Kıskanç olanı nasıl anlarsınız?

olmayan yoksa o kız neden sizin arabanızı kıskansın. bence siz de kıskandığını düşünüyorsunuz açık açık.

Kendisi benden uzakta yasiyor ve araci yok. baskalarina muhtac kaliyor bu konuda bende uzuluyorum insan yeri gelince annesine babasina bile muhtac kalmak istemez.

Bir mecbur değil iki sizi kıskanmıyor
Kıskanılacak ne var ki allah aşkına herkes bir triplere giriyor anlamıyorum arkadaşınız da iyi gaz veriyor dikkat et sakata gelmesin sonra :)

insanlar kendileriyle ugrasa ugrasa bi hal oldu desenize:) dikkat etmek lazim evet, ben hic bu supheci duygulari aklimda barindirmim en iyisi:)

Araba aldınız fb a koydunuz kadın like yaptı daha ne yapsın, hediye alıp arabanızı görmeye mi gelsin? Reca ederim kendinize gelin

Konunuzdan arabayı çıkartırsak geriye kaza ve kıskançlık kalıyor.
İnsan ruh hastası değilse kaza yapan birini kıskanmaz.
Sizinle görüşmek istemiyor en basit cevap buydu.
İnsanlardan minimum beklentisi olan kişi bu konuyu bu kadar dert etmezdi :)

Araba aldim hayirli olsun demedi dememis ki kadin! Olumden dondum aracim hurdaya dondu bi gecmis olsun bile demedi diyor konu neden carptirildi anlamadim.arabasi olani olmayanin kiskanmasi anormal degil ki! Neden herkes neden kiskansin kiskanacak ne var demis acaba? Ha belki de kiskanmiyodur bilemem ben sadece neden kiskansin diyenlere sasirdim.Zarar vermedikten sonra ben kiskanc insanlari kafaya takacak kadar umursamiyorum.

Hay allah razi olsun:) acaba benmi yeterince aciklik getiremedim konuya diyorum bi an konuyu actigima bile pisman olmustum o derece:) evet konu araba degil ilk etapta kaza gecmis olsun dememe ama arkamdan hep arastirma

kendisi yazmış foto koydum sadece beğendi diye. konu kıskanma üzerine, başlık bile kıskanma üzerine. çarptırma yok ki.

arabası olmayan arabası olanı kıskanacak diye bir kaide yok ki her yapılan kıskançlığa yoruluyor hemen. belki samimi olmak istemiyor.

zaten ben kimsenin arabayı kıskandığı için kaza geçirmesine sevinecek kadar kötü kalpli olabileceğine inanmıyorum.

Araba alan bi arkadaşımı ben de arayıp kutlamam görürsem söylerim sadece.Kaldı ki bizim burada araba kıskanılcak bi şey sizin oralardaki gibi normal de değil
Kaza için elbette geçmiş olsun diyebilirdi arayıp ama bu da samimiyetle alakalı bi şey.Araya mesafe koyun eğer kötü hissettiyseniz.
Son olarak sizi kıskanıyor diye düşündüğünüz arkadaşınızı değil de size bu kız seni kıskanıyor diyen arkadaşla ilişkinizi gözden geçirin bence.

küçük yerlerde yaşayan herkesin sizin gibi beklentileri var.buyuk şehiri seviyorum

ben seni saf bi insan olarak görmedim açıkcası.
ben kaza yapmış olsam bana geçmiş olsun demeyenler kimler düşünmem bile, hatta mümkünse kimse geçmiş olsun demesin, herkese ayrı ayrı anlat konuş et falan çok sıkıcı bence, gerçi bu benim fikrim tabii
başlıktaki soruya gelince valla ben de çok isterdim kıskanç fesat insanları yıllar yıllar geçmeden anlayabilmeyi ama bu yaşa geldim bu konuda süper beceriksizim sanırım yaşla alakalı değil

Konuya odaklanmayip istediginiz gibi konudan cimbizlayarak beni beklentili kiskanc durumuna koymanizi ben hayretle izliyorum. ben kucuk sehirde yasiyorum dogru kendisi arkadas degil esimin yakini ailesinden o ise buyuk sehirde yasiyor. Basit beklentiler icine girecek insan degilim lakin ilk mesajimda belirttigim gibi toplumumuzun beli standartlari gorusu anlayislari vardir.
Arabaniz hurdaya dönunce insanlar sizn icin endise edince arkadaslar yakin akraba arayinca bu gorgu kuralidir. ben buda gecmis olsun demedi diye pesine gitmem zaten o kadar vaktim olsa oturur baska seylere vaktimi harcardim

