bu cok guzel en olgun davranıs aslında keske herkesin siniri bu kadar saglam olsaDiyorum ya galiba ben gerçekten salak bi insanım. Ben olsam umursamam. Degil eltilik istersen kaynanalik yap banane der geçerim. Onu bile içimden der yine bisey demem. Umursamam yani. Güzelde oluyor böyle. Laftan sozden bakıştan etkilenmiyor insan. Ha gelir iftira atar, açıkça kötülük yapar o ayrı. Ama yok evimi beğenmemiş, yok eşyamı beğenmemiş amaaan çokta tirt ben beğendim der geçerim
gercekten bu konuda aynen boyle olmus
konu sahıbı cocugu olmadıgı ıcın mutsuzluktan bana saldırıyor dememıs eltısı hakkında genel bılgı vermıs 15 yıllık evlı aynı apartmandayız cocuksuz bırı dıye
okudugumdan anladıgım buydu benım sanırım hava sıcak bazı arkadaslar bunaldı yanlıs anladı dıye dusunuyorum konu bambaska yere gelmıs ve ne var yanı eltınız boyle yapıyorsa denmıs bunu dıyen kısılerde baska kayınvalıde eltı konusunda bambaska konusuyordu dune kadar
sasırtıcı
Siz maaşallah dünyanın iyi insanı diğerleri tü kaka.Allah Benim kalbime göre verdi zaten. Gerçekten verdi. Dünya tatlısı, tertemiz bir eşim var. Küçük ama şirin kendi zevkime göre döşediğim bir evim var. Beni tanıyan herkes de aynı şeyi dedi " Allah gönlüne göre verdi diye. Beni tanıyan çoğu kişi onu durdurup çok şanslısın onun gibi bir eltin var demişler kendi söyledi. Beni bilen biliyor. o iyi niyetli olsaydı zaten yanımda dururdu karşımda değil.
darısı basımabu cok guzel en olgun davranıs aslında keske herkesin siniri bu kadar saglam olsa
ben evlılıgımın 2. yılında bu sakinliğe erıstım once bende kafaya takıyordum nıye oyle dedı nıye boyle dedı dıye
sımdı aaammaaan dıyorum umursamayınca hayat ne kolaymıs meger :)
Benim de söylemek istediklerim bu zaten. Mesela alt komsum çiçeklere çok düşkün ondan görüp özendim. Ben de 1 tane dikeyim dedim. Bana çiçek hediyesi ile geldi. Hiç kıskandığımı düşünmediYani soyle biseyde var mesela ben esime evi boyamak lazim derim boyatmaz ama anasi kardesi yada bi komsuda gorse ben demeden boyatir yani ben baskasinin gozunde kiskancmi oluyorum
Belki onunda esi yeni esyalari gorunce bir iki bisey yapti yada eltin istedi
Bu dunyada bir tek sizde yok o esyalar
Herkesin koltuk takimi konsolu masasi var artik
5 sene sonra esyalari eskidi diye evini yenilese ne olacak sizinkinden daha iyi esya alsa biseyini begenmeyecekmisiniz
bunun sızle alakası varBenim de söylemek istediklerim bu zaten. Mesela alt komsum çiçeklere çok düşkün ondan görüp özendim. Ben de 1 tane dikeyim dedim. Bana çiçek hediyesi ile geldi. Hiç kıskandığımı düşünmedi
Çocuğunun olmamış olması ne alaka onu anlayamadım. Birbirinizden elektrik almamış olabilirsiniz, iyi niyetli bir insan olmayabilir. Bunun çocuğunun olmaması ile ilgili bağlantısını çözemedim. Siz de iyi niyetli değilsiniz.Benim sorunum 2 gündür sinirimi tavan yapan elti.(Benden 10-15 yaş büyük , 15 yıllık evli, çocuğu olmamış. )Sözümde gözünü dikip saatlerce izlemesinden şüphelendiğim için ondan hep uzak durdum ta ki ev tadilata girdiği döneme kadar. ( 2 katlı bir ev üst katımda oturuyor)eşime evi boşaltmada yardım edince iyi niyetli diye düşünüp biraz yakınlaştım 3 defa evine gidip kahvesini içtim 3.gün yaptığı konuşmalardan, tavırlarından dolayı kendimi çektim ama geç anladım ki onunla hiç muhatap olmayacaktım. Evi tadilat yaptır bana ver, sen 2.kata geç dedi istemedim. 15 yıllık evine bir kere bile boya sürmemiş, eşinin güzel bir işi olmasına rağmen evinde yeni hiçbir şey olmayan insan birden yenileşmeye başladı.Bunda ne var yapsın diyecekseniz ama işin kötü tarafı ben ne yapsam aynısını yapıyor. Sonra da gelip benimkini yerip kendininkini övüyor. Boya yaptık geldi ve kurduğu cümle" benimkinden bir ton açık, benimki daha güzel." Deyip gözüyle bana bakıyor. Balkonunda tek çiçek olmayan insan ben çiçekleri çok seviyorum dedikten sonra balkona çicek doldurmuş.Dün balkona duvar ördürücem, eğer bir şey derseniz bende bol bol gürültü yaparım dedi.Selam vermiyorum, cevap vermiyorum, uzak duruyorum yok anlamıyor. Sosyal medyadan engelledim. Numarasını sildim yok anlamıyor. Henüz eve geçmedim ama geçince bununla daha çok işim var gibi ne önerirsiniz.?
Bence yapacaginiz en buyuk hata elti ile altli ustlu oturmak olacak. Evlerden irak.
Allah akıl fikir versin diyecek bişey yok yanlız ben eltiye çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
eltiye çok üzüldüm yazmışsınız. ama bence asıl üzünülmesi gereken kişi konu sahibi. anlattıklarına göre yani.La vie en Rosee neyi beğenmedin?