Kıskanç görümce

Ben buraya kendisine kotu davranan gorumce es kaynana vs kisilerden şikayet ederken karsidakini kucumseyerek kendini kanitlamaya calisan kadinlarin samimiyetine inanamıyorum artik.

Ornekler

Beni kiskaniyor surekli oyle yapiyor boyle diyor ama kendisi okul okumamis 3bintl maas aliyor alt tarafi, gotu de buyuk ben guzel bir kadinim boyum posum super vs...

Konu sahibesi sizin konunuza denk geldi ama coook boyle konular okumaya basladim da fikrimi belirtmek istedim. Biraz sizde de sezdim kizi beğenmiyor olusunuzu. Acaba ona fark etmeden yukaridan bakmis olabilir misiniz?

He ama daha sizinle tanismadan bile evde kendini yerden yere vurmasi komik, esinizin size bunu saftrik gibi anlatmasi daha komik :KK70:
Ayy herkes beni kıskanıyor tiplerden değilim 🤪Bu kizn kompleksleri benden cok once ve genel manada ailcek herkese karsi kiskanclar.Ha şu bir gerçek itiraf etmeliyim.Ben eskiden bu kadar özgüvenli bir insan değildim bunlar böyle kıskançlık yaptıkça ben de "Lan bunlar beni bu kadar kıskanıyor bende bir numara var herhalde" dedim.Biraz totomu kaldirdilar😂

BEN KISKANILMAYI SEVİYORUM SANIRIM :) H,Ç KİMSEYE BİRŞEY ISPATLAMAK İÇİN BİR DERDİM YOK GÖRÜNÜYOR HERŞEY ZATEN COOL DURUŞLU TAKILIYORUM İNŞ SEN DAHA FAZLA KAZANIRSIN DE AAA ÖYLEMİ NE GÜZEL DE Bİ SÜRE SONRAA SENDEN BEKLEDİKLERİNİ ALAMIYINCA BIRAKIYORLAR

Evet kıskanıyor sizi. Kıskanılmak daha güzeldir boşverin. Özelde öğretmenlik ile devlet arasında maalesef çok fark var. Öğretmeninin hakkını veren sahip çıkan özel okul sayısı çok az. Bir de bu kıskançlığı aileye girer girmez hissettiyseniz insan hiç adapte olamıyor. Neyse arada verin cevabını maaş mevsusuna pek girmeden.

Çok mantıklı bir yorum yapmışsınız bence de öyle sinirimi bozan tek şey şu analı kızlı karşıma geçip bana nisbet yaptıklarını zannediyor yoksa hakikatten bana ne😑

Ya bi de tam tersi olduğunu ve sizin ücretli öğretmenlik yaptığınızı düşünün kim bilir neler yaparlardı? Maalesef nerdeyse tüm branşlarda atanmak çok zor, puanınız çok iyi olsa bile kadro yeterli değil, mezun çok fazla. Yani o durumda da olabilirdiniz. Kendinizi bosuna üzmeyin, nispet yaptıklarini zannediyorlar demissiniz, o anlarda aslında ne kadar komik olduklarini düşünün.

• Beğen
Reactions: Tzk
O kız bu eve gelemez anneme babama anne baba diyemez insana, elimden geldıgınce bırak iyi davranmayı su vermem.
O andan itibaren artık dusmanımdır kendısı.

Keske sende en basta dur deseydin
Valla ben de kindar bir insanımdır ama yaşım o zaman çok küçüktü sanırım ondan böyle satirik gibi davrandim

Bebbi
Bence umursamayın. Keşke eşiniz maaşınızo filan da demeseymiş aile içinde çok gereksiz olmuş. Benim maaşım görümcemi ilgilendirmez, onunki de beni. Gerekirse görüşmem göbeğim beraber kesilmedi.
Bizce de öyle ama kendileri saçma bir kıyasın içine giriyor ben de öyle bir insanla kıyaslanmak dahi istemiyorum

