- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.179
- 44
-
- Konu Sahibi flowerworld
Yanlış oldu galibaböyle küçük şeyler için de arkadaşlarınızdan görüş almanıza onlara bunu yansıtmanıza da şaşırdım,benim bir sorunum varsa eşimle yalnız halletmeye çalışırım,evliliğinizin çatılarını kırarsınız böyle yaptıkça.
Yok size demedimYanlış oldu galiba
HahahahaYok size demedimya benim buradaki bi sorunum ,rastgele alıntı yapıp konu sahibine cevap yazmaya çalışmak alıntı yerini iyi seçim bu 2.oldu :)
Ben de eşime baskın düzenlediğimi falan kuruyorum kafamda.Allâh'tan hastanede çalışmıyor dermişimHahahahahala gülüyorum :))
Çok boş bi şey bu yaptığınız eşiniz sizden soğur böyle giderse. Nöbetlerde ekip oturur çay kahve içer ne var bunda ? Kocanıza güvenmiyor musunuz? Adamın içinde olsa nöbetteyim der listeden sildirmeden gider başka yerde yatar kalkar ruhun duymaz, hasta vardı zart zurt açamadım telini der olmaz mı olur yapan yapar böyle çok özgüvensiz bi duruş sergilemiş oluyosunuz. Siz çalışıyor musunuz?Eşim hastanede calısıyor aksamları nöbette hemsirelerle kahve cay iciyorlar illa ki.Yani ama rahatsız oluyorum artık.Bana herkes iciyor napayım tek mi oturayım dedi.Bir hemsire kadın var bize reçel yapıp gönderiyor gittim tanıstım eşimle ilgiliydi ama evli aynı zamanda yani şüphelenmedim ama arkadaslarım dikkat et diyip duruyor kafamı kurcalıyorlar.Eşimle de tartıstık sorma kimle ne yaptıgımı nöbette artık dedi hatta “onlar senin kadar sormuyorlar “dedi orda patladım işte o laf ne demek yani sinirle söyledim diyor ama bilmiyorum cok üzgünüm.Sizce kim haklı
Ay şaka gibi sakın arkadaşlarınızın gazına gelmeyin evliliğinize bomba etkisi yapar bende sağlıkçıyım ve eşim beni böyle nöbette kontrol etmeye kalksa affetmem ne demek yani bu.Valla git kontrol et falan diyorlar hatta
Doktor zatenAllah sabır versin adama. Herkesin gözü kocanızdadır zaten. Doktorlar dururken.
Ve hemşireleri seçiyorErkolarin hiçbiri çalışmamalı hastanede bence ya, sonra adamlar karımmı hemşirelermi diye arada kalıyor yazikk
Cay kahve dısında samimiler yani bu sadeve ama art niyet yok sadece kendime engel olamıyorumben düşüncenizi doğru bulmadım,sizin bence güven probleminiz var.Çay kahve içmek dışında gördüğünüz ya da hissetiğiniz şeyler varsa onu bilemiyorum.
Ya yapmadım zaten baskına git falan diyorlae hatta haklısınızAy şaka gibi sakın arkadaşlarınızın gazına gelmeyin evliliğinize bomba etkisi yapar bende sağlıkçıyım ve eşim beni böyle nöbette kontrol etmeye kalksa affetmem ne demek yani bu.
Doktor yazmış bi yorumdaVe hemşireleri seçiyor
Calısıyorum zatenhayat böyle geçmez. İş bulup çalışın ve arkadaşlarınızla molada çay için.
Kendileri basıyor muymuş kocalarını?Ya yapmadım zaten baskına git falan diyorlae hatta haklısınız
Ya kafanız mı güzel neden yalan atayım bu konuda zaten beni rahatsız eden de bu doktorlae hemsirelerle cay kahve iciyor.Hemsire arkadaslae gereksiz alınganlık yqpmasın kimseyi genellemiyorumO zaman ağlayabilirsin(pek inanmadım neyse )