- 3 Aralık 2006
- 3.073
- 132
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kıskançlıktan cok takıntılı hale gelmişim nefret ediyorum eşimin yanında birini görsem oda beni aşırı kıskanır güvenle alakası yok kıskançlıgın aşırı sevgiden kaybetme korkusu bunu tekikleyen tekyerimseniben sebeb
ben kocamı kıskanıyorum. tabii boşu boşuna olmuyor bu. sürekli şüpheli hareketlerde bulunuyor.sorduğumdainkar ediyor,yada duymamazlıktan geliyor yani beni catlatıyor.sen kafandan yaratıyorsun diyor
Her insan belirli zamanar sevgilisini eşini kıskanır bunda t ers olan bi durum yoktur ama bi yere kadar.....Bende bi zamanlar çok kıskançtım bu huyumu bıraktıktan sonra baktımki herşey daha güzel ona olan güvensizliğim değildi bu etrafdaki aç kızları düşünmekten alıkoyamıyordum sevgiliniz birazda yakışıklıysa insan ne yaparsa yapsın elinde olmadan kıskanıyor.Birlikte gezerken onun dışarıya karşı sergilediği davranışları dışardaki kızların bayanların bakışlarını analiz ettikçe herşeye daha çabuk karar verilebiliyor.Kıskançlığın dozunu ayarlamak gerek eğer bunu yapamazsak aşk da ölür sevgide içimizde bi yerlerde yaşar ortaya çıkartmakda epey zaman alır
Hiçç kıskanç değilimdir
Herşeyden önce kıskançlık negatif bir duygudur ve tüm negatif duyguların insana zarar verdiğine inanıyorum ben. Başkalarının hayatını, başarılarını, dış görünüşlerini, zekalarını, sahip olduklarını asla kıskanmadım. Sevdiğim erkeği başka kadınlardan kıskandığım dönemler oldu ama sonucunda kendi kendimi mutsuz ettiğimi anlayıp ondan da vazgeçtim...
ben çok kıskancımdır sevdiklerimi hiç paylaşamam.ama benimki sevgilimin kıskançlığının yanında hiçbişey.hastalık derecesinde bişey onunki...