• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.939
8.882
408
Merhaba arkadaslar,
Sorunumuz bi kiz arkadasimin sorunu.
Yani sorun olmasa da biraz taktigi bi konu.
2 senelik sevgili ve nisanlilik donemlerindeler fakat nisanlisinin kiskanmamasindan cok hosnutsuz.
Ben kiskancligin asirisinin bence suphe uyandiracagindan, kotu zihniyete delalet ettiginden bahsettim
ama arkadasim asirisini istemedigini ama boyle de kendini "saldim cayira" olarak hissettigini soyluyor.
Ornek olarak da arkadasimin tesetturlu ve nisanlisnin da muhafazakar olmasina ragmen biraz kisa giydiginde bile laf etmediginden vs bahsetti.
Karissa daha mi iyi diyorum, kisitlamasin ama bunu fark bile etmiyo mu diyor.
Haddimi asarak bazen sirf gorsun diye erkeklerden bahsediyorum ya da bakiyorum diyor ama sinir oluyorum yapma deyip susuyormus.
Daha ne yapsin diyorum, ben olsam kafasini kirardim diyo :)
Bu konu hakkinda konusmuslar kac defa. Damat adayimiz kiskandigini belli edemedigini soyluyor.
Kilitleniyorum diyormus.
Oldugu gibi kabul etmesini salik verdim ama bu durumun yine de uzucu oldugunu soyluyor.
Onu cekici bulmadigindan supheleniyor.
Evet, guvenmesi hos ama boyle de kirk yillik evli gibi hissediyorum, diyor.
Baska bi problemleri yok su anlik.
Ben baska insanlarin daha dogrusu akilli kadinlarin fikrini alalim dedim ve buraya bu konuyu actik.
Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Sorunumuz bi kiz arkadasimin sorunu.
Yani sorun olmasa da biraz taktigi bi konu.
2 senelik sevgili ve nisanlilik donemlerindeler fakat nisanlisinin kiskanmamasindan cok hosnutsuz.
Ben kiskancligin asirisinin bence suphe uyandiracagindan, kotu zihniyete delalet ettiginden bahsettim
ama arkadasim asirisini istemedigini ama boyle de kendini "saldim cayira" olarak hissettigini soyluyor.
Ornek olarak da arkadasimin tesetturlu ve nisanlisnin da muhafazakar olmasina ragmen biraz kisa giydiginde bile laf etmediginden vs bahsetti.
Bu konu hakkinda konusmuslar kac defa. Damat adayimiz kiskandigini belli edemedigini soyluyor.
Kilitleniyorum diyormus.
Oldugu gibi kabul etmesini salik verdim ama bu durumun yine de uzucu oldugunu soyluyor.
Onu cekici bulmadigindan supheleniyor.
Evet, guvenmesi hos ama boyle de kirk yillik evli gibi hissediyorum, diyor.
Baska bi problemleri yok su anlik.
Ben baska insanlarin daha dogrusu akilli kadinlarin fikrini alalim dedim ve buraya bu konuyu actik.
Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz :)
kapalıyken ne kadar kısa giyinebilir ki ?
bence güvendiğinden kıskanmıyo.

Cok fazla dgil diye cevap veriyor kendisi :)
Evet guvendigini biliyormus ama arada tatli kiskancliklar olsa ne olur sanki diye de eklemeden edemiyor.
Tesekkur ederiz.
Ay ben de kendimi boyle postaci gibi hissettim ama :)

Bu erkek milletine de yazık kıskanmaz dert kıskanır dert. Arkadaşın daha ne istiyor ki sık boğaz etse daha mı iyi ? İnanıp güveniyor demek ki kendisine.

Belki kiskaniyordur ama belli etmeyen gereksiz bir histir sevgilsiine göre..
Hemde ne güzel iste birsey demiyorsa giysisi olsun davranislari olsun, demekki kiza güveni var,

Simdi elbisesine giyimine kizsa etse dersiniz neden bize güvenmiyorlar sanki bunu giysem birseymi olcak..
Bir insan biraz da kendi hemcinslerinin düsüncelerini kendisi gibi düsünüyorsa karisir giyisine disari cikmasina vs.
demekki kötü düsünmüyor, kendisi gibi düsünüyor öbür erkekleride.

