kıskançlıgın kölesi misiniz?

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
40
:eek:klava:hepimizin hayatında kıskançlığın içimizden ince bir sızı gibi geçtiği zamanlar vardır.ya bu duyguya bagımlı olmak? işte o çok tehlikeli!!!! peki siz nasılsınız,kıskançlık sizde normal ve yerınde bi duygumu yoksa bi saplantı mı ?

ben kıskanç olmadığımı düşünüyorum.İmrendiğim şeyler olmuştur ama kıskançlık boyutuna ulaşmamıştır.Çünkü bu duygunun yarardan çok zarar getirdiğine inanırım.İstediğim şeylere ulaşmaya çalışırken kendi arzularımı baz alırım. başkasıyla değil kendimle yarışırım.
Eşimle ilişkimizde de evliliğimizde de kıskançlık yüzünden en ufak bir tartışmamız olmamıştır.Ama beni birazcık kıskansın isterdim

ne guzel ama hıc sorunuz olmasın masallah.merak etme canım esın senı mutlaka kıskanıyordur,yanı seven ınsan sevdıgını kıskanır ama sana bellı etmek ıstemıyordur

canım sağol iyi dileklerin için.Ama tabii ki bizimde sorunlarımız oluyo her evlilikte olduğu kadar.Sebep kıskançlık olmaz da başka birşey olur.
Ama inan eşimin kıskançlık genleri alınmış gibi, hiçbirşeye karışmaz,nereye gittiğime,ne giydiğime,kimle konuştuğuma.Tamam güveniyo ama insan arasıra da olsa sakınıldığını görmeyi istiyo.Ben de alıştım bu şekilde,farklı olsa şaşarım heralde.Onu her haliyle seviyorum.

yaaa bir akrep olarak bana uymayan tek özelliği kıskançlık....yok anacım kıskanamıyorum......:))))kimseyi yada hiçbirşeyi.....eşimi çok seviyorum...iş yerinde yada dışardada etrefında birsürü bayan var....ama kıskanmak aklıma bile gelmiyor nedense.......bu özelliğime sinir oluyorum bazen....

valla işte eşim de aynı senin gibi.Yani biri bana laf da atsa duymaz.İltifat edildiğinde kıskanmaz.Ama 9 yıldır böyle,o yüzden garipsemiyorum.Ben de pek kıskanç değilim gerçi.Zaten kıskançlık iyi bişey değil.Peki melekler ağlarken eşim senin onu kıskanmanı ister miydi dersin?

bilmem..hiç farketmedim...bazen şakayla karışık takılır kıskandırmak için ama...ne bilim yaa..nedendir onuda bilmiyorum ama kıskanmıyorum işte...onu çook seviyor olmama rağmen....belide çok fazla güveniyorum..aklıma bile gelmiyor...eşim allah korkusu epey fazla olan biri...kıskandıracak yada ona sebep verecek birşey yapmadığı içindir belide...karşısıdaki bir bayansa konuşması bile değişir..bazen ben derim hatta bukadar ciddi olma diye:)))

onu sorarsan onda var kıskançlık....balkona bile askılı badiyle çıkartmaz:)))mesela....

bende kıskant değilim nişanlımda biraz var ama ne zaman beni kıskansa sorun olur gerçi çok fazla olmadı ama bence bir güvensizlik duygusu kıskanlık tabbii kişeye göre değişiyor bu....

valla ben kıskanıyoruummmm kocamı oda beni kıskanıyo ama o hasta derecesinde kıskanç :KK43:

bende hiç öyle kıskanç değilim ama bişiyi kafama takarsamda ortalığı yıkarım, asla bişileri elde etmek için kıskançlığım hiç olmaz zaten ama dediğim gibi sözlümüde çok ama çok nadir kıskanırım.Onu sorun bana hasta derecesinde kıskanç 6 yıldır sırf kıskançlığını biraz yenmesi için evlilik kararı alamamıştık ama yavaş yavaş yeniyoruz bu huyunu sanırım o yüzden yüzükleri taktık.Yani aşırı kıskanılmakta hiç bişi değil herşeyin dozu olduğu gibi bununda mutlaka olmalı. Ben ilk işe başladığımda görüşmeye onunla geldim, onay verdi şirkete başladım çalışmaya oda yetmedi 1 ay günlüklük yazar gibi şirkette kim benimle nasıl konuştu vs. rapor istedi valla, baktı, geldi, gitti sorun yok o derecede huzurlu oldu dolayısıyla bende tabiki :))

