kendi kuruluyor.
Kuzenine o numarayi vermediğini, kuzenin bilmediğini nerden biliyorsunuz belki kuzende 2si de var ama esinize verirken dusunmeden daha az aktif kullandığını vermis.
Ay zaten ikinci numara ne değiştirir allah askina evli amca degil ya bu kiz esinden telefon saklıyor olsun. Zaten ortada muhabbet yok bisey yok.

Ön koltuk konusunda da yorum yapamayacagim, denk gelip oturmuş olabilir ben kendi adima uzerinde durmazdim. O an o taraftaysa ay siz evlisiniz ben geceyim arkaya diyemez ya denk geldiği gibi binmiştir. Ki insan bazen arkada otururken de çekiniyor şoför muamelesi yapiyor gibi

Samimi söylüyorum abartıyorsunuz arabada yalniz da değillermiş hadi yalniz olsalar rahatsizliginizi biraz olsun anlarim.

Kuzenine o numarayi vermediğini, kuzenin bilmediğini nerden biliyorsunuz belki kuzende 2si de var ama esinize verirken dusunmeden daha az aktif kullandığını vermis.
Ay zaten ikinci numara ne değiştirir allah askina evli amca degil ya bu kiz esinden telefon saklıyor olsun. Zaten ortada muhabbet yok bisey yok.

Ön koltuk konusunda da yorum yapamayacagim, denk gelip oturmuş olabilir ben kendi adima uzerinde durmazdim. O an o taraftaysa ay siz evlisiniz ben geceyim arkaya diyemez ya denk geldiği gibi binmiştir. Ki insan bazen arkada otururken de çekiniyor şoför muamelesi yapiyor gibi

Samimi söylüyorum abartıyorsunuz arabada yalniz da değillermiş hadi yalniz olsalar rahatsizliginizi biraz olsun anlarim.

Abartıyor olabilirim diye buraya yazdım ki zaten. Pek iyi değilim şu sıralar mantıklı bakış açısına ihtiyacım vardı ondan yazdım. Bana hak verin diye değil. Acımasız olmasanız yeter. Her türlü düşünceye saygı duyarım.

Ya herkes de sizin eşlerinizin yolunu gözlemiyor bi sakin olun.
Ne çirkin tabir kuyruk sallamak nedir

Kiz arayıp maldivlerde şampanya patlatalım dememiş ki beni alacak mısın demiş

Ay bu ne be ıçim sisti
Kemalim yapmaz tavriniz da enteresan geldi

Şu sıralar hassasım ve kötüyüm biraz aslında. Eşimle de ufak tefek sorunlarımız vardı. Eşim yapmaz tavrım da şundan gerçekten güveniyorum, çünkü daha önce hiç acaba diyebileceğim bir durum olmadı. Güvenmesem eşim olmazdı.
Buraya yazmamın sebebi de cidden büyütüp büyütmediğimi anlamaya çalışmak.
Sorunlarımı başka şeylere yoğunlaştırıp kendimi hırpalayabiliyorum.
İçinizi şişirdiysem özür dilerim ama kızın tavırları çirkin geldi. Çirkin gelmesinin sebebini de yazdım iki hattı da açıkken onu alacak kişinin o numarasını bildiğini bilmesine rağmen tutup kaydet hep ulaşılır falan diye vermesi.

Kadının kadını itham ettiği şeye bak.
Her gün kadınlar ölüyor, birileri hala diğer kadını bir şekilde etiketleme peşinde. Hep de aynı laf, eşime güveniyorum ama kuyruk sallıyorlar. Arkadaş bu kuyruk sallama işini de hep en iyi siz biliyorsunuz. Neyin kuyruk sallama(?) olduğunu neyin olmadığını şak diye nasıl anlıyorsunuz maşallah.
Vay efendim iki hat kullanmış, isterse 3 kullanır isterse 5. Faturasını sen mi ödüyorsun?
Eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyorsa götürmeyi kabul etmesin? Adamı etiketlemiyorum yanlış anlamayın. Götürmesinde absürd bir durum zaten yok. Ama biri elini taşın altına koyacaksa bu hiçbir şeyden haberi olmayan x kişisi değil, yanınızdaki olmalı.

