- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
Merhaba arkadaslar,
Sorunumuz bi kiz arkadasimin sorunu.
Yani sorun olmasa da biraz taktigi bi konu.
2 senelik sevgili ve nisanlilik donemlerindeler fakat nisanlisinin kiskanmamasindan cok hosnutsuz.
Ben kiskancligin asirisinin bence suphe uyandiracagindan, kotu zihniyete delalet ettiginden bahsettim
ama arkadasim asirisini istemedigini ama boyle de kendini "saldim cayira" olarak hissettigini soyluyor.
Ornek olarak da arkadasimin tesetturlu ve nisanlisnin da muhafazakar olmasina ragmen biraz kisa giydiginde bile laf etmediginden vs bahsetti.
Karissa daha mi iyi diyorum, kisitlamasin ama bunu fark bile etmiyo mu diyor.
Haddimi asarak bazen sirf gorsun diye erkeklerden bahsediyorum ya da bakiyorum diyor ama sinir oluyorum yapma deyip susuyormus.
Daha ne yapsin diyorum, ben olsam kafasini kirardim diyo :)
Bu konu hakkinda konusmuslar kac defa. Damat adayimiz kiskandigini belli edemedigini soyluyor.
Kilitleniyorum diyormus.
Oldugu gibi kabul etmesini salik verdim ama bu durumun yine de uzucu oldugunu soyluyor.
Onu cekici bulmadigindan supheleniyor.
Evet, guvenmesi hos ama boyle de kirk yillik evli gibi hissediyorum, diyor.
Baska bi problemleri yok su anlik.
Ben baska insanlarin daha dogrusu akilli kadinlarin fikrini alalim dedim ve buraya bu konuyu actik.
Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz :)
Sorunumuz bi kiz arkadasimin sorunu.
Yani sorun olmasa da biraz taktigi bi konu.
2 senelik sevgili ve nisanlilik donemlerindeler fakat nisanlisinin kiskanmamasindan cok hosnutsuz.
Ben kiskancligin asirisinin bence suphe uyandiracagindan, kotu zihniyete delalet ettiginden bahsettim
ama arkadasim asirisini istemedigini ama boyle de kendini "saldim cayira" olarak hissettigini soyluyor.
Ornek olarak da arkadasimin tesetturlu ve nisanlisnin da muhafazakar olmasina ragmen biraz kisa giydiginde bile laf etmediginden vs bahsetti.
Karissa daha mi iyi diyorum, kisitlamasin ama bunu fark bile etmiyo mu diyor.
Haddimi asarak bazen sirf gorsun diye erkeklerden bahsediyorum ya da bakiyorum diyor ama sinir oluyorum yapma deyip susuyormus.
Daha ne yapsin diyorum, ben olsam kafasini kirardim diyo :)
Bu konu hakkinda konusmuslar kac defa. Damat adayimiz kiskandigini belli edemedigini soyluyor.
Kilitleniyorum diyormus.
Oldugu gibi kabul etmesini salik verdim ama bu durumun yine de uzucu oldugunu soyluyor.
Onu cekici bulmadigindan supheleniyor.
Evet, guvenmesi hos ama boyle de kirk yillik evli gibi hissediyorum, diyor.
Baska bi problemleri yok su anlik.
Ben baska insanlarin daha dogrusu akilli kadinlarin fikrini alalim dedim ve buraya bu konuyu actik.
Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz :)
Son düzenleme: