• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafete karışma olayını ben anlamıyorum arkadaş kıskanmak değil takıntı bu bence kıyafet mevzuu hatta ben gerizeklımıyım kaç yaşına gelmiş insanım ne giyineceğimi bilmiyor muyum diye düşünürüm erkek arkdaşım kıyafetime karışsa. 4,5 yıldır birlikteyiz bir kere bile kıyafet sorunumuz olmamıştır yani. Kıyafetime karışmıyor diye şimdi kıskanmıyor hiç mi sevmiyor önemsemiyor oluyor bu insan beni öyle olsa neden 4,5 yıldır yanımda dursun. Arkadaşın bence fazla şansını zorlamasın ne demek kıskanmıyor diye başka erkeklerden bahsetmek onlara bakmak filan hiç hoş davranışlar değil.

arkadasınız bu kdr durterse bu durumu adam 180 derece donup kapıdan cıkartmayacak kıvama geldiginde pismanlıgı gorur hani yanında bile bile erkeklerden bahsediyorum demis oda sinir oluyorum yapma diye cevap vermis naspsın bagırıp cagırsın kolundan cekip suruklesinmi acıkca yapma sevmiyorum demis daha ne desin..

Arkadaşın sevgilisini öpsün öpsün başına koysun bence, daha ne istiyor, kıskanç erkekle başa çıkmak nedir, çok iyi bilirim.:ssz:

Ayrıca konuyu bi kere açman yeterliydi.

Son düzenleme:
Kıyafete karışma olayını ben anlamıyorum arkadaş kıskanmak değil takıntı bu bence kıyafet mevzuu hatta ben gerizeklımıyım kaç yaşına gelmiş insanım ne giyineceğimi bilmiyor muyum diye düşünürüm erkek arkdaşım kıyafetime karışsa. 4,5 yıldır birlikteyiz bir kere bile kıyafet sorunumuz olmamıştır yani. Kıyafetime karışmıyor diye şimdi kıskanmıyor hiç mi sevmiyor önemsemiyor oluyor bu insan beni öyle olsa neden 4,5 yıldır yanımda dursun. Arkadaşın bence fazla şansını zorlamasın ne demek kıskanmıyor diye başka erkeklerden bahsetmek onlara bakmak filan hiç hoş davranışlar değil.

Sacma ve cocukcaydi bunu anladimm
Msele kiyafet degil ki bunu ben de istemem.
Ornek sordu arkadasim bn de onu soyledimm
Ayrica bu bana gore de haddi asmak ama buna bi tepki gelsin artik bari yaa diye dusundum yahu :)

Evet 2 kere acmisiz tel.den oldugu icin sikintili.
Yok bagirip cagirsin demiyorum ama ne bileyim insanin sinirleri bozulur
Yani bn olsam kizardimm bayaa
Cok kiskanclik da guzel degil ama olmamasi da garip.

Aşırı kıskançlık iyi değil tamam ama biz kadınlarda biraz kıskanılmak istiyoruz buda çok doğal bence.
Beni kıskanmayan birinin olmasını istemezdim açıkcası.

Kıskançlık sevginin göstergesi değildir...
Demek ki arkadaşınızın nişanlısının, hem kendine hemde arkadaşınıza güveni tam, kıskanmıyor...

Eşimle sevgililik dönemimizde o da beni hiç kıskanmazdı. Bi gün yolda giderken patladım artık "kıskansana be artık bağır çağır kıskan yeter" demiştim:9: tabi şimdi gülüyorum,çocukluk.. Eşimde sinirlendiğimi anlayıp bi güzel öpüp sarılmıştı. Sonra da "kıskandığımı belli edemiyorum işte,yapı meselesi" demişti. Yani ben onu öyle kabul ettim artık.
Bazen bir şey olduğunda içimden "bak kıskandı ama belli etmiyor yine çakal" deyip sırıtıyorum:1:

Emin ol çok kıskanmasına nazaran bu daha iyi.

Pembemavii ben de mi oyle yapsam :4:
Ben acikcasi cok kiskancliktan hoslanmam ama istee...
Neyse bunlar da ayri cins diyelim yahu :1:
Genele gore bu cinsler makbulmus zatenn
Oyle kabul etmek gerek herhaldee

Arkadaşın sanırım tatlı kıskançlıklardan bahsediyor. Şahsen ben de abartılmadığı sürece seviyorum, sahiplendiğini hissediyorum. Evlenince emin olsun şimdiki halinden daha kıskanç olacaktır:1:

gerçekten biz kadınlara yaranılmaz ben bunu anladım bu derdim var topiğinde :))))
kıskansalar boğuyor beni deriz
kıskanmasalar insan biraz kıskanır deriz
cimri istemeyiz
adam para saçar çok fazla müsrif hiç parasının değerini bilmiyor deriz
ilgi göstermez ilgisiz deriz ilgi gösterir sıkıldım artık deriz
yahu napsın adamlar bilmiyorum ki :27::27::27::27:

benimki de belli edemeyenlerden ..vee ben sinir oluyorummmm......adamın huyu bu. kıskandığını 1 kere fark ettim o da gözlerinden o kadar
:18::18::18::18::18: insan kendini garip hissediyo yha

size kıskanmamak nası olurmuş anlatıyım şok olucaksınız.bunu yapan benim eniştem olur.

ablam bi otelde çalışıyo, çalıştığı yerde de oranın yaşlı gariban görünümlü bi çamaşırcısı var(erkek).bigün ablamı bi kenarda yakalıyo ve bigün getir de senin iç çamaşırlarını yıkayım burda diyo!!! ablam da ne diceni bilemiyo uzaklaşıyo ordan..daha sonra bunu birine daha yapınca anlaşılıyo ki adam sapık, otelde çalışan bütün kadınları aynı şekilde taciz etmiş, sonunda biri dövmüş ve atmışlar işten..

ablam bu olayın kendi başına da geldiğini enişteme anlattığında ne dese beğenirsiniz??

"evden ta oraya don sütyen mi taşınırmış??" dedi adam..

inanabiliyo musunuz?adam ablamın iç çamaşırlarını istiyo ve enişteme anlattığında verdiği tepki bu..

size kıskanmamak nası olurmuş anlatıyım şok olucaksınız.bunu yapan benim eniştem olur.

ablam bi otelde çalışıyo, çalıştığı yerde de oranın yaşlı gariban görünümlü bi çamaşırcısı var(erkek).bigün ablamı bi kenarda yakalıyo ve bigün getir de senin iç çamaşırlarını yıkayım burda diyo!!! ablam da ne diceni bilemiyo uzaklaşıyo ordan..daha sonra bunu birine daha yapınca anlaşılıyo ki adam sapık, otelde çalışan bütün kadınları aynı şekilde taciz etmiş, sonunda biri dövmüş ve atmışlar işten..

ablam bu olayın kendi başına da geldiğini enişteme anlattığında ne dese beğenirsiniz??

"evden ta oraya don sütyen mi taşınırmış??" dedi adam..

inanabiliyo musunuz?adam ablamın iç çamaşırlarını istiyo ve enişteme anlattığında verdiği tepki bu..

valla hayatta böyle gamsız olacaksın.hayat onlara güzel:1:
enişten tam fıkralıkmış.allah yardım etsin ablana.taş olsa çatlar :1:

valla hayatta böyle gamsız olacaksın.hayat onlara güzel:1:
enişten tam fıkralıkmış.allah yardım etsin ablana.taş olsa çatlar :1:

tabi cnm ablam şort giyer etek giyer ne isterse onu yapar, istediği yere gider..hiç bana mısın demez, adamın sinirleri alınmış resmen baya sinir bozucu oluyo bazen.ablam da çok şikayetçi bu durumdan..

tesettürlü bir bayanı da kıskanırsa artık o kıskançlık değil psiyatrik vaka olur.

arkadaşınız kaşınıyo heralde kara çarşafa fln mı girmesini istemeli?!

arkdadasina söyle yalniz degil :) benim sevgilimde hic kiskandigini belli etmez, eger sus pus otururyorsa hic konusmuyorsa anlarim birseyler oldugunu agzindan cimbizla alirim lafi sonunda söyler kiskandigini :) arkadasin nisanlisi da belki kizi bogmamak icin kiskandigini belli etmiyordur. belki kendiside hoslanmiyordur kiskancliktan

bence arkadaşın şansını zorluyor. insan tatminsiz olduktan sonra herşeyde kusur aramak ademoğlunun yapısına pek uygundur. muhtemel o ki, çocuk kıskanç olsa, nişanlısına ona hiç karışmayan ve özgür bırakan kızlara imrenecekti. insanoğlu derdi yokken dert arar da dert olunca ağlaya ağlaya yalvarır Allah'a. insanlar onca imtahanlardan geçerken arkadaşınız daha evliliğe adım atmadan kendine iş çıkarıp nişanlısını test etmek için basit oyunlara girmesin. bu yaptıkları uzun vadede ciddi bir güven kaybına sebep olabilir. evlilik uzun ve bazen engebeli bir yolculuk. kendisi tecrübesiz olduğundan böyle ufak şeylere takılmanın ne kadar anlamsız olduğunu bilmiyor ama evlendikten sonra hayatın gerçekten başladığını anlayacak. insanlar türlü türlü imtihanlardan geçiyor. ben de bebek tedavisi olan biri olarak bunun nasıl bir imtihan olduğunu iyi biliyorum. arkadaşınıza söyleyin daha zorluklar başlamadan kendisini de nişanlısını da zora sokmasın. ayrıca kendini zorla kıskandırmaya çalışmak itici bir davranış bence.
şimdiden arkadaşınıza evliliğinde mutluluklar dilerim.

Back