Kucuk sehirde yasiyorum diye detaya inme sebebim belki duyulmamistir demeyesiniz diyedi.burada duyuldu duymayanlara kaza yaptigim bile gitti yurtdisindan arayanlar oldu kendisi ise benim onu en basit hastaliginda aramama ragmen sadece seyirci kaldi. bunun uzerinden aylar gecti. gel gelelim araba alininca esimin ailesi hep tebrik edip(allah kaza vermesin gibisinden) ve kaza durumumuzu bildigi icin bunada tepksiz kalinca arkadasim hakli olabilirmi diye dusundum. asil konumuz siz kiskanan birini nasi anlarsinzdi. bu verdigim sadece ornekti.
Burada herkesin arabasi var bu bi lüks degil. Kendisine gelince yok artik bunu yazmami neye yorarsaniz yorun ben olayi oldugu gibi anlatiyorum.en ufak konusuna beni ailesi dahil edip aramami sormami ilgilenmemi.irtibatda kalmami bekleyen insanlarin hatrina ben yaparken bu insanda ben bu taviri gormeyince suphelenmelimiyim?

bu karsınızdakının yapısı ile ilgili
kimisi kıskandıgını hıc bellı etmez , kimisi eder.

Ya süphelenin de bunun adı kıskançlık değil onu anlamıyorsunuz.Ortada sizi kıskanan yok sevmeyen biri var bence.Siz de bundan sonra ona göre davranın aramayın

Araba aldım diye falanca kişinin beni arayıp hayırlı olsun demesini beklemek yapacağım en son şeylerden biridir.
Bence senin geçmişten gelen kendini kanıtlama çaban var. İnsanların gururunu okşamasını bekliyorsun.

Kaza için aramamış sizi evet o konuda haklı olabiirsiniz ama herkesin karakteri farklıdır o kız belki herkese karşı öyledir. Aramamış olması kıskanma anlamına gelmiyor.
Araba alanı da pek öyle telefon ile arayıp tebrik etme adeti duymadım ben.
Böyle şeyler söylenmez.
Biz de arabamızı değiştirdik geçenlerde iş yerine araba ile gidip geliyorum 1 kaç kişi laf arasında hayırlı olsun dedi o kadar. Öyle tebriklik mübareklik bir şey olmadı.
Evlilik doğum düğün dernek olur o zaman tebrik edilir aranır.
Ben burda "seni kıskanıyor vs vs " diyen arkadaşını fesat ve kötü niyetli buldum açıkçası.

kaza yaptıktan sonra aranmamayı kıskançlığa bağdaştırmanız tuhaf olduğu için anlamadı kimse. kusura bakmayın bana çok saçma geldi bu düşünce. ben dünyada bu kadar kötü kalpli insan olduğunu sanmıyorum.

arabanızı kıskandığından araba pert olunca bir şey demedi, yeni araba alınca da sadece beğendi diye düşünüyorsunuz. bu normal bir düşünce mi?

TaeYang bu konuda bir şey der belki.

Simdi sadece bu olaydan dolayi kiskanip kiskanmadigini bilemeyiz belki kiskaniyodur belki umursamiyodur belki samimi olmak istemiyodur vs vs.ama soyle bi sey var kiskanmak sadece kiskanan kisiye zarar veren bir haslettir dolayisiyla sana bi zarari yoksa senin bunu anlayip anlamaman neden onemli ki varsin kiskansin ne olacak yani.bi seyi yapiyosan karsilik beklemeyeceksin.sonucta herkesin gorgusu adabi ayni degildir.bekliyosan da sen de onun gibi davranarak onun hastaligini sagligini umursamayarak yapmayacaksin.

Canim sen cok iyi niyetlisin gercekten yoksa boyle dusunmezdin.kiskancliktan insanlar birbirini olduruyor nasil bu kadar kotu kalpli olabilecegine inanmam diyebilirsin.ben konudaki kisi icin demiyorum ama gercekten cok kotu kalpli ve kiskanc insanlar da var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…