• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık bulaşıcı bir hastalık mı?

azram3333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
249
47
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım evli ve 1 cocuk annesiyim kismetse 2.cocuk istiyoruz esimle evlenmeden once nisanlilik süresinde kiskanc oldugunu anlamistim sevgisindendir dedim evlendik evliligimizin ilk yillarindan beri kiskancligi azalmadi hala full hd devam ediyor esime güzel bir dille aile Terapisi ne gidelim dedim kabul etmedi:( evliligimiz süresince sadece 6 ay calismama izin verdi evde cok sıkılıyorum neden boyle yapıyorsun hayatım bana guvenmiyormusun dedigimde klişe bir soz ben sana guveniyorum bitanem basklarina guvenmiyorum alimlisin guzelsin sana baktiklarinda tahammul edemiyorum diyor inanin sirf bu yuzden disarda makyaji bile cok hafif yapiyorum napiyim paspalmi oluyum onuda istemez ailem ve kendisi disinda kimseyle biryere gitmemi istemiyor hele kayinvalidemle bir yere gitmemi hic istemiyor benim annem cok sesli guluyor millet bakiyor disarda bulusmayin o bize gelsin sen oraya git diyor, arabamla dahi trafige cikmami istemiyor baska kotu bir huyuda yok cocukla ilgileniyor benimle ilgileniyor:( simdi asil sorun bendede basladi esim bir sirketin avukatlığını yapıyordu,gittim gordum tam bir aile sirketi ama simdi kendi burosunu acti ve tabiki sekreteri var 2 sefer gittim buroya sekrtr kiz esime benim arkamdan esiniz cok guzelmis demis cok sanslisiniz demis ama sekreterde hic fena degil offf bu kıskançlık illeti bende yillardir varmiydi ben hep icimden esim hakkında kendine guvenmiyormu acaba diyordum..Ben kendime guveniyorum esimede guveniyorum ama o sekreterle ayni buroda aksama kadar yalniz kalmalarina tahammul edemiyorum bu gune kadarda esimin telefonlari hep sehpanin uzerinde durur alirim bakarim hic bir kotu seye rastlamadimRabbim şeytana uydurmasin..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım evli ve 1 cocuk annesiyim kismetse 2.cocuk istiyoruz esimle evlenmeden once nisanlilik süresinde kiskanc oldugunu anlamistim sevgisindendir dedim evlendik evliligimizin ilk yillarindan beri kiskancligi azalmadi hala full hd devam ediyor esime güzel bir dille aile terapisi ne gidelim dedim kabul etmedi:( evliligimiz süresince sadece 6 ay calismama izin verdi evde cok sıkılıyorum neden boyle yapıyorsun hayatım bana guvenmiyormusun dedigimde klişe bir soz ben sana guveniyorum bitanem basklarina guvenmiyorum alimlisin guzelsin sana baktiklarinda tahammul edemiyorum diyor inanin sirf bu yuzden disarda makyaji bile cok hafif yapiyorum napiyim paspalmi oluyum onuda istemez ailem ve kendisi disinda kimseyle biryere gitmemi istemiyor hele kayinvalidemle bir yere gitmemi hic istemiyor benim annem cok sesli guluyor millet bakiyor disarda bulusmayin o bize gelsin sen oraya git diyor, arabamla dahi trafige cikmami istemiyor baska kotu bir huyuda yok cocukla ilgileniyor benimle ilgileniyor:( simdi asil sorun bendede basladi esim bir sirketin avukatlığını yapıyordu,gittim gordum tam bir aile sirketi ama simdi kendi burosunu acti ve tabiki sekreteri var 2 sefer gittim buroya sekrtr kiz esime benim arkamdan esiniz cok guzelmis demis cok sanslisiniz demis ama sekreterde hic fena degil offf bu kıskançlık illeti bende yillardir varmiydi ben hep icimden esim hakkında kendine guvenmiyormu acaba diyordum..ben kendime guveniyorum esimede guveniyorum ama o sekreterle ayni buroda aksama kadar yalniz kalmalarina tahammul edemiyorum bu gune kadarda esimin telefonlari hep sehpanin uzerinde durur alirim bakarim hic bir kotu seye rastlamadimrabbim şeytana uydurmasin..