Bence bedeva araba bulduğu icin vermiştir sabah otobusle gitmek icin ekstra erkekln kalkacak durağa kadar yuruyecek para verecek hem zamandan hemde yoldan kâr etmek için genelde kapali olan numarasini degilde aktif kullandığı numarasını vermiş kızın yaptığı hos degil ama bence yanlış dusunuyorsunuz

Abartıyor olabilirim diye buraya yazdım ki zaten. Pek iyi değilim şu sıralar mantıklı bakış açısına ihtiyacım vardı ondan yazdım. Bana hak verin diye değil. Acımasız olmasanız yeter. Her türlü düşünceye saygı duyarım.
Kusura bakmayin aslinda acimasiz yazmak istemedim belki yazi olduğu için sert görünmüştür konuşuyor olsak sohbet havasinda biraz da size şaşırarak söylerdim bunları 😅 ilkokulda da hic yazi kompozisyon falanlarda iyi değildim

Her gün kadınlar ölüyor, birileri hala diğer kadını bir şekilde etiketleme peşinde. Hep de aynı laf, eşime güveniyorum ama kuyruk sallıyorlar. Arkadaş bu kuyruk sallama işini de hep en iyi siz biliyorsunuz. Neyin kuyruk sallama(?) olduğunu neyin olmadığını şak diye nasıl anlıyorsunuz maşallah.
Vay efendim iki hat kullanmış, isterse 3 kullanır isterse 5. Faturasını sen mi ödüyorsun?
Eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyorsa götürmeyi kabul etmesin? Adamı etiketlemiyorum yanlış anlamayın. Götürmesinde absürd bir durum zaten yok. Ama biri elini taşın altına koyacaksa bu hiçbir şeyden haberi olmayan x kişisi değil, yanınızdaki olmalı.

Kadına karşı şiddet, cinayet vs gibi durumlarda ne kadar hassas olduğumu bilemezsiniz. Bunun onunla alakası yok. İstediği kadar hat kullanır. Benim hem şirket hattım hem kişisel hattım var ama iş için şoför beni aldığında özel numaramdan aramaz, çünkü işle ilgili hiç bir durumda özel numaramı kullanmam. Bu numaramı bildikleri içinde iş telefonumu ararlar. Kadın, kadının düşmanı diyorsunuz ama evli bi adama gereken mesafeyi bırakmamak da diğer kadını huzursuz etmek de ki örneğini burada çok gördüğümüz şekilde diğer kadına yapılan kötülük değil mi? Ben empatiye çok önem veririm ve aynı durumda olsam nasıl davranırdım diye düşündüğümde aynı şekilde cevap veremiyorum.

Kuyruk sallama nedir ya?
Kiz bence rahatsiz edici bir harekette bulunmamis. Muhtemelen biri kendi kisisel telefonu.
Ben abarttiginizi dusunuyorum.
Tamam esimin birakmasindan ben de rahatsiz olurdum orasi tamam. Ama sadece 1 gun birakti demissiniz. Esiniz kendisi de rahatsiz olmus belli ki.
Kizi burada bu sekil lanse etmeniz hos degil.

Evet tüm evli , bekar , boşanmış kadınlar sizin kocişinizin peşinde ..
Nasıl bir kadınsın ki tanimadigin , bir kere bile görüşmediğin hemcinsin hakkında kuyruk sallayan diye yaftalama yapıyorsun ????
Bir de hamile olabilirim ibaresi bırakıyorsun ki yaniki suçu atacak bir yer olmalı muhakkak yoksa kim der ben ona buna satasirim oturduğum yerden , hafif vizyon sorunum var , evlendim o kocis benim ulan diye haklısın ...
Sabah sabah midem ekşidi ayıp ya ..
Tek suç arabaya binmesi ve telefon vermesi neredeyse yollu demediginiz kalmış pessss...

Kuyruk sallama nedir ya?
Kiz bence rahatsiz edici bir harekette bulunmamis. Muhtemelen biri kendi kisisel telefonu.
Ben abarttiginizi dusunuyorum.
Tamam esimin birakmasindan ben de rahatsiz olurdum orasi tamam. Ama sadece 1 gun birakti demissiniz. Esiniz kendisi de rahatsiz olmus belli ki.
Kizi burada bu sekil lanse etmeniz hos degil.

Kuyruk sallama konusunda haklısınız bir anlık sinirle yazdım.
Telefon konusunda da iki telefonu da açıkken ve eşimin hangi telefonu aradığını bilmesine rağmen tutup ikinci numarasını yangından mal kaçırır gibi vermesi.
Ben empatiye çok önem veririm ve başkasının özellikle evli insanların huzurunu asla kaçırmak istemediğim için ona göre mesafe ayarlarım.

