Arabami kiskandi demedim arkadaslar genel olarak bana boyle yaklasimi olabilirmi kendince biseyleri kiyasliyormu bu dusunce sebebide arkadasim bana demesiydi. umursamaz tavri bunun bi isareti olabilirmiydi. bazen hanimlar burada konuyu kisa ozetliyorlar herkes anliyor ben anlatinca bakiyorum cogunluk konuyu arabayi kiskandiya getiriyor bu beni gercekten uzuyor ben sanal alemde hele burada kimi neyi ispatlim neyin havasini yasayim? Kimse kalmadi o kisi mi gururumu oksayacak?
tam aksi, kendisini idare etmek icin aile bi sekilde over ilgilenir benimde ilgilenmemi ister
Simdi ben ilgi gosterince hersey güzel ama benim basimdan agir birseyler gecmis kendisi umursamaz davraniyor. bu bi ip ucu olabilir dedi arkadasim bide gecmis olsun demedi insan bu kadar yakin olupta iki cumleyi soylemeyecek sen safsin bunun sana tavri var dedi.
tam aksi, kendisini idare etmek icin aile bi sekilde over ilgilenir benimde ilgilenmemi ister
Simdi ben ilgi gosterince hersey güzel ama benim basimdan agir birseyler gecmis kendisi umursamaz davraniyor. bu bi ip ucu olabilir dedi arkadasim bide gecmis olsun demedi insan bu kadar yakin olupta iki cumleyi soylemeyecek sen safsin bunun sana tavri var dedi.