M mervemavii Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 130 27 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #1 Oyle manyak bi aileye dusmusumki kaynanam kayinpederimden esimde beni herkesden kiskaniyo ne yapsam yanlis anlasiliyo gibi cekemiyolar bi turlu
Oyle manyak bi aileye dusmusumki kaynanam kayinpederimden esimde beni herkesden kiskaniyo ne yapsam yanlis anlasiliyo gibi cekemiyolar bi turlu
D Darkdreams : Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 780 235 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #