• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ah ah sakalım yokki dinleteyim. diretmeyin dedim bu kadar normal doğuma çok isteyince olmuyor. çok kötü bişey olmadığınıda söylemiştim sezaryenin. boşu boşuna kendini strese soktun günlerce :1: bende mi epidural yaptırsam kız bu sefer pek iyi duymadım epidural için ama.

normal sezeryanda toparlanması zormus..
bunda hersey gözunun onunde oluyor,hep ayıksın..
bende kotu bı ız bırakmadı valla epıduralli..
tavsıye ederım mecbur kalanlara..
kılo vermesıde sorun olmuyormus benım gıbı ınat edenler ıcın..
ınsan bılmeyınce herseyden korkuyo ıste..
sımdı yasadım gördum..bende derım herkese korkmayın dıye:1:
hıc amelıyat olmus bırı gıbı degılım..hemen ayaklandım

anooooooom şenlenmiş topic :52:

nehirin annesiiiiiiii de gelmişş :1: taze anniş çok özledik sizi nasılsınız bakalım. hala foto eklemedin mi sen merak ediyooos burda o prensesi biz :nazar::nazar: :16:

bız ıyıyız valla..kucagımda uyuyo suan nehır hanım..guya kucaga alıstırmıcaktım..
bıraktıgım an uyanıyor zilli..laflarımı hep yedırdı bana:1:
net yenı geldı kaynanama..kocam kendı facesıne foto koyunca ordan calıp sıze atacam foto..
suan pcnın hıcbı alet ve edavatı yanımızda yok..sadece sarj yanımızda..
yakında atarım foto..ama cooookkk tatlı bıse yaaaaa..benım dıye demıyorum:1:

kızlar sonuçların bi kısmı çıkmış bakarmısınız :18:

Beta-hCG (Total hCG) 1,2
FSH 5,51
LH 30,73
Estradiol 167
Prolaktin 12,68

sagocum sakın kulaktan dolma şeyler yapma. en basiti bi el pyoksı alabilirsiniz onlar daha ucuz. otomatikler biraz pahalı ama. göğsün tıkanır iltihap falan yaparsa çok çekersin. ihmal etme sakın. elinle falan sağmayı dene en azından. kalabalık için biraz sık dişini en yakın zamanda hepsi gidecek ve bebişinle başbaşa kalacaksın.

Tınlamıorum walla canım kimseyi kaynanam deli ediyor beni onun dısında bir sıkıntımız yok. İnsan kalabalıgından yatak odam rutubet oldu onunla ugrasıorum kac gundur. Herkes gitsede bir rahat etsem.

aaayy canım benım yaaaa..
bekledıgıne degen bıtek masalbera oldu demekkı..
nasıl dogurdu acaba cok merak ettım..
en son kafayı yemıstık..o sancıları nasıl yasadı acaba..
heyecanlandım onun adına sımdı yaaa..
ben hıcbıse yasayamadan dogurdum:S ne kötu bıse

kızzzzzzzzz bi de bendeki heyecanı dusun gece uyurken suyum geldi içimden pıt diye gelen sesle uyandım bi baktım su akıyor:))sonra nişanım geldi derken sancılar...ama epey zormus dogum sancısı cekmek ne adet agrısına benziyor ne de baska bi agrıya...bu agrıları yasamak iyi mi bilmiyorum ama dogumdan hemen sonra ayaklandım ozume dondum bu guzeldi

sen nasılsın bebişin de iyi inş:)

kızzzzzzzzz bi de bendeki heyecanı dusun gece uyurken suyum geldi içimden pıt diye gelen sesle uyandım bi baktım su akıyor:))sonra nişanım geldi derken sancılar...ama epey zormus dogum sancısı cekmek ne adet agrısına benziyor ne de baska bi agrıya...bu agrıları yasamak iyi mi bilmiyorum ama dogumdan hemen sonra ayaklandım ozume dondum bu guzeldi

sen nasılsın bebişin de iyi inş:)

cnm doğum anın nasıldı onu da anlat ayrıntılı olaraktan bana bende normal doğurcam gibi hissediorum :1:

kızlar sonuçların bi kısmı çıkmış bakarmısınız :18:

Beta-hCG (Total hCG) 1,2
FSH 5,51
LH 30,73
Estradiol 167
Prolaktin 12,68

cnm gebelik yok sanırım değerin düşük ama diğerlerine bişi diyemem normal değerleri bilmiorum... doktorunu bi arasan.. inşallah hayırlı haberler verirsin cnm :16:

slm kızlar,,

ne gusel muhabbet etmısınız ama ben yokum nıe cunku yatıorum:14::14::14:
sabah ev kokuyo gıbı geldı actım tum camları saatlerce havalandı ama sankı aynı kocam bıse kokmuo ev dıo sanırım artık koku uretmeye basladım yatmakdan :14:
mıdem ıse kotu durumda boyle bulanıo ama cıkartmalara baslamadım henuz sureklı bıseyler atıorum mıdeme sankı daha ıyı gıbı oluyo o zaman,,
bı tane cubuk yıyom 10 dk sonra 2 tane leblebı yıyorum sonra bı 10 veya 15 dk sonra bı tane badem yıyorum falan,,,
lekelenmem dunden berı daha az ,,ama yatısa devam ben bu ayın 19.na kadar ınsallah o gunde kalp atısını duyarızda artık ayaga kalkarım,,
sanırım accuk benım boyle yatmakdan kotu etkılendım sabah kahvaltıyı kocam hazırlayınca ben ne nasıl kadınım bı kahvaltıyı bıle hazırlayamıom dıe aglamaya basladım kocamda malum tesellı durumlarında adama da yazık edıom ben ya :14::14:
uff geccek bılıom ama ne bılım yaaa ,,,

mıllan hosgeldın ,,nehır kızı op bızım ıcın wallah merak edıom kucuk yumudugu :)))))))))))

ecem walla bacım hem doktor hem eczacı aynı seyı dedı ,,sende doktorunla paylas bunu ,nette de okudum bu sekılde bı kac yazı yanı pıhtılastırma ıgnesı yada hapı kullanana progestan verılmesı anlamsız dıe cunku progestan kanı pıhtılastırma etkısı varken malum ıgnelerde kan sulandırıo,,,

yagmur 1.20 degerı gebelık yok canım benım hep 1.20 cıkardı,,,,

slm kızlar,,

ne gusel muhabbet etmısınız ama ben yokum nıe cunku yatıorum:14::14::14:
sabah ev kokuyo gıbı geldı actım tum camları saatlerce havalandı ama sankı aynı kocam bıse kokmuo ev dıo sanırım artık koku uretmeye basladım yatmakdan :14:
mıdem ıse kotu durumda boyle bulanıo ama cıkartmalara baslamadım henuz sureklı bıseyler atıorum mıdeme sankı daha ıyı gıbı oluyo o zaman,,
bı tane cubuk yıyom 10 dk sonra 2 tane leblebı yıyorum sonra bı 10 veya 15 dk sonra bı tane badem yıyorum falan,,,
lekelenmem dunden berı daha az ,,ama yatısa devam ben bu ayın 19.na kadar ınsallah o gunde kalp atısını duyarızda artık ayaga kalkarım,,
sanırım accuk benım boyle yatmakdan kotu etkılendım sabah kahvaltıyı kocam hazırlayınca ben ne nasıl kadınım bı kahvaltıyı bıle hazırlayamıom dıe aglamaya basladım kocamda malum tesellı durumlarında adama da yazık edıom ben ya :14::14:
uff geccek bılıom ama ne bılım yaaa ,,,

amaaan su misali yapma boyle bence tadini cikar bak kahvaltin hazirlaniyo daha ne istiyon:1:keske odunda bole bisiler yapsa ahhh ahhh bi hamile kalayim nefesi bile oduna aldircam:52:sen yat bebisi uzme adamda is yapar zor gelmez hep sen yapcan diye bir kural yok adam aglayip sizlanirsan adam daha cok uzulur o kendi bebisinede ve esine bakiyo ne olacak bugune kadarda sen baktin onaa:16:

yagmur ; bıldıgım kadarıyla

fsh 2 ile 10 arasında olmalı ,,
LH 2 ile 15 arasında olmalı,
estradiol minumum 30 maksımum 120 olmalı
dıe bılıom ,,
ama adetın 2 ıle 5 . gunlerı arası yapılır dıe bılıom

amaaan su misali yapma boyle bence tadini cikar bak kahvaltin hazirlaniyo daha ne istiyon:1:keske odunda bole bisiler yapsa ahhh ahhh bi hamile kalayim nefesi bile oduna aldircam:52:sen yat bebisi uzme adamda is yapar zor gelmez hep sen yapcan diye bir kural yok adam aglayip sizlanirsan adam daha cok uzulur o kendi bebisinede ve esine bakiyo ne olacak bugune kadarda sen baktin onaa:16:

walla hamıle olmasam benım odunumda hayatta hazırlamaz:)))
ya ne bılım boyle arada gelıp gıdıo benım heyheyler :))
uff ufff genelde hep bu zamanlarda sorun yasadıgım ıcın halıyle en tırsak donemdeyım ,,,

uff ufff genelde hep bu zamanlarda sorun yasadıgım ıcın halıyle en tırsak donemdeyım ,,,

simdi ne kadarlik oldu yani bu tirsak donemin bitmesine ne kadar var:1:

simdi ne kadarlik oldu yani bu tirsak donemin bitmesine ne kadar var:1:

doktor dun ultrasonda 6+1 gozukuo dedı kesen dedım zaten adetıme gore hesaplarsak 6+3 ,,
yanı yaklasık 5 haftam falan var hatta 6 haftam kıpırdamasını dusunursek ,,,11. haftada da kaybettıgım ıcın
bebek kıpırdayınca sanıom kı sorun kalkacak ortadan,,
ınsallah sorunsuz gecer ,,,

canım aslında koku üretmene ve ağlak moda geçmene sevindim,, çünkü bunlar hamilelik hormonları:1::1:
aslında bende tutunamama problemi yok gibi hissediyorum o yüzden progestanı sorcam doktoruma..kanama olursa içsem diycem..demek iğnelere başladın,, vurulduktan hemen sonra yanma oluyo çabucak geçiyo:34: ama girmesi çıkması acıtmıyo dimi...

canım aslında koku üretmene ve ağlak moda geçmene sevindim,, çünkü bunlar hamilelik hormonları:1::1:
aslında bende tutunamama problemi yok gibi hissediyorum o yüzden progestanı sorcam doktoruma..kanama olursa içsem diycem..demek iğnelere başladın,, vurulduktan hemen sonra yanma oluyo çabucak geçiyo:34: ama girmesi çıkması acıtmıyo dimi...

uff dunkunu hemsıre vurdu koldan suan bıle acıo gercı normal acıması morardı cok deıl ama ,,bugunkunu esım yaptı accuk tırsdım ama yapcek bıse yokdu :))) ya yok be ıgne gırdıgınde de cıkdıgında da ılac dagılırkende acayıp hıssedıom ,,acıtıo beeee kolum bı uc dakka falan uyusuo yanıo ama sonra gecıo tabı ,,,
dun hemsıre dedı sakın bastırma ve ovalama daha cok morar dıe ama beyaz tenlı oldugun ıcın morarcak bıraz dedı ,,,tabı morardıda ,,
yanı dayanılmıcak bıse deıl,,
hayatta ıkı seyden tırsardım bır kadın dogum ıkı ıgne olmak ıkısıylede basım belada :)) bı daha hıc bıseyden cekınmıcem korkmıcam :))

kızlar ben cıkıyım ,,yatmaya gıdeyım,,gelmeye calısırım tekrar,,
Allaha emanet olun :)) guzel haberler verırsınız ınsallah tez vakıtte:)

kızlar ben cıkıyım ,,yatmaya gıdeyım,,gelmeye calısırım tekrar,,
Allaha emanet olun :)) guzel haberler verırsınız ınsallah tez vakıtte:)
amin kuzum..yalnız hemşire ovalama demiş o doğruda bastırınca morarmıyor diyolar..hatta benimde bastırdıklarım morarmadı..

Back
X