işin zormuş öyle olucağına git sen yap sekreterlik ama ona da izin vermez :45: Bende olsam bende kıskanırdım. Kızı biraz araştır çözersin zaten azcık. Senin aklını çelmek falanda istemiyorum yada kötü bir şeyde demek istemiyorum. Bana o kadar kıskanan erkek hep kendi bakıyorsa ondan yapıyordur çünkü insanın zikri neyse fikride o olurmuş. Benim eniştemin arkadaşıda öyle eşini çok kıskanıyor herkesden ama kendisi bakıyor ediyor, konuşuyor. Tabi herkes aynı şey değil insanın içinde olucak her erkek yapar diye bir şey yok. Bence biraz izle zaten herşey zamanla anlaşılır. Eşin yapıcaksa senin yanındada yapar yeterki istesin içinde olsun canım.:23:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım evli ve 1 cocuk annesiyim kismetse 2.cocuk istiyoruz esimle evlenmeden once nisanlilik süresinde kiskanc oldugunu anlamistim sevgisindendir dedim evlendik evliligimizin ilk yillarindan beri kiskancligi azalmadi hala full hd devam ediyor esime güzel bir dille aile Terapisi ne gidelim dedim kabul etmedi:( evliligimiz süresince sadece 6 ay calismama izin verdi evde cok sıkılıyorum neden boyle yapıyorsun hayatım bana guvenmiyormusun dedigimde klişe bir soz ben sana guveniyorum bitanem basklarina guvenmiyorum alimlisin guzelsin sana baktiklarinda tahammul edemiyorum diyor inanin sirf bu yuzden disarda makyaji bile cok hafif yapiyorum napiyim paspalmi oluyum onuda istemez ailem ve kendisi disinda kimseyle biryere gitmemi istemiyor hele kayinvalidemle bir yere gitmemi hic istemiyor benim annem cok sesli guluyor millet bakiyor disarda bulusmayin o bize gelsin sen oraya git diyor, arabamla dahi trafige cikmami istemiyor baska kotu bir huyuda yok cocukla ilgileniyor benimle ilgileniyor:( simdi asil sorun bendede basladi esim bir sirketin avukatlığını yapıyordu,gittim gordum tam bir aile sirketi ama simdi kendi burosunu acti ve tabiki sekreteri var 2 sefer gittim buroya sekrtr kiz esime benim arkamdan esiniz cok guzelmis demis cok sanslisiniz demis ama sekreterde hic fena degil offf bu kıskançlık illeti bende yillardir varmiydi ben hep icimden esim hakkında kendine guvenmiyormu acaba diyordum..Ben kendime guveniyorum esimede guveniyorum ama o sekreterle ayni buroda aksama kadar yalniz kalmalarina tahammul edemiyorum bu gune kadarda esimin telefonlari hep sehpanin uzerinde durur alirim bakarim hic bir kotu seye rastlamadimRabbim şeytana uydurmasin..
canım sekreteri evlimi acaba... ben eşinin böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorum seninle mutlu ve bir probleminiz yoksa gözün arkada kalmasın... ayrıca kıskanman çok normal ben sevgilimi kıskanırım böyle bi durumda eşimi naparım bilmiyorumm... ayrıca sonuçta sevdiğin için bu kıskançlığın ne mutlu sizeki seviyorsunuz... sizin duruma gelince ilişkide eşitlik kanaatindeyim bence sana ne yapıyorsa sende ona onu yap...

canım sekreteri evlimi acaba... ben eşinin böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorum seninle mutlu ve bir probleminiz yoksa gözün arkada kalmasın... ayrıca kıskanman çok normal ben sevgilimi kıskanırım böyle bi durumda eşimi naparım bilmiyorumm... ayrıca sonuçta sevdiğin için bu kıskançlığın ne mutlu sizeki seviyorsunuz... sizin duruma gelince ilişkide eşitlik kanaatindeyim bence sana ne yapıyorsa sende ona onu yap...

