Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagoo hastalık hastası oldun cıktın haa..
habure kendını dınleme artık..
senın bebek asagıda,oyuzden o taraflarda sıkıntı yaratıyor bellı..
az guclu ol,bak ben gücümden sancımı duyamıyorum![]()
goruntusu cok gusel oluyo sıyah beyaz gozukuo ,,,
taduda farklı oluyo kakao kokusunu alıosun ,,,
bu aksam bıde oyle dene ıstersen ,
hatta evınde muz yada kıvı falan varsa servıs ederken tabı dılımleyıp ustune bıle koyabılırsın o da gusel oluyo,,,
Kızlar merys dün akşam saat 9 dan beri yok
Gece sancılanıp yoooksaaaa![]()
Tamam tamam sustum.
Daha da bisey demiyorum iste hıhhhh....![]()
esleeemm merys gecelerı gelıyor ya..bu gece ben bakcam gelmemısse hala ozaman dogurdu dıye dusuncem..
sımdı belkı gezmelerdedır..
ama ınsallah dogurmustur..
Bu arada o tatlının bi de şu hali var..
Bi kaç elma rendeleyip şeker tarçınla ocakta karartıyon çiğliği gitsin diye ..elmalı kurabiyenin içi gibi yapion...bi avuç fındık veya ceviz de koyuluyor...(çok toz olmadan robottan geçiriyon fındıkları)
Sonra soğuduktan sonra bisküvilerle harmanlıyon bu karışımı..(ben şöyle yapiom :ilk önce bu elmalı karışımı bi kaba koyuyom soğuduktn sonra ..ondan sonra oraya ellerimle kırıyom o bisküvileri ..çok toz olmasına göre yok elmalarla birleşince belli olmuyorlar..bi de neden böyle yapiom ? çünkü ne kadar bisküvi koyacağını bilemezsin yumuşak ya da çok katı olmicak karıştırdıkça anlion kıvamını)
Bu hamur oluyo ya onu öööylece borcama yayion..Üstünede kreması..üstüne de hindistan cevizi güzel oluyo..
Krema: 1 kilo süt..bi bardak un..bi bardak şeker..vanilya..
Siteyi kapattim yanlislıkla...anaaaaa..kız harbı kızıp mı cıktın yoksa yaaaaaa![]()
ooo buda guzelmıs,dımekkı muhallebı kısmı harıc..bıskuvılı tarafını kafana göre yapabılıyorsun..
aaayy elmam olsaydı keske
Tarhanayı da hiç sevmem
Ben en çok şu ekşili yuvalamaya taktım bu aralar..
Daha doğrusu ekşi olan herşeyi yiyesim var
2 saatte bir bişeyler yeme gereği duyuyorum yoksa midem bulanıyor boşta bırakmamam lazım boğazımı : )
Yalnız çok yemiyorum sık sık yediğim için..Dün gece şu karışık turşular oluyo ya ondan aldırdım kocama ..
Acayip cnm çekiyodu kaç gündür dün tavan yaptı dayanamadım aldırdım bende..
Kaç gündür halsizliğimden ve midemin rahatsız oluşundan hep yatiodum ..kocamında canı sıkıldı bu akşam yürüyüşe çıkalım dedi..
Havada yağmurlu ne romantiğiz : ) haydin grşz kızlar hazırlanayım ben..
Gözünüz meryemde olsun hee![]()
Hic disim curumedi bisey olmadı derken iki tane disim aynı anda kırıldı![]()