Kıskanç bir eş olmak istemiyorum

Amin inşallah

Olabilir bende ayni senin gibiyim okudukca kendim yazdim sandim

Yarıya kadar okuyabildim.Basliga yorum yapacam.Neyseniz o olun sizi seven böyle de kabul eder.Kendinizi kasmayin her seyi kontrol etmeniz mümkün değil.Guvenilecek adamsa rahat olun biraz sebebiniz varsa pesine düşer elbet ortaya cikarirsiniz.Ama dedigim gibi sebebiniz varsa

Evliliginizi hapishaneye cevirmissiniz gibi geldi yazdiklarinizi okurken... Cok iyi, cok sevdigim erkek arkadaslarim var çoğu cocuklugumdan gelen canim dedigim aile dedigim insanlar. Bir gün gelecek ve hayatıma sonradan kayan biri yildizlarimi kaydiracak bunu düşünmek dahi istemem. Allahtan esimde bende böyle insanlar değiliz. Birbirimizin arkadaslariyla kaynastik. Telefon karistirmak, hicbirsey yapmadığı halde kafamdan senaryolar yazmak pek akil işi gibi gelmiyor. Niye evliliginize eziyet ediyorsunuzki. Aldatacak insan kadin ya da erkek fark etmez cevresinde hic tanimadi biriyle de yapar. Aklinda varsa onu kısıtlamanız bir ise yaramaz. Salın biraz birbirinizi. Böyle bir ciftiz ve mutluyuz yazmissiniz ya eger su mutlu olan kısım aklınıza takilmasa bu yazdiklarinizi burada paylasmazdiniz.

Evliliğimin ilk yıllarında ben

Bakma telefonuna baktıkça illaki birşey buluyorsun, işin yoksa iş bul eşinde rahatlar sende, işin varsa başka meşgale bul, bunlar hep boşluktan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…