Canım sekreter bekar ve sarışın fena degil ben ondan daha guzelim bisey diyimmi sana bunun guzellikle bi alakasi yok eger niyeti bozmussa insan aldatir esimin en yakin arkadasi sekrtr yuzunden yuvasini yikti o kiz adamin evli oldugunu bile bile kabul etti bu iliskiyi kizla gezdi adam tatillere goturdu hatta evleneceklerdi adama ne olduysa cinmi carpti kabusmu gordu onu birakti eski esiyle tekrar evlendi o sekrtr kizda ortada kaldi cokta iyi oldu eger zivanadan cikmak isterse insan guzellik cirkinlik onemli degil canim

işin zormuş öyle olucağına git sen yap sekreterlik ama ona da izin vermez :45: Bende olsam bende kıskanırdım. Kızı biraz araştır çözersin zaten azcık. Senin aklını çelmek falanda istemiyorum yada kötü bir şeyde demek istemiyorum. Bana o kadar kıskanan erkek hep kendi bakıyorsa ondan yapıyordur çünkü insanın zikri neyse fikride o olurmuş. Benim eniştemin arkadaşıda öyle eşini çok kıskanıyor herkesden ama kendisi bakıyor ediyor, konuşuyor. Tabi herkes aynı şey değil insanın içinde olucak her erkek yapar diye bir şey yok. Bence biraz izle zaten herşey zamanla anlaşılır. Eşin yapıcaksa senin yanındada yapar yeterki istesin içinde olsun canım.:23:

Aynen canim yaa yapacak olsa yapar kimse engelleyemez hadi bundan kiskandim korudum gunde kac kadinla konusuyor sigortacisindan tut bankacisina adliyeye gidiyor ariyorum hayatim napiyosun diyorum iyiyim askim avukat naciye hanimla adliyeye gidiyoruz diyoooo!hangi birinden kiskaniyim ama eski calistigi yerde herkes abi diyodu gozun arkada kalmasin K.... abi gozunu kaldirip kimseye bakmaz diyolardi kizlarla baya samimi olmustuk(yemeklerde,davetlerde)komsularimda oyle diyo nekadar efendi diyolar hani bazi tipler vardirya civik karisinin yaninda bile radarlari aciktir oyle degil insallah seytana uymasin ALLAHIM bu gune kadar bir vukuatini gormedim offf dusunmekten deliricem bu ay adetim gecikti duzenim bozuldu resmen

Aynen canim yaa yapacak olsa yapar kimse engelleyemez hadi bundan kiskandim korudum gunde kac kadinla konusuyor sigortacisindan tut bankacisina adliyeye gidiyor ariyorum hayatim napiyosun diyorum iyiyim askim avukat naciye hanimla adliyeye gidiyoruz diyoooo!hangi birinden kiskaniyim ama eski calistigi yerde herkes abi diyodu gozun arkada kalmasin K.... abi gozunu kaldirip kimseye bakmaz diyolardi kizlarla baya samimi olmustuk(yemeklerde,davetlerde)komsularimda oyle diyo nekadar efendi diyolar hani bazi tipler vardirya civik karisinin yaninda bile radarlari aciktir oyle degil insallah seytana uymasin ALLAHIM bu gune kadar bir vukuatini gormedim offf dusunmekten deliricem bu ay adetim gecikti duzenim bozuldu resmen

bak eşin düzgün bir insanmış o zaman korkma canım. Allah'a dua et doğru yolundan şaşırtmasın, öyle baştan çıkarıcı içinde kötülük olan kadınlarıda uzak etsin. Sen eşini sıkmadan kontrol et takip et. Gerisini Allah'a bırak dua et canım. Allah kimseye göstermesin bizleride eşlerimizi de bu yollardan korusun. Kötü insanlardan uzak etsin. AMiN:24::24:

