- 25 Mart 2022
- 134
- -17
- 25
-
- Konu Sahibi flowerworld
Ve kavga baslarken bana s.git dedi yani sorunca böyle demesine cok sasırdım sadece sordum diye sinirlendi bana güvenmedigini hissettirme falan dediEşim hastanede calısıyor aksamları nöbette hemsirelerle kahve cay iciyorlar illa ki.Yani ama rahatsız oluyorum artık.Bana herkes iciyor napayım tek mi oturayım dedi.Bir hemsire kadın var bize reçel yapıp gönderiyor gittim tanıstım eşimle ilgiliydi ama evli aynı zamanda yani şüphelenmedim ama arkadaslarım dikkat et diyip duruyor kafamı kurcalıyorlar.Eşimle de tartıstık sorma kimle ne yaptıgımı nöbette artık dedi hatta “onlar senin kadar sormuyorlar “dedi orda patladım işte o laf ne demek yani sinirle söyledim diyor ama bilmiyorum cok üzgünüm.Sizce kim haklı
Burhan a katılıyorum,kendime olan saygımı kaybetmiş de olurum ayrıca sürekli kontrol etmekle ,anlattıklarınızda da bir şey yok çünkü.Sen böyle devam et o zaman adamın aklına sok. Aferin
Hemsirelerle cay kahve icmek zorunda degilEşiniz haklı. Adam ne yapacak, molalarında kendini odalara mı kapatsın?
Ooo siz hem buraya yazıp görüş almaya çalışıyorsunuz hem de sizden farklı düşünenlere kendi düşüncenizi empoze etmeye çalışıyorsunuz.Hemsirelerle cay kahve icmek zorunda degil
Eşim hastanede calısıyor aksamları nöbette hemsirelerle kahve cay iciyorlar illa ki.Yani ama rahatsız oluyorum artık.Bana herkes iciyor napayım tek mi oturayım dedi.Bir hemsire kadın var bize reçel yapıp gönderiyor gittim tanıstım eşimle ilgiliydi ama evli aynı zamanda yani şüphelenmedim ama arkadaslarım dikkat et diyip duruyor kafamı kurcalıyorlar.Eşimle de tartıstık sorma kimle ne yaptıgımı nöbette artık dedi hatta “onlar senin kadar sormuyorlar “dedi orda patladım işte o laf ne demek yani sinirle söyledim diyor ama bilmiyorum cok üzgünüm.Sizce kim haklı
Bacım ben sana söyleyeyim hastanedeki evli bekar farketmez bütün kadınlar kocana yazıyor. Bence sen al onu eve kapat kadın yüzü görmesinEşim hastanede calısıyor aksamları nöbette hemsirelerle kahve cay iciyorlar illa ki.Yani ama rahatsız oluyorum artık.Bana herkes iciyor napayım tek mi oturayım dedi.Bir hemsire kadın var bize reçel yapıp gönderiyor gittim tanıstım eşimle ilgiliydi ama evli aynı zamanda yani şüphelenmedim ama arkadaslarım dikkat et diyip duruyor kafamı kurcalıyorlar.Eşimle de tartıstık sorma kimle ne yaptıgımı nöbette artık dedi hatta “onlar senin kadar sormuyorlar “dedi orda patladım işte o laf ne demek yani sinirle söyledim diyor ama bilmiyorum cok üzgünüm.Sizce kim haklı
Hemsirelerle cay kahve icmek zorunda degil
Onun da onlar senin kadar sormuyorlar demesine takılmamalı mıyım
ben düşüncenizi doğru bulmadım,sizin bence güven probleminiz var.Çay kahve içmek dışında gördüğünüz ya da hissetiğiniz şeyler varsa onu bilemiyorum.Ooo siz hem buraya yazıp görüş almaya çalışıyorsunuz hem de sizden farklı düşünenlere kendi düşüncenizi empoze etmeye çalışıyorsunuz.
Ay doktoru da hemşiresi de kendi halinde.Allah sabır versin adama. Herkesin gözü kocanızdadır zaten. Doktorlar dururken.
Yok artık,sakın böyle slakça bir eylem de bulunmayın,adam işi mi bıraksın?Eeee evde fanusa sokun,siz çalışıp bakın adama o zaman.Böyle saçmaşık mı olur ya hu.Valla git kontrol et falan diyorlar hatta
Asko çay kahve içtiğimiz herkesin üstüne atlariz biz, nöbet azgınlığı işte naparsinHemsirecik öyle mi
Ay iyi ki kocam hastanede çalışmıyor. Zaten ünlü birine benziyor hemen kaparlardıAsko çay kahve içtiğimiz herkesin üstüne atlariz biz, nöbet azgınlığı işte naparsin
O zaman adamı çalıştırmayınHemsirelerle cay kahve icmek zorunda degil
Erkolarin hiçbiri çalışmamalı hastanede bence ya, sonra adamlar karımmı hemşirelermi diye arada kalıyor yazikkAy iyi ki kocam hastanede çalışmıyor. Zaten ünlü birine benziyor hemen kaparlardı
böyle küçük şeyler için de arkadaşlarınızdan görüş almanıza onlara bunu yansıtmanıza da şaşırdım,benim bir sorunum varsa eşimle yalnız halletmeye çalışırım,evliliğinizin çatılarını kırarsınız böyle yaptıkça.Yok artık,sakın böyle slakça bir eylem de bulunmayın,adam işi mi bıraksın?Eeee evde fanusa sokun,siz çalışıp bakın adama o zaman.Böyle saçmaşık mı olur ya hu.