[Ben ilk işe başladığımda görüşmeye onunla geldim, onay verdi şirkete başladım çalışmaya oda yetmedi 1 ay günlüklük yazar gibi şirkette kim benimle nasıl konuştu vs. rapor istedi valla, baktı, geldi, gitti sorun yok o derecede huzurlu oldu dolayısıyla bende tabiki :))
/QUOTE]

atsenilcim valla helal olsun yapmışsın ben olsam kesinlikle yapmam böyle bir şeyi Allah yardımcın olsun canım işin zor .....

bende kıskanıyorum nısanlımı ama yerınde ve tatlı bı kıskanclık zaten ona cok bellı etmemeye calısıyorum sımarmasın dıye cunku erkekler bu tur durumlarda cok cabuk sımarıyor ve kendını dunyanın merkezıymıs gıbı goruyor

ufffff kıskançlığı bana hiç sormayın hastalık derecesinde kıskancım herşeyi sorun yaparım sözlümü çok kıskanıyorum bu yüzden çok tartışmalarımız oluyo.o beni kıskanmaz kıskansada belli etmez sinir oluyorum bazen beni çok kıskan istiyorum ama yapı meselesi işte.

Ben de çok kıskancım erkek arkadaşıma bazen hayatı dar ediyorum tatlicadiarzu ama bu huyumu yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum,sorun güvenmemek değil aslında

uzun yıllardır beraberiz ve güvenim sonsuz ona,herhangibir şey yaptığı ya da yapacağı için değil..benimle geçirmediği vakitleri bile kıskanıyorum kafamçokkarıştı
ama bu huyumu yenemezsem evlenince huzursuz olacağımı biliyorum,o yüzden kendi kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum,kıskançlık konusunda kavga çıkartmamaya uğraşıyorum çünkü bazen insan mantığı ile değil duyguları ile haraket edip cevap veriyor :eek:

bende evlenmeden önce çok kıskançtım okadarki hergün bi kavgamız oluyodu ama evlenince kıskançlık birden yok oldu şimdi okadar diğil kıskançlık insanı çok yıpratıyo

Ben küçük yaşta evlendim sayılır.20 küsür senelik evliğiz ve ala birbirimizi kıskanırız.Yanlız eşim bazen çok aşırıya kaçırınca boğulur gibi oluyorum.

Ben küçük yaşta evlendim sayılır.20 küsür senelik evliğiz ve ala birbirimizi kıskanırız.Yanlız eşim bazen çok aşırıya kaçırınca boğulur gibi oluyorum.

Ben de çok kıskancım erkek arkadaşıma bazen hayatı dar ediyorum tatlicadiarzu ama bu huyumu yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum,sorun güvenmemek değil aslında

uzun yıllardır beraberiz ve güvenim sonsuz ona,herhangibir şey yaptığı ya da yapacağı için değil..benimle geçirmediği vakitleri bile kıskanıyorum kafamçokkarıştı
ama bu huyumu yenemezsem evlenince huzursuz olacağımı biliyorum,o yüzden kendi kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum,kıskançlık konusunda kavga çıkartmamaya uğraşıyorum çünkü bazen insan mantığı ile değil duyguları ile haraket edip cevap veriyor :eek:

ya bende yenmeye calısıyorum kıskanclıgımı hastalık derecesınde deıl ama yınede su andakı ilişkımıze ılerde evlılıgımıze zarar vermesınden korkuyorum.ben ona guvenıyorum aama etrafındakı bayanlara aslaaaaaaaaKötü Kazen

X