• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç olanı nasıl anlarsınız?

Arabami kiskandi demedim arkadaslar genel olarak bana boyle yaklasimi olabilirmi kendince biseyleri kiyasliyormu bu dusunce sebebide arkadasim bana demesiydi. umursamaz tavri bunun bi isareti olabilirmiydi. bazen hanimlar burada konuyu kisa ozetliyorlar herkes anliyor ben anlatinca bakiyorum cogunluk konuyu arabayi kiskandiya getiriyor bu beni gercekten uzuyor ben sanal alemde hele burada kimi neyi ispatlim neyin havasini yasayim? Kimse kalmadi o kisi mi gururumu oksayacak?
tam aksi, kendisini idare etmek icin aile bi sekilde over ilgilenir benimde ilgilenmemi ister
Simdi ben ilgi gosterince hersey güzel ama benim basimdan agir birseyler gecmis kendisi umursamaz davraniyor. bu bi ip ucu olabilir dedi arkadasim bide gecmis olsun demedi insan bu kadar yakin olupta iki cumleyi soylemeyecek sen safsin bunun sana tavri var dedi.

Canim sen cok iyi niyetlisin gercekten yoksa boyle dusunmezdin.kiskancliktan insanlar birbirini olduruyor nasil bu kadar kotu kalpli olabilecegine inanmam diyebilirsin.ben konudaki kisi icin demiyorum ama gercekten cok kotu kalpli ve kiskanc insanlar da var yani

ya var ama onlar istisnadır. ne bileyim insanın canına zarar gelebilecek kadar kıskanç olamaz insan ya.

ama şöyle bir sıkıntım var doğru etrafımdakileri kıskanmam, kimse de beni kıskanıyor diye düşünmem çok saçma geliyor bu mevzulara enerji harcamak.

Sizden hic hoslanmiyor olabilir arkadasim dediginiz kisi. Valla sevmedigim birinin ne dirisine, ne olusunde bulunurum. Kazasi belasi beni ilgilendirmez. Bunun gibi bir sey.

Araba meselesinde, herkesin arabasinin oldugu yerde araba pek oyle arayip kutlanilacak bir sey olmaz zaten. Benim yasadigim ulkede de coluk cocuk herkesin arabasi var, filancanin yeni araba aldigi haberi, benim icin o kisinin yeni ayakkabi almasiyla ayni etkiyi birakir, tabii etki birakirsa. Beklentilerinizi daha asagiya cekin bence.

Facebook'a arabanızı mı koydunuz ? Tanrımm sana geliyorum,eğer doğru anladıysam :)
Kim beni kıskanıyor,herkes beni mi kıskanıyor düşüncesinden çıkın bence. Bence kimsenin kimseyi salladığı yok :)

Facebook'a arabanızı mı koydunuz ? Tanrımm sana geliyorum,eğer doğru anladıysam :)
Kim beni kıskanıyor,herkes beni mi kıskanıyor düşüncesinden çıkın bence. Bence kimsenin kimseyi salladığı yok :)

Konuya yorumum yok .
Ama araba aldi diye ailecek tebrik etmeye giden insanlar taniyorum ben.
Arayip teprik etmek kesmiyo.............

Konuya yorumum yok .
Ama araba aldi diye ailecek tebrik etmeye giden insanlar taniyorum ben.
Arayip teprik etmek kesmiyo.............

Kiskanmak veya kiskanclik bana her zaman cocukca gelmistir. Ben sadece karsimdaki insanin bilgisini kiskanirim. Bu yuzden cok arastiririm okurum mesela.

Araba aldin diye aramak zorunda degil. Yani asil bu beklenti bana sacma geldi. Benim akrabam alsa gordugum bir vakit hayirli olsun derim. Ozellikle aramam.

Insanlar sizin istediginiz sekilde davranmiyor diye de hemen kiskanc damgasi yapistirmayin.

Back
X