bak eşin düzgün bir insanmış o zaman korkma canım. Allah'a dua et doğru yolundan şaşırtmasın, öyle baştan çıkarıcı içinde kötülük olan kadınlarıda uzak etsin. Sen eşini sıkmadan kontrol et takip et. Gerisini Allah'a bırak dua et canım. Allah kimseye göstermesin bizleride eşlerimizi de bu yollardan korusun. Kötü insanlardan uzak etsin. AMiN:24:24:
Amin arkadasim kontrol ediyorum zaten dediğim gibi tlf surekli ortada duruyor bi cocuk alir bi ben tlf kiskanmazda gecenlerde isten geldi lavaboya gitti daha o gider gitmez tlf aldim karistirdim ellerim nemliydi biraz esim farketti bunu tlfmu karistiriyosun hayirdir dedi yok cnm ne karistirmasi sildim disardan geldinya kirlenmistir dedim esim fazla uzatmayi sevmez ben severimde bisey demedi anlamistir zaten soru sorup duruyorum surekli bugun neyaptin nerdeydin aksama kadar burodamiydin sıkıldığını belli ediyo

Amin arkadasim kontrol ediyorum zaten dediğim gibi tlf surekli ortada duruyor bi cocuk alir bi ben tlf kiskanmazda gecenlerde isten geldi lavaboya gitti daha o gider gitmez tlf aldim karistirdim ellerim nemliydi biraz esim farketti bunu tlfmu karistiriyosun hayirdir dedi yok cnm ne karistirmasi sildim disardan geldinya kirlenmistir dedim esim fazla uzatmayi sevmez ben severimde bisey demedi anlamistir zaten soru sorup duruyorum surekli bugun neyaptin nerdeydin aksama kadar burodamiydin sıkıldığını belli ediyo

işte şu kıskançlık olmasa. O kadar bunaltma bugün neler yaptın, nasıl gidiyor işler, elemanından memnun musun falan gibi tatlı dil her zaman iyidir. Önceden niye sormuyordun derse o zaman kendi ofisin değildi dersin :52::52:

Canım benimde erkek arkadaşım avukat artık bana da bıkkınlık geldi bazen yanında adliyelere falan gidiyorum o memurlar avukat bayanlar nasıl yakın davranıyorlar öyle sinir oluyorum bi de şu boşanma davasına baktıgı kadınlar sürekli mesaj atıyor falan sen evlisin sürekli yanında kontrolde edebiliyorsun ben valla zar zor görüyorum akşamları ne yaptıgını bilmiyorum sürekli arıyorum nerdesin napıyorsun diye o da artık bunaldı şu aralar aramız da iyice kötüleşti insan böyle kendine de zarar veriyor. Bence sen evli oldugun için git büroya hatta orada çalışma fikrini söyle yani kızla akşama kadar aynı büroda düşünemiyorum ne kadar eşine güvensende karşı tarafı tanımıyorsun sonuçta. Keşke en baştan erkek birini almasını söyleseydin ben erkek arkadaşıma söyledim bayan bi sekreter kabul etmeyecegimi o da tamam dedi:) Allah kolaylık versin canım ama bence bişey yapmış olsa mutlaka anlarsın. O yüzdende kendini çok sıkma.

Ayrıca bence de kıskançlık bulaşıcı olması şöyleki o senin hayatını çok kısıtlayınca senin kafanı dagıtabilecegin bişey kalmadıgından sürekli o yöne yogunlaşıyorsun. Haklı olarak da sende bu şekilde davranmaya başlıyorsun.Bi de avukatların huyumudur nedir bu aşırı kıskançlık erkek arkadaşımda aşırı kıskanç :(

Arkadaslar bende esimi kiskanirim hattabi zaman sonra iliskiye zarar vriyor bence icinde olduktan snea heryede kiz var bulur icinde yoksa egwr Allah korkusu varsa esinde icini ferah tut derim

Back