• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler kolay kolay zaafını gosterırmı eyyy Hanımlar :19: cık asla :36: cunku biz dişiler Onun kıskandıgı,huzursuz oldugu,sevmedıgı seylerı genelde sınırlenınce kullanırız :21: :2: benım erkek arkadasım benı hıc kıskanmıyo derdım.. Hatta tanıstıgımız ılk gunlerde Hadı sanslısın ben hıc kımseyı kıskanmam derdım.Ki bugune dek kımseyıde kıskanmadım.. Adama tanıstıgımız gunden bu yana dunyayı dar ettım dıyebılırım :15: Tabi zaman gectı ve sımdı rollerı degıstık.. Cunku ona asırı guvenıyorum Artık hıc kıskanmıyorum Kafam rahat..Onun ıcın durum tam tersi, göstermemek ıcın catlıyo :24::24: Aldım sazı elime..

Son düzenleme:
kapalı bir bayan ne kadar kısa giyebilir ki onu anlamadım ben. ve sırf kıskandırmak için erkeklere bakmak çok yanlış. Bence yanlış yoldasın arkadaşım. Sevgilinin güvenini kaybetme derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
size kıskanmamak nası olurmuş anlatıyım şok olucaksınız.bunu yapan benim eniştem olur.

ablam bi otelde çalışıyo, çalıştığı yerde de oranın yaşlı gariban görünümlü bi çamaşırcısı var(erkek).bigün ablamı bi kenarda yakalıyo ve bigün getir de senin iç çamaşırlarını yıkayım burda diyo!!! ablam da ne diceni bilemiyo uzaklaşıyo ordan..daha sonra bunu birine daha yapınca anlaşılıyo ki adam sapık, otelde çalışan bütün kadınları aynı şekilde taciz etmiş, sonunda biri dövmüş ve atmışlar işten..

ablam bu olayın kendi başına da geldiğini enişteme anlattığında ne dese beğenirsiniz??

"evden ta oraya don sütyen mi taşınırmış??" dedi adam..

inanabiliyo musunuz?adam ablamın iç çamaşırlarını istiyo ve enişteme anlattığında verdiği tepki bu..

oha :52: dedim bian

size kıskanmamak nası olurmuş anlatıyım şok olucaksınız.bunu yapan benim eniştem olur.

ablam bi otelde çalışıyo, çalıştığı yerde de oranın yaşlı gariban görünümlü bi çamaşırcısı var(erkek).bigün ablamı bi kenarda yakalıyo ve bigün getir de senin iç çamaşırlarını yıkayım burda diyo!!! ablam da ne diceni bilemiyo uzaklaşıyo ordan..daha sonra bunu birine daha yapınca anlaşılıyo ki adam sapık, otelde çalışan bütün kadınları aynı şekilde taciz etmiş, sonunda biri dövmüş ve atmışlar işten..

ablam bu olayın kendi başına da geldiğini enişteme anlattığında ne dese beğenirsiniz??

"evden ta oraya don sütyen mi taşınırmış??" dedi adam..

inanabiliyo musunuz?adam ablamın iç çamaşırlarını istiyo ve enişteme anlattığında verdiği tepki bu..

Eniştene gülsek mi ağlasak mı karar veremedim :53:

Benim eşim de aynen böyle, ama kıskandığını belli etmiyor sanırım.

Biz henüz sevgiliyken çoK sevdiğim bir arkadaşım bana doğum günümde çok özel el yapımı, gümüş takı seti almıştı, eşime takıp fotoğrafımı göndermiştim nası diye. Güzel falan dedi hatta gıcık oldum insan hiç mi kıskanmaz. Gece 2de telefon arayan eşim, neredeyse ağlayacak, ikiye kadar kurmuş aklında, başka bir erkeğin hediyesi kalbimin üzerinde duramazmış. Lütfen takma dedi. O günden beri takmadım kolyeyi :ssz:

Arkadaslar arkadasim su an evine gitmek icin yola cikiyor, hepinize ayri ayri tesekkur ediyor ilgilendiginiz icin.
Sukursuzluk degil ama insan eksik oldugu seyi ararmis ya, onun gibiydi, fikirlerinizi begendim farkli bakis acilari kazandim herkes gibi cocukca sacmaliklarim oldu ama haddimi biliyorum, diyor.
Ben de tesekkur ederim..
Ve kadinlar kulubunu seviyorum :)

Kıskanç olmayan erkek mi var canım arkadaşın şunu bir okusun kıskanıldığını anlar bence :KK70:

Kıskandığını belli etmemek, kıskançlığın belirtileri ve kıskandığını belli eden sözleri sizler için araştırdık.