Görümcenizle konuşmak,görüşmek zorundamısınız ? Bana böyle saygısızca davranan birisi olsaydı ona karşı duvar gibi olurdum.Gerekmedikçe görüşmez,bir yerde denk gelirsek görmezden,duymazdan gelirdim.Sebebini soranlara konuşamam için ısrar edenlere bana karşı saygısızlık yapan insanlarla asla konuşmayacağını net şekilde söylerdim.Size de tavsiye ederim.Hayat şımarık insanlar yüzünden üzülmek için fazla kısa
Ben de öyle yapıyorum işin iyi tarafı kimse niye konuşmuyorsun demiyor.Burunlarindan asla kıl aldırmazlar çünkü ailecek özür dilemek adım atmak lugatlarinda yoktur.Kirk yılda bir bir araya geliyoruz onda da ne kadar harika bir öğretmen olduğunu dinliyorum🤢

Böyle birbirini kıyaslamakla ömür cürütenler
Hiç bir zaman herkesten üstün olmayı basaramadan hiç bir şey olarak bu dünyadan göç edip gidecekler.

Herkes kendi mutluluğuna odaklansa kıskançlık Da olmaz kiyaslamayi da bilmez.
Bu aralar Sezen Aksu şarkısı dinliyorum " YETINMEYI BILIR MISIN SANA VeRDIĞI KADARIYLA HAYATIN "

Beni torpuleyen bir sarkidir...
Aynen öyle Allah da vermiyor zaten böyle tiplere

bence bununkı kıskanclıktan öte hastalık doktora falan gotursunler ben demın ne okudum oyle ya yemın ederım gerılım fılmı gıbı
aılesı demıyor mu kızım kudurmus gıbı ne böğürerek aglıyorsun neden bu kadar mutsuz negatıf etrafa huzursuzluk saçan bırısın demıyorlar mı ?

Ben de öyle yapıyorum işin iyi tarafı kimse niye konuşmuyorsun demiyor.Burunlarindan asla kıl aldırmazlar çünkü ailecek özür dilemek adım atmak lugatlarinda yoktur.Kirk yılda bir bir araya geliyoruz onda da ne kadar harika bir öğretmen olduğunu dinliyorum🤢
Dinleme telefona bak başka bir şey yap,dinlemediğini görünce susar.Bak kimse niye konuşmuyorsun da demiyormuş

Gelip 5 gün kalmışlarsa siz buna müsade ettiğiniz için kalmışlar. Esiniz de öyle. Saygısızlık yapıyorsa oracıkta ağzının payını vereceksiniz. Bir aileye gelin oldunuz diye ortadan saygı kalkmıyor. Herkes haddini bilsin. Mesafe candır. Gereksiz gitmeyin, gereksiz görüşmeyin. Yatılı misafir olarak da kabul etmeyin. Esiniz tüm bu olanlar olurken süs bebegi gibi kenarda duruyor sanırım. Bizim eşimle bir kuralımiz var: herkes kendi delisinden sorumlu. Benim ailemden biri sınırları zorlasa hemen müdahale ederim, aynısı onun içinde geçerli. Dediğim gibi herkes haddini ve yerini bilse sorun çıkmaz. Yok illaha sorun cikartmak isteyeni öyle bir yok sayarım ki, kendi varlığından şüphe etmeye başlar. O kadar basit
Herkes kendi delisinden sorumlu 🤪süpermiş kullanırım ben bunu.Esim malesef acayip aileci bir adam kimseye bir şey demez.Ben de o zamanlar küçük ve saftiriktim 24 yasind evlendim ailem beni aman sorun çıkaran sen olma aman alttan al aman kardeşidir gelir diye hep bastırdı gözümün açılması için doğum yapmam gerekliymis

Siz de bayağı bayağı görümcenizi küçümsüyorsunuz bence yazdıklarınızın her satırından belli oluyor. O da bu küçümsenmeyi sezdiyse haliyle kendini ispatlamaya çalışıyor demek ki
Ben sadce kıyas kabul etmeyecek bir durum olduğunu göstermeye çalıştım böyle bir insan benimle kendini kıyamıyor sürekli diye bu kucumsemekse eve kucumsuyorum

