merhaba arkadaşlar Benim abimin eşi yani gelinimiz ile ilgili bir sorum olucak.Şimdi abim ve eşi 8 yıllık evli.Kapalı idi son 4-5 yıldır açındı.Çok giyim kuşam bilen biri değildi.Yıllardır farkettiğim ve sinir olduğum birşey var bir parfüm kullanıyorum görüyor aynısını alıyor kıyafet alıyorum aynısını alıyor.şu an dişmacunu,parfüm,yüz kremim,deodorantım,duş jelime kadar aynısı.Ten rengimiz aynı değil benim kendimin 12 yıldır kullandığı renk ve saç boyası markası var gitti aynısı aldı kullandı şu an ortamda anlatırken falan keşfettiğim boya markası falan diye bahşediyor Allahtan uyaran oldu da değiştirdi saçın rengini.Geçen de gitmiş çamaşır makinemin aynısını almış.En son da ben 8 ay önce evlendiğimde düğünümden sonra 15 gün balayı yaptım diye bana sebepsizce 3 ay konuşmadı şimdi ben gittim diye aynı yere 3 gün tatil ayarlatmış abime.Eşim ile nişanlı iken gittiğimiz yere haftasına abim ile giderdi.sosyal medyaya kendi çocuğunun yani yeğenimin resmini koyuyorum altına yazı yazıyorum.yeğenini paylaşıyor aynısını yazıyor.şimdi ben mi çok abartıyorum sizce bunun bana takıntısı mı var bu huyunun dışında iyi geçiniyoruz ama??