Evet tüm evli , bekar , boşanmış kadınlar sizin kocişinizin peşinde ..
Nasıl bir kadınsın ki tanimadigin , bir kere bile görüşmediğin hemcinsin hakkında kuyruk sallayan diye yaftalama yapıyorsun ????
Bir de hamile olabilirim ibaresi bırakıyorsun ki yaniki suçu atacak bir yer olmalı muhakkak yoksa kim der ben ona buna satasirim oturduğum yerden , hafif vizyon sorunum var , evlendim o kocis benim ulan diye haklısın ...
Sabah sabah midem ekşidi ayıp ya ..
Tek suç arabaya binmesi ve telefon vermesi neredeyse yollu demediginiz kalmış pessss...

hanımefendi tek suçunun bu olduğunu nereden biliyorsunuz. Huzursuz ettiği de yazmadığım şeyler olabilir mi mesela ki ufak bi bahsetmişim bile.

Ya benim eşim iş çıkışı birini alır bırakır sabah yol üstüyse diğerini alır, ben mi çok gevşeğim benim koca mı çirkin bişe ,kimse yazmıyor adama anlamadım, zaten kimsenin arabasına binmem de böyle kocişko meraklılarını görünce kimseye selam dahi vermemek lazım diyorum,adamın adını çıkarırsınız bu kıskançlıkla.

Ayrıca şu kadar güvenmediğiniz adamdan çocuk yapmayın, lohusalığı var gebeliği var çatlarsınız kıskançlıktan o dönemlerde 😉

Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle kuyruk sallayıp gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışa

Bugünde yeni bir şey öğrendik
2.numaralar gizli saklı olur sadece kuyruk sallamak için kullanılır.

Bi de eğer arabaya başka biri binerse ve yerimizden kalkıp arka koltuğa oturmazsak rahat statüsüne kavusuruz:işsiz:

Her şey olabilir ama neden kızı suçluyorsunuz da eşinize toz kondurmuyorsun ben onu anlayamıyorum. Yani arkadaşı ikna etmiş o da servisçilik yapmak zorunda kalmış nasıl bir açıklama? arkadaşı camdan atla dese atlayacak ben buluşamadım şu hanımla buluş dese buluşacak mı ? sizin kocanızın aklı beyni yok mu ? erkeklerde korkuyor artık arabaya kadını alıyorsun taciz etti diyor asıldı diyor. kadınların ayrı erkeklern ayrı bozuldu psikolojisi , kadının iki hattını ekleyene kadar kanka ben bu servisçilik işini yapmayayım içime sinmedi diyemiyor mu ? sırf o diyemedi diye siz neden elin kızına hayat kadını muamelesi yapıyorsunuz ? sizce buna hakkınız var mı ? iki hattı vardır tak çıkar yapıyordur , ikisini de vermiştir. kız evli değil ki kocasından gizlesin ikinci hattını

hanımefendi tek suçunun bu olduğunu nereden biliyorsunuz. Huzursuz ettiği de yazmadığım şeyler olabilir mi mesela ki ufak bi bahsetmişim bile.

Olamaz kiviriyorsun çünkü şu an .
Alt tarafı bir kere bırakmış neyi huzursuz edecek .
Erkek arkadaşına hesap odetmesinden size ne ?

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
İki numarasını da kullanıyorsa gizli hat gibi değildirler ya yürümek istese tek hattan da yürür bence onunla ilgisi var gibi gelmedi bana
Koltuk konusuna gelince bence biri gelince ön koltuktan arkaya geçmek çok gereksiz 😬
Açıkcası çok sorun göremedim ama eşiniz rahatsız olup birdaha bırakmayı kendi istemeiyse o zaman tavırlarından Başka bişey sezmiş olabilir bi tek oraya takıldım ben

Ya benim eşim iş çıkışı birini alır bırakır sabah yol üstüyse diğerini alır, ben mi çok gevşeğim benim koca mı çirkin bişe ,kimse yazmıyor adama anlamadım, zaten kimsenin arabasına binmem de böyle kocişko meraklılarını görünce kimseye selam dahi vermemek lazım diyorum,adamın adını çıkarırsınız bu kıskançlıkla.

Ayrıca şu kadar güvenmediğiniz adamdan çocuk yapmayın, lohusalığı var gebeliği var çatlarsınız kıskançlıktan o dönemlerde 😉

Eşime çok güvendiğimi söyledim. Hassas olduğumu söyledim. Bakın özür de diledim. Ben objektif bakış açısı istediğim için yazdım. Hepsi bu kadar. Evet sayenizde büyüttüğümü de farkettim. Kızla ilgili duyduğum şeyler hoşuma gitmedi o yüzden huzursuz oldum. Yoksa eşim daha önce başkaları da bıraktı.

Alnı öpülesi bir cevap..
Çok yazık çok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back