- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Kıyafete karışma olayını ben anlamıyorum arkadaş kıskanmak değil takıntı bu bence kıyafet mevzuu hatta ben gerizeklımıyım kaç yaşına gelmiş insanım ne giyineceğimi bilmiyor muyum diye düşünürüm erkek arkdaşım kıyafetime karışsa. 4,5 yıldır birlikteyiz bir kere bile kıyafet sorunumuz olmamıştır yani. Kıyafetime karışmıyor diye şimdi kıskanmıyor hiç mi sevmiyor önemsemiyor oluyor bu insan beni öyle olsa neden 4,5 yıldır yanımda dursun. Arkadaşın bence fazla şansını zorlamasın ne demek kıskanmıyor diye başka erkeklerden bahsetmek onlara bakmak filan hiç hoş davranışlar değil.
size kıskanmamak nası olurmuş anlatıyım şok olucaksınız.bunu yapan benim eniştem olur.
ablam bi otelde çalışıyo, çalıştığı yerde de oranın yaşlı gariban görünümlü bi çamaşırcısı var(erkek).bigün ablamı bi kenarda yakalıyo ve bigün getir de senin iç çamaşırlarını yıkayım burda diyo!!! ablam da ne diceni bilemiyo uzaklaşıyo ordan..daha sonra bunu birine daha yapınca anlaşılıyo ki adam sapık, otelde çalışan bütün kadınları aynı şekilde taciz etmiş, sonunda biri dövmüş ve atmışlar işten..
ablam bu olayın kendi başına da geldiğini enişteme anlattığında ne dese beğenirsiniz??
"evden ta oraya don sütyen mi taşınırmış??" dedi adam..
inanabiliyo musunuz?adam ablamın iç çamaşırlarını istiyo ve enişteme anlattığında verdiği tepki bu..
valla hayatta böyle gamsız olacaksın.hayat onlara güzel
enişten tam fıkralıkmış.allah yardım etsin ablana.taş olsa çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?