Bu bahsedeceğim insan tipiyle hepiniz karşılaşmışsınızdır.Yildizimiz hiçbir zaman barışmadi daha beni öğrenir öğrenmez"O kız bu eve gelemez anneme anne babama baba diyemez." diye böğüre böğüre ağlamış.Esim bunları bana saf gibi anlatmıştı
Bazı erkekler ne komik dimi? Gelmiş anlatmış bunu nişanlısına😂😂😂

Bir arkadaşım var, ne zaman biraraya gelsek, görümcesinin onu ne kadar kıskandığını bu durumdan çok bunaldıginı, taklit edilmekten sıkıldığını anlatır ama içten içe mutlu ediyor bu durum onu gayet açık anlayabiliyorum ben. Kendisine de söyledim bunu, laflariyla ezer onu, keyif alır bundan, farkında değil ama oda görümcesini takıntı yapmış kendisine.

Sizde de durum bu olmasın?
Görümceniz sizi gerçekten kıskanıyor da olabilir ki var böyle insanlar ama bunu dert etmekte normal gelmiyor bana. Görmezden gelmek çok kolay hâlbuki.
Sizi çok eleştiremeyeceğim haklı bir tespit yapmış olabilirsiniz geçmişte yaptıklarından dolayı ona inanılmaz ofkeliyim şimdi ondan üstün olmak beni kıskanması hoşuma gidiyor olabilir.Ama asıl rahatsız olduğum durum şu analı kızlı bunu beni kıskandırmak için yapıyorlar ve kıskandığımi düşünüyorlar birni kıskanacak olsam onu mu kiskanirim😁

Evet kıskanıyor sizi. Kıskanılmak daha güzeldir boşverin. Özelde öğretmenlik ile devlet arasında maalesef çok fark var. Öğretmeninin hakkını veren sahip çıkan özel okul sayısı çok az. Bir de bu kıskançlığı aileye girer girmez hissettiyseniz insan hiç adapte olamıyor. Neyse arada verin cevabını maaş mevsusuna pek girmeden.
Bence onlar da bal gibi biliyorlar bunu ona rağmen hem kendilerini kandırıyorlar hem beni çileden cikariyorlar

bence bununkı kıskanclıktan öte hastalık doktora falan gotursunler ben demın ne okudum oyle ya yemın ederım gerılım fılmı gıbı
aılesı demıyor mu kızım kudurmus gıbı ne böğürerek aglıyorsun neden bu kadar mutsuz negatıf etrafa huzursuzluk saçan bırısın demıyorlar mı ?
Bence de cidden Freud'luk geçmiş tranvalarini benden çıkarıyor

Herkes kendi delisinden sorumlu 🤪süpermiş kullanırım ben bunu.Esim malesef acayip aileci bir adam kimseye bir şey demez.Ben de o zamanlar küçük ve saftiriktim 24 yasind evlendim ailem beni aman sorun çıkaran sen olma aman alttan al aman kardeşidir gelir diye hep bastırdı gözümün açılması için doğum yapmam gerekliymis

Eşim ve bende "aileciyiz" ama biliyoruz ki bizim nazımız kendi ailemize geçer. Biz birşey söylesek kavga çıksa bile ertesi gün unutulur. Gelin veya damat birşey söylese ohoo daha torununun torununa kadar mesele olur. Onun icin ilk herkes kendi ailesine müdahale eder. Gerekse tabi herkes kendince de birseyler söyleyebilir. Ama şimdiye kadar böyle büyük krizler çıkmadan idare ettik. O "altdan al" iş iyi hoş da ama sahsen iyi bir öğüt değil. Tabi olur olmaz yerde olay çıkartmaya gerek yok, ama kendi haklarını ve kendi huzurunu korumalisin. Bazen hepimiz karşı tarafı idare ederiz orası normal iki farklı aile birleşiyor. Ama görümcenizinki bundan çıkmış durumda. Ben insanların hayatıma negatif enerjilerini sokmalarina müsade etmiyorum.

X