Kıskandığını belli etmemek, kıskanç olduğu halde bunu kabullenemeyen erkeklerin girdiği durumdur. Erkeklerin kıskançlığını belli eden sözlerini araştırdık ve sizler için bulduk. Ne kadar modern olsalar da içerisinde kıskançlığın belirtileri olmayan erkek yoktur.

Fakat özellikle modern olmak için kıskandığını belli etmeyen erkek tiplerinin sordukları bazı sorular ile kıskandığını belli eden sözler sarf ediyorlar. Siz de sevgilimin kıskandığını nasıl anlarım? Diyorsanız, bu sorulara dikkat edin.

Kıskançlığını gizleyen erkek soruları
1. Hayatım Aysellerle ne yaptınız?

Aslında Ayseller ile ne yaptığını değil, başka kimler olduğunu merak ediyor. Kıskançlığını belli etmeyen erkek arkadaşınıza anlatın ki, erkek var mıydı yok muydu öğrensin rahatlasın.

2. İrem’in erkek arkadaşının yanında bir çocuk vardı, onun adı neydi?

Dikkat edin sevgiliniz kıskandığını belli etmek için sözler sarf etmez, bahsettiği kişinin adını hatırlayıp hatırlamadığınızdan ya da ne kadar sürede hatırladığınızdan farklı anlamlar çıkarabilir.

3. Ne uzun boylu adam, kadın olsam…

Kıskançlığını belli etmemek için kendini kadından bile sayabilir, eğer sizden olumlu cevap gelirse gerisini siz düşünün.

4. Tatlım geciktin, başına bir şey geldi sandım neler oluyor?

Kıskandığını belli etmemek için kıvranıyor ama sırf onsuz gittiğiniz için endişeli.

5. Bir yere davet edildiniz sevgiliniz davetli değil ve normalden daha ayrıntılı;

Sonra ne oldu, ee ne yaptınız, kim getirdi, kim götürdü? Gibi sorular soruyorsa kıskandığını anlayabilirsiniz. Çünkü herhangi bir adamın sizin birlikte olup olmadığını merak ediyor.

6. Bebeğim 5 dakikalık mesafe yani nerde kaldın?

Kıskandığını belli etmeyen sevgili erkeğiniz “Ne haltlar karıştırıyorsun sen” demek istiyor.

7. Başka bir erkeğin arabasından, evinden ya da maddi durumundan bahsediyorsa;

Sizin içinde bulunduğunuz maddi imkandan memnun olup olmadığınızı, maddiyatı olan erkeklere olan bakış açınızı ölçüyor.

8. Başka bir adam ile ilgili övgülerde bulunurken;

Kıskandığını belli etmeyen erkekler bir şey sormaz hanımlar, sizin tepkilerinizi ölçerler. Sözle ya da mimiklerinizle onaylarsanız cevabı alır ve başka bir zaman kendi hakkında övgülerde bulunur. Bu şekilde kıskandığını anlamakta başarılı olursunuz.

9. Tek başınıza bir eğlenceye gittiniz ve eğlenirkenki fotoğrafınızı kendisine gösterdiniz, etrafınızda onun tanımadığı bir erkek var. Bu kim? Ve ya geçmişinizde onu rahatsız eden bir erkeğin ismini söyleyerek soruyorsa kıskandığını belli etmese de siz anlayın.

Maalesef ki biz bunları yemeyiz beyler. Kıskandığını belli etmemek için farklı yollara başvurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back