Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kiz beni kotu kotu konusturma arka ve on takımlardan degil cocugu cikartacagım yerde cok oluyor.
Duzgun oturamıorum suan cok agrı yapıo.

Gecen gun bizde yaptık milan kakaolu biskuviden ankara sarması diye gecio

Katılıyorum biri bu kızı durdursun artık ya da hayırlısıyla doğursun artık : ))

oooo yeess tam aklımdan gecenlerı sayıyon..
bu gece öyle etcektım bende..kıvım yok,muzlu ıdare etsın artık

Kızlar merys dün akşam saat 9 dan beri yok

Gece sancılanıp yoooksaaaa

kız yazdıgını okurken heyecan yaptım haaa

kızlar merys dun aksam saat 9 da dogurdu dıcen sandım..
bıanda sok oldum..dıyom bunlar nerden haberlestı

esleeemm merys gecelerı gelıyor ya..bu gece ben bakcam gelmemısse hala ozaman dogurdu dıye dusuncem..
sımdı belkı gezmelerdedır..
ama ınsallah dogurmustur..

Bu arada o tatlının bi de şu hali var..

Bi kaç elma rendeleyip şeker tarçınla ocakta karartıyon çiğliği gitsin diye ..elmalı kurabiyenin içi gibi yapion...bi avuç fındık veya ceviz de koyuluyor...(çok toz olmadan robottan geçiriyon fındıkları)

Sonra soğuduktan sonra bisküvilerle harmanlıyon bu karışımı..(ben şöyle yapiom :ilk önce bu elmalı karışımı bi kaba koyuyom soğuduktn sonra ..ondan sonra oraya ellerimle kırıyom o bisküvileri ..çok toz olmasına göre yok elmalarla birleşince belli olmuyorlar..bi de neden böyle yapiom ? çünkü ne kadar bisküvi koyacağını bilemezsin yumuşak ya da çok katı olmicak karıştırdıkça anlion kıvamını)

Bu hamur oluyo ya onu öööylece borcama yayion..Üstünede kreması..üstüne de hindistan cevizi güzel oluyo..

Krema: 1 kilo süt..bi bardak un..bi bardak şeker..vanilya..

esleeemm merys gecelerı gelıyor ya..bu gece ben bakcam gelmemısse hala ozaman dogurdu dıye dusuncem..
sımdı belkı gezmelerdedır..
ama ınsallah dogurmustur..

Doğru diyon bende farkettm genelde geceleri geliyor.. ama öğlende bi uğrardı sanki..

Ama karar verdik bu gece gelmezse tamam doğurmuştur o : ))

Ben gittim hadinnn gorusuruz kızlar biraz uzanayım...
Odunun arkadası trafik kazası yapmıs yogun bakımdaymıs. Kuran falan okursanız dua ederseniz sevinirim.
Durumu baya agırmıs.

ooo buda guzelmıs,dımekkı muhallebı kısmı harıc..bıskuvılı tarafını kafana göre yapabılıyorsun..
aaayy elmam olsaydı keske

ooo buda guzelmıs,dımekkı muhallebı kısmı harıc..bıskuvılı tarafını kafana göre yapabılıyorsun..
aaayy elmam olsaydı keske

Aynen ..

Bi de aynısının havuçlusuda var ..o da çok gzel oluyor ..aynı şekilde bu sefer havuç rendeliyon yine onlarıda ocakta üstüne bi bardak şeker gezidiriyon tarçın öyle pişiriyon..

Bi de bunları istersen değişik olsun diye top top yapıp tepsiye diz..sonra üstne kakaolu puding gezdir..onun üstnede artık hindistan cevizi ya da o renkli renkli minik çubuklar var ya adı ne bilmiom onlarla süsle çok güzel görnyorlar..

Ben bunun tarifini ebru şallı dan almıştım..havuç veya elma sevmeyen çocuklarınıza bunları yapın diyodu..bi kilo havuç gidiyor bunun içine..

İçinde yağ yok hafif bi tatlı..

Tarhanayı da hiç sevmem

Ben en çok şu ekşili yuvalamaya taktım bu aralar..

Daha doğrusu ekşi olan herşeyi yiyesim var

2 saatte bir bişeyler yeme gereği duyuyorum yoksa midem bulanıyor boşta bırakmamam lazım boğazımı : )

Yalnız çok yemiyorum sık sık yediğim için..Dün gece şu karışık turşular oluyo ya ondan aldırdım kocama ..

Acayip cnm çekiyodu kaç gündür dün tavan yaptı dayanamadım aldırdım bende..

Kaç gündür halsizliğimden ve midemin rahatsız oluşundan hep yatiodum ..kocamında canı sıkıldı bu akşam yürüyüşe çıkalım dedi..

Havada yağmurlu ne romantiğiz : ) haydin grşz kızlar hazırlanayım ben..

Gözünüz meryemde olsun hee

ya onceden tarhana yedıgımde cok kotu dokunuodu,sonra annem bu sene yaparken dedı cok az ekşitcem dokunmıcak mıdene dıe,,sonra ypatı gonderdı bana sımdı tarhana delısı oldum:)))))))))))) sabah ac karnına bıle yesem hıc dokunmuo ben cok severım gercı ben corbayı cok severım:))
romantıklık edım derken hasta olma

yoooookkkk..merys en son dun gece 00:00 da burdaymıs..
:44::44: gercekten dogurdu mu acaba:44::44:
yanı surda ıkı tane kız anası varken,merys dogurmus olabılır mı??
bıze bunu yapmısmıdır gercekten..
merys yarında gelmezsen kesın dogurdun sen yaaaaaaaa..

acaba bende 1 gun gelmesem,benıde boyle merak edıp,dogurdugumu sanarlar mı..
ama sonra hıcbıse yokmus gıbı gerı dönmekte olmaz..hala doguramamıs olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…