Hemde 2 yil gecmis simdimi hosnut degil artik?

İnsan az da olsa kıskanılmak, sahiplenilmek istiyor. Anlıyorum arkadaşının rahatsızlığını. Benim erkek arkadaşım bana,
Gerçekten kıskanan çoğu erkek çıkıp da sevdiğine "seni çok kıskanıyorum, bunu yapma" vs.. şeyler demez. Yeri geldiğinde hafiften belli eder. demişti.

2,5 yıldır konuşuyoruz; bir kere bile bana beni kıskandığını söylemedi. Kıskandığını belli etmemeye çalışıyor genelde. Kendini tutamayıp belli etse bile "kıskanmadım sadece hoşuma gitmedi" diye çeviriyor. :) Bunu bildiğimden, kıskandığını farkettiğim zamanlar ya da kıskançlıktan konu açıldığında 'hani sen kıskanmazsın, ama ola ki kıskandın' diye giriyorum lafa devamında gülüşüyoruz falan...

Kısacası demek istediğim şu,
Bazı erkekler kıskandıklarını belli etmez. Etmemek için elinden geleni yapar. Evlendikten sonra daha rahat belli edebilir, kısıtlamalar getirebilir. Bence arkadaşın sık boğaz etmesin nişanlısını. Çocuk evlenince bir anda aşırı kıskanç olursa arkadaşın itiraz edemez bu sefer.. Aşırı derecede kıskandırma çabalarına da girmesin, nişanlısının bilinç altına yer edebilir; ters teper bu sefer alttan alttan farkında olmadan çocukta güven eksikliği oluşabilir.
bendeuyeolcam .!.:
Haddimi asarak bazen sirf gorsun diye erkeklerden bahsediyorum ya da bakiyorum diyor

Arkadaslar cok cok tesekkur ederiz.
Evet kiskanclik iyi degil ben de hep cok kiskanclarin kisi kendinden bilir isi gibi oldugunu dusunuyorum.
Fakat arkdasim her seyin cogu zarar oldugu gibi azi da zarar diyor.
Kiskanilmak kisitlanmak degildir, bunu istemiyorum ama arada da ols atatli kiskanclikliklar tat verir diye dusunuyor.

Yeni sinir oluyo degilim arkadaslarr
Ara sira canimi sikiyodu ama bir de size danismak istedik
Cocukca girisimlerim oldu ama sacmaladigimi anladimm
Telden yazdigimiz icin gec gelebilir cevaplarimiz kusura bakmayinn
Cok sukur ama boyle de bir acayip geliyodu bana.

Bu kadın milletine de yaranılmıyor arkadaş :27: ( İstisnalar hariç tabi )

Birisi eşim beni çok kıskanıyor yetişin bıktım der
Ötekisi benim nişanlım beni neden kıskanmıyor der

Karışmaması daha makbul bence.. Benim nişanlımda pek bi uslu pusluydu ama evlendiğimiz hafta gaza mı geldi ne ? Bi değişmeler bi havalar... Söndürdüm tabi :41:

İnsan az da olsa kıskanılmak, sahiplenilmek istiyor. Anlıyorum arkadaşının rahatsızlığını. Benim erkek arkadaşım bana,
Gerçekten kıskanan çoğu erkek çıkıp da sevdiğine "seni çok kıskanıyorum, bunu yapma" vs.. şeyler demez. Yeri geldiğinde hafiften belli eder. demişti.

2,5 yıldır konuşuyoruz; bir kere bile bana beni kıskandığını söylemedi. Kıskandığını belli etmemeye çalışıyor genelde. Kendini tutamayıp belli etse bile "kıskanmadım sadece hoşuma gitmedi" diye çeviriyor. :) Bunu bildiğimden, kıskandığını farkettiğim zamanlar ya da kıskançlıktan konu açıldığında 'hani sen kıskanmazsın, ama ola ki kıskandın' diye giriyorum lafa devamında gülüşüyoruz falan...

Kısacası demek istediğim şu,
Bazı erkekler kıskandıklarını belli etmez. Etmemek için elinden geleni yapar. Evlendikten sonra daha rahat belli edebilir, kısıtlamalar getirebilir. Bence arkadaşın sık boğaz etmesin nişanlısını. Çocuk evlenince bir anda aşırı kıskanç olursa arkadaşın itiraz edemez bu sefer.. Aşırı derecede kıskandırma çabalarına da girmesin, nişanlısının bilinç altına yer edebilir; ters teper bu sefer alttan alttan farkında olmadan çocukta güven eksikliği oluşabilir.

Cok iyi anlamissiniz, bn de sizi anladimm.
Sikbogaz etmesem de bazen cook tuhafima gittiginde sordum.
Kendisi kiskanilmaktan hoslanan biri.
Bana gelince kasiyormus kendini.

Bu kadın milletine de yaranılmıyor arkadaş :27: ( İstisnalar hariç tabi )

Birisi eşim beni çok kıskanıyor yetişin bıktım der
Ötekisi benim nişanlım beni neden kıskanmıyor der

Karışmaması daha makbul bence.. Benim nişanlımda pek bi uslu pusluydu ama evlendiğimiz hafta gaza mı geldi ne ? Bi değişmeler bi havalar... Söndürdüm tabi :41:

Herkesin derdi ayri iste :1: Kiskanmak kisitlanmak degil ki.
Ben karissin demiyorum sadece azicik kiskansin yahu :1:

aşırı kıskançlık kötüdür insanı delirtir.ama kardeşim seviyorsan az da kıskanıcaksın.ne o öyle saldım çayıra.sen bana mecbursun,benden başkasını bulamazsın böyle gibi düşünüyor gibi geliyor.
ilk sevgilim aşırı kıskançtı.hayatıma sürekli müdahildi.arkamda iş çevirirdi ben onun kıskançlıklarına kızıyorum diye.öyle bıkmıştım ki onun hastalık derecesinde kıskançlığından sonraki ilişkilerimde kıskanç olmayan birilerini tercih ettim.ama o kadar da değil.ama taş çıktı mübarekler.çok mu çirkinim diye komplekse girmiştim bi ara.bana göre kıskançlık sadece şunu giy,bunu giyme demek değil.bundan hiç hoşlanmam.tavrından,tribinden bile belli olur zaten kıskançlığı.illa dile getirmesine gerek yok.
hatta öyle kızlar var ki "ayol sevgilim beni çok kıskanıyor bıktım artık" diyerek sözde sızlanıyor numarası yapar ama asıl amacı baakkk sevgilim beni çok seviyor mesajı vermektir.böyle hastalıklı türlerde var:1:
kadın milleti kıskanılmaz ister nokta :ssz:

aşırı kıskançlık kötüdür insanı delirtir.ama kardeşim seviyorsan az da kıskanıcaksın.ne o öyle saldım çayıra.sen bana mecbursun,benden başkasını bulamazsın böyle gibi düşünüyor gibi geliyor.
ilk sevgilim aşırı kıskançtı.hayatıma sürekli müdahildi.arkamda iş çevirirdi ben onun kıskançlıklarına kızıyorum diye.öyle bıkmıştım ki onun hastalık derecesinde kıskançlığından sonraki ilişkilerimde kıskanç olmayan birilerini tercih ettim.ama o kadar da değil.ama taş çıktı mübarekler.çok mu çirkinim diye komplekse girmiştim bi ara.bana göre kıskançlık sadece şunu giy,bunu giyme demek değil.bundan hiç hoşlanmam.tavrından,tribinden bile belli olur zaten kıskançlığı.illa dile getirmesine gerek yok.
hatta öyle kızlar var ki "ayol sevgilim beni çok kıskanıyor bıktım artık" diyerek sözde sızlanıyor numarası yapar ama asıl amacı baakkk sevgilim beni çok seviyor mesajı vermektir.böyle hastalıklı türlerde var:1:
kadın milleti kıskanılmaz ister nokta :ssz:

Ondan bir adet bende de var. Hani tas catlar o catlamaz. :1:
Ben de kisitlamakla kiskanmak ayridir diyorum. Oyle istemem zatenn
Ama tatli kiskancliklar aradaki sevgiyi artirir yahu :1:

Back