günaydın canım..erken kalkınca insan daha bi mutlu oluyo dimi:))günaydın canlarım. bugünden itibaren erkenciyimöle 12lere kadar uyumak yok sabah kalktım 15 yürüdüm sonra eve geldim. kahvaltımı yaptım. ooh misss dengeli kilo almam gerek. totom göbegimden büyük oldu :S
günaydın tatlım.uykum vargünaydın canım..erken kalkınca insan daha bi mutlu oluyo dimi:))
ben de erken kalktım ama ora bura uğraşırken daha kahvaltı bile edemedim..şimdi koydum çayımı:)
kızlar nirdesiniz yawwwsıkıntıdan patlıcam geleydinizde iki kelam yapardık :)
ömer canı nerde ne şekilde yatmak isterse öyle yatıyo canım
bazen emerken bazen ayakta sallarken bazen yatağında ninnisini dinlerken
paşa gönlü nasıl isterse
bu aralar kucagımda emerken uyuyo, bir yere uzansam kıyamet kopuyo ayakta dolanırken uyuyacak paşa
15-20 gündür hasta, huyu da değişti haliyle
benim oğlan biraz ağır kanlı galiba,
yandan yana dönmeye bile niyeti yok
maşallah nehire
sen o korkulukları kaldır annesi
yada alt kata al yatağını
çocuklar bu dönemlerinde tepe üstü dşyo yataktan
ben çok korkarım
evet canım doğum kontrol hapı kullandım hap bittikten 4 gün sonra adet olmuştum. sende en geç yarın olursun meraklanma kendini sıkıntıya sokma geçiktirirkuzum sana bısey sorcam yanlış hatırlamıyorsam sen de tedavı surecınde doğum kontrol kullanmıştın di mi?benım ılk defa kullanmam bugun bıtelı 3 gun oluyor ne zaman adet olcam ben ya bugun adet olcakmısım gıbı hıs var bende karnım agrıyo mıdem bulanıyo ateş basıyo bana:18::18:
Olim de gidim şu doktora
kız millan burda mısın? geçen senenin yazılarını okudum gülmekten öldümsen diosunki hamur yaptım cıvık oldu un yok napacam çok gülmüşüz yaaa
ilk banlandığımız günlerdihee aklıwa geldı sıwdı benıwde
ılk pogaca yapısıwdı
ey gıdı gecen sene nısan olması lazım ozamanlar.
anaaa ne guzel gunlerdı yaaaaaa
topık kaynardı hep
ilk banlandığımız günlerdihaziran falan sen adetim gecikti yazmışsın çünkü evet baya hareketli günlerdi doğuran gelemiyor bende mi gelemicem yoksa :)
evet gelemem tuvalete falan gittiğimde telefondan girerim hahahsen kesın gelemıccen..
bu rahat gecen son hadı 3-4 ayın..
kızzım nefes alamıccan sen..
kaynanan mı yardım etcek sana? kendı annen mı.
yoksa tek mı?
ooff her guzel seyın bı zorlugu vvar ıste...
eslemme kımm yardımm etcek accaba.?
kaynanalar basınıza üsüscccek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?