Kıskançık haklı mıyım ?

Busekurt06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
6
3
1
37
Selam kızlar, cicişler size bişey danışcam bir yıllık sevgilim var fakat ben ona pek güvenmiyorum aslında iyi iri ben biraz kuşkucıyum hastanede çalışıyor. Birkaç yıl önce hastaneden bir kızla ikilisi olmuş ben bunu kafaya taktım durmadan soruyorum. Şuan çok mutsuzum erkek arkadaşım la sürekli kavga etmek istiyorum. Haksız mıyım

Bende hastane ortamını biliyorum orda flört çok oluyor daha önce çalıştım şimdi orda çalışan kızları kıskanıyorum

Kıskançlıkla alakalı bir video izlemiştim en büyük sebeplerinden biri yetersiz hissetme, daha güzelini bulacak korkusu idi. ( arada sırada bende de olan bir şey). Bu da güvensizlik doğuruyor yani sevgilinize güvenmiyorsunuz. Ama videoda diyor ki risk almadan ilişkiye başlayamayız çünkü kimsenin aldatılmama gibi bir garantisi yok. Geçmişe takılınca olaylar daha da zorlaşıyor biliyorum fakat geleceği görmek için geçmişi geride bırakmanız lazım şu an sevgiliniz sizinle birlikte eğer bir yanlışını görürseniz zaten ayrılırsınız. Lütfen herhangi bir şey görmediğiniz sürece kıskançlığınızı belli etmeyin

Selam ciciş. Bence kavga etmekte haklısın. Senin erkek arkadaşınsa rahat durmayı bilmeli. Burnundan fitil fitil getir sakın boş bırakma adamı. Ye beynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…