Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım evli ve 1 cocuk annesiyim kismetse 2.cocuk istiyoruz esimle evlenmeden once nisanlilik süresinde kiskanc oldugunu anlamistim sevgisindendir dedim evlendik evliligimizin ilk yillarindan beri kiskancligi azalmadi hala full hd devam ediyor esime güzel bir dille aile Terapisi ne gidelim dedim kabul etmedi evliligimiz süresince sadece 6 ay calismama izin verdi evde cok sıkılıyorum neden boyle yapıyorsun hayatım bana guvenmiyormusun dedigimde klişe bir soz ben sana guveniyorum bitanem basklarina guvenmiyorum alimlisin guzelsin sana baktiklarinda tahammul edemiyorum diyor inanin sirf bu yuzden disarda makyaji bile cok hafif yapiyorum napiyim paspalmi oluyum onuda istemez ailem ve kendisi disinda kimseyle biryere gitmemi istemiyor hele kayinvalidemle bir yere gitmemi hic istemiyor benim annem cok sesli guluyor millet bakiyor disarda bulusmayin o bize gelsin sen oraya git diyor, arabamla dahi trafige cikmami istemiyor baska kotu bir huyuda yok cocukla ilgileniyor benimle ilgileniyor simdi asil sorun bendede basladi esim bir sirketin avukatlığını yapıyordu,gittim gordum tam bir aile sirketi ama simdi kendi burosunu acti ve tabiki sekreteri var 2 sefer gittim buroya sekrtr kiz esime benim arkamdan esiniz cok guzelmis demis cok sanslisiniz demis ama sekreterde hic fena degil offf bu kıskançlık illeti bende yillardir varmiydi ben hep icimden esim hakkında kendine guvenmiyormu acaba diyordum..Ben kendime guveniyorum esimede guveniyorum ama o sekreterle ayni buroda aksama kadar yalniz kalmalarina tahammul edemiyorum bu gune kadarda esimin telefonlari hep sehpanin uzerinde durur alirim bakarim hic bir kotu seye rastlamadimRabbim şeytana uydurmasin..