- 20 Mayıs 2020
- 6
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Busekurt06
-
Sürekli beni aldatacakmış gibi geliyorGeçmişe takılmayın diycem ama iyi biriyse neden güvenmiyorsunuz?
Haklısın yani sevdiğim için beraberim aslında yapmayacağını da düşünüyorum ama içimden bir ses seni aldatacak diyor.Madem güvenmiyorsun neden halâ berabersin o zaman trollişko? Sizin durum nanay güzelimkosen boşveriko
Bende hastane ortamını biliyorum orda flört çok oluyor daha önce çalıştım şimdi orda çalışan kızları kıskanıyorumSelam kızlar, cicişler size bişey danışcam bir yıllık sevgilim var fakat ben ona pek güvenmiyorum aslında iyi iri ben biraz kuşkucıyum hastanede çalışıyor. Birkaç yıl önce hastaneden bir kızla ikilisi olmuş ben bunu kafaya taktım durmadan soruyorum. Şuan çok mutsuzum erkek arkadaşım la sürekli kavga etmek istiyorum. Haksız mıyım
Yani durup duruken aldatacakmış gibi gelmezSürekli beni aldatacakmış gibi geliyor
Evet demekki benimle öylesine beraber beni güzel bulmuyor ve güzel bir kız bulunca beni ilk fırsatta aldatacakmış gibi geliyorYani durup duruken aldatacakmış gibi gelmez
Niye dalga geçiyon kız çok gizemli aslııııı
Ozaman baştan yol ver sonra sıkıntı olmasınEvet demekki benimle öylesine beraber beni güzel bulmuyor ve güzel bir kız bulunca beni ilk fırsatta aldatacakmış gibi geliyor
Selam ciciş. Bence kavga etmekte haklısın. Senin erkek arkadaşınsa rahat durmayı bilmeli. Burnundan fitil fitil getir sakın boş bırakma adamı. Ye beyniniSelam kızlar, cicişler size bişey danışcam bir yıllık sevgilim var fakat ben ona pek güvenmiyorum aslında iyi iri ben biraz kuşkucıyum hastanede çalışıyor. Birkaç yıl önce hastaneden bir kızla ikilisi olmuş ben bunu kafaya taktım durmadan soruyorum. Şuan çok mutsuzum erkek arkadaşım la sürekli kavga etmek istiyorum. Haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?