• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizine girdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Arkadaşlar merhaba,
Normalde içimde çözmeye çalışırım ama üç gündür cidden kendini bilmez bir kızın yüzünden uykularım kaçtı. Eşimin arkadaşının kuzeni geçici olarak onların şirkette çalışıyormuş. Arkadaşının işi çıktığı için bu kızı alıp bırakmasını rica etmiş arkadaşı eşim de kabul etmiş. Hadi bu kısma kadar eyvallah ki bundan da hoşlanmadım neyse eşime numarasını da vermiş arkadaşı eşim sabah aramış kız açmamış telefonu. Sonra açmış falan neyse kız ikinci telefonunu çıkarmış eşime numarasını vermiş arabaya binince, o telefonum kapalı oluyor da beni buradan arayabilirsin gibi. Bu arada eşime sonuna kadar güveniyorum çünkü bunları o anlatıyor. Sonra eşim akşam bırakmadı erken çıkmış eve geldi. Akşam yemek yedik oturuyoruz, arıyor beni alacak mısın yarın sabah diye. Eşim de benim işim var başkası da alabilir dedi sonra bana haber verirsin o zaman diyor. Neyse kız iki telefonuna da eşimin numarasını da eklemiş profil resimlerinden farkettim. Buna inanılmaz sinirlendim. Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle imada bulunup gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışanlar. Yoksa eşim, işten eve evden işe. Telefonuna çoğu zaman bakmaz bile. Biri bir şey desin anlatır, bir şey olsun anlatır. Sizce ben ne yapmalıyım, eşim numarasını falan sildi bu arada bi daha alıp bırakmayacağım sonuçta lazım olmayacak diye.

Bu arada belirteyim kuzeni kızın tek bir numarasını veriyor, kız sonra arabaya biner binmez ikinci bir telefonu daha varmış bunun numarasını veriyor. Bu telefonuma hep bakıyorum gibisinden.

Bu arada bu ay covid çıktığından beri ilk defa korunmayı bıraktık, gerçi korunmasak da olmuyordu ama neyse bata 6 gün kaldı ve onun gerginliği de var üstümde.
Yanlış bi tabir kullandım sinirle onu düzelttim. Yanlış anlayan arkadaşlar olduysa da özür dilerim. Burada şimdiye kadar kimseye tek bir yorumda bulunmadım, hatalıysam da özür dilerim. İnanın normalde böyle bir insan da değilim. Sadece 4 aydır yoğun bi psikolojik yük altındayım. Herkesin geçmişte ne salakmışım da böyle düşünmüşüm, yapmışım dediği an kesin vardır. Buraya yazmamın tek sebebi de gerçekten başka bakış açısına ihtiyaç duymam. Sağlıklı olmadığını düşündüğüm düşüncelerin yerine sizin önereceğiniz şeyleri düşünmekti. Kimseyi aşağılamak falan değil kıskançlık krizine girdim dedim sadece. Umarım hepiniz hep böyle sağlıklı düşünürsünüz.

Son düzenleme:
Eşine güveniyorsan dert etme. Eşin de kendince seni kıskandırmaya mı çalışmış, yoksa çok sertsin korkmuş mu anlamadım. Eş telefonunu karıştırıp neyi nereye kaydetmiş diye bakmak da ne biliyim:ıslık:

Eşiniz neden kızı bırakıyor ki taksi icat edildi çok yıllar önce 😒

Arkadaşı rica etmiş, iş yeri çok uzak olduğu için ama eşim zaten kendi de huzursuz oldu sanırım sadece bi sabah aldı, sonra başkalarına söyledi. Bi de eşimin yengesi de arabaya biniyor bi 10 dakika sonra kız ön koltukta istifini bozmuyor.

Eşine güveniyorsan dert etme. Eşin de kendince seni kıskandırmaya mı çalışmış, yoksa çok sertsin korkmuş mu anlamadım. Eş telefonunu karıştırıp neyi nereye kaydetmiş diye bakmak da ne biliyim:ıslık:

Yok olay şu şekilde oluyor aslında eşim anlattıktan sonra baktım merak edip kız kaydetmiş mi diye. Akşamın köründe aradığı için o da. Yoksa karıştırıp da bulduğum bir şey değil.

Arkadaşı rica etmiş, iş yeri çok uzak olduğu için ama eşim zaten kendi de huzursuz oldu sanırım sadece bi sabah aldı, sonra başkalarına söyledi. Bi de eşimin yengesi de arabaya biniyor bi 10 dakika sonra kız ön koltukta istifini bozmuyor.
Eşine nasıl bu kadar güvenebiliyorsun peki ben asla bu kadar güvenmem

Ben bi kuyruk sallama ( o ne demekse, çirkin bir tabir) göremedim.

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.

Yok olay şu şekilde oluyor aslında eşim anlattıktan sonra baktım merak edip kız kaydetmiş mi diye. Akşamın köründe aradığı için o da. Yoksa karıştırıp da bulduğum bir şey değil.
Ama kaydetmese nasıl arayacak madem eşiniz götürüyor işe? Her numarasını kaydettiğimiz insana yürümüyoruz değil mi? Ayrıca kız rahatsız edici bir arama mesaj falan yapmamış.

Ikinci telefon mevzusu bence cok sacma. Ikinci telefon numarasini vermekle kuyruk sallamak arasinda baglanti kuramadim. Numarayı eklemis ama eklerken bcbxbx diye random atti belki kaybetmeyeyjm diye, "is yerindeki yakışıklı" yazmamıştır eşinizi kaydederken yani.

Sonucta onu degil digerini kullanıyorsa onu vermesinde ne problem var gercekten anlamadim benim mi goremedigim bisey var?

Ama arabada yalniz seyahat etmek sizi rahatsiz edebilir buna bir sey demiyorum o da tekrarlanmayacakmis zaten. Ama kuzenim bana da birisini birakmami rica etse kiramazdim muhtemelen.

Neyse genel manada abartili gereksiz bi kıskançlık gibi gordum ben. Esinize güveniyorsaniz zihninizi daha fazla mesgul etmeyib

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Belki birisi iş hattıdır biri kendi kullandığıdır.

Gizli hat ne alaka gizli olsa esinize ilk gördüğü an vermez dimi hani etkilendi verdi desek.. siz her ikinci hatti olan insani gizli is pesinde olarak mi düşünüyorsunuz

Bu götürme işlerinden hoşlanmadığınızı bir daha olmasını istemediğinizi eşinize söyleyin,bir yere uğrayacağım gibi bahaneler üreterek kızı arabasına almasın.Bu getirip götürme işi kızda ve eşinizde alışkanlık olmadan kesilsin

Böyle gereksiz muhabbetler ve fedakarlıklar hep baş ağrıtır. Kocanın hatası baştan kabul etmesi olmuş, tanımadığı bekar bir kızı arabasına almayı kabul etmesi, numarasını falan alıp vermesi hata. Zira çeşit çeşit insan var. İftiraya bile uğrar, tanımadığı elin kızı için iyilik meleği olmaya gerek yok. Bence eşinizle konuşun bir daha muhattap olmasın.

Karıştırmışsın işte :-) kızın kuyruk salladığını da bilmiyoruz. Ya ben mi çok safım anlamıyorum. Biz eşimle tanıdık falan varsa söyleriz gelin bizimle diye. Araba ne de olsa gidiyor.

Kız da geçiciymiş. 3 günlük dünya kız işe gitsin gelsin. İleride sizin de belki kızınız büyüyecek işyerinde tanıdığı bir abi olsa görürse toplu taşımadan daha iyi değil mi...

Ikinci telefon mevzusu bence cok sacma. Ikinci telefon numarasini vermekle kuyruk sallamak arasinda baglanti kuramadim. Numarayı eklemis ama eklerken bcbxbx diye random atti belki kaybetmeyeyjm diye, "is yerindeki yakışıklı" yazmamıştır eşinizi kaydederken yani.

Sonucta onu degil digerini kullanıyorsa onu vermesinde ne problem var gercekten anlamadim benim mi goremedigim bisey var?

Ama arabada yalniz seyahat etmek sizi rahatsiz edebilir buna bir sey demiyorum o da tekrarlanmayacakmis zaten. Ama kuzenim bana da birisini birakmami rica etse kiramazdim muhtemelen.

Neyse genel manada abartili gereksiz bi kıskançlık gibi gordum ben. Esinize güveniyorsaniz zihninizi daha fazla mesgul etmeyib

İkinci telefon mevzusu şu. Kızın Kuzeni a numarasını veriyor eşime, eşim arıyor kız o telefonu da aktif kullanıyor bu arada. Neyse kız arabaya binince buna bazen ulaşılamıyor da bu numaramda var diyip veriyor. Kuzeninin falan haber yok bu numaradan. Bi de arabaya aileden biri binmesine rağmen öne kendi kuruluyor.

1. Gizli hattı olması onu ilgilendirir size ne

2. O kapalı olduğu için mecbur diğerini vermiş normal değil mi (mesela eşiniz sabah evden çıktım çık sen de diyecekse o numara kapalıysa nasıl ulaşacak

3. Hem yenge hem kız aynı anda arabaya binecek olsa o arkaya geçer de öne oturduktan sonra aaaa yenge gelmiş ben arkaya geçiyim diye niye desin oturmuş işte

4. Een en en en başında da one oturması normal. Arkaya oturunca taksi gibi oluyor sürücüye ayıp oluyor

5. Ortada sorun yok kriz falan ne biliyim bi garipsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back