• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlar -kıskanılanlar buraya

ya arkadaşlar ben de acayip kıskancım.sanırım bu yapımızda var.herşeyden kıskanıorum bi yere baksın ölesne neden baktın kızmı varrdı orda diip huysuzluk çıkartabiliorum bide en pis huyum kızdığımda direk ya ısırıorum ya cimciriorum.zavallı aşkitom kolları morluk içinde kaldı ynede sesi çıkmıo zemuszemus

ikimizde çok kıskancızz bnmki daha psikopatça kaydirigubbakcemile3 gene onun kıskançlıkları normal ben bazen saçmalıorum

ßen sadece ve sadece sevgilimi kıskanıyorummmm.. dişi sinekten bileee 0 sadece ßenimmm.. !!!!!!!

=)))

Oda aynı şekilde beni tabiki anlaşıp qidioruzz :D

beni insan içine çıkarmıyo o derece kıskançç..valla bend ekıskancım ama bana fırsat bile vermiyooo deli olacağımm...bu kişi sevgilimmm:D

biz de çok kıskanç bir çiftizkaydirigubbakcemile3
Ben bazen gerçekten çok abartıyorum ama ne yapayım böyleyim iştekaydirigubbakcemile

kızlar okudumda herkes kıskanç ama abarttıgınızın farkındasınızda bildigimiz haldede olsa yine yapıoruz yine yapıoruz çünkü bende aynıyım fazlasıyla :dance:kaydirigubbakcemile5

Kıskanmak bazen kötü olsada kıskanmamak ve kıskanılmamakda kötü bişeymiş ya :)))
erkek arkadasımda bende ona çok güvenirim şu ana kadar 8 ay oldu ve ne o beni kıskanır nede ben onu bizimkide tuhafmı ne:D
kıyafetlerimide kıskanmaz çok güvenir bana

Birde arkadaşımın sevgili var çok kıskanc yanında erkek sesi duysa hemen sorar telefondan kızı ağlatıcak derecede sözler söyler böyle tiplerde var tabi

kızlar okudumda herkes kıskanç ama abarttıgınızın farkındasınızda bildigimiz haldede olsa yine yapıoruz yine yapıoruz çünkü bende aynıyım fazlasıyla :dance:kaydirigubbakcemile5

aynen canım biliyoruz abarttıgımızı bazen ama işte huyumuz kurusunnn ki hep kıskanıyoruzzz herşeyden bilee hiçbi kız arkisi olamaz,saga sola bakamaz sadece önüne oradanda kız gelirse yere bakcak öle alıştrdım ben tvdeki kızlarada bakamazz sadece bennn :dance: saolsun aşkımda bakmıo kimseyee oda beni çok kıskanıyo hiçbierkege slm vermiyorum arkim dahi olsaa uzayıp gidiyoo hihoyyytsırnaşık şey:kedi: ama olsun nolursa olsun kimnederse desin kıskanıyorum arkadaşşş! delikafadulden:kedi::asigim:

kızlar gerçektn çok kıskanıo ama bence normal şimdi olanlara ve duyduğumz şelere bakılırsa gerçkten normal son zamanlar durumlar baya karışık çünkü bende çok kıskanıorum çok abartıorum diebilrim ama napimmm seviorummmmmmm =)

hmm, benmi daha cok kiskancim yoksa esimmi bilmiyorumkismile
öyle fazla kiskanc degilimdir, henüz beni cinneten cikaracak bir olayimiz olmadi :))
ama benimki bayaga bi kiskanc, daha gecen eski görücülerimden birini görmüs delirdi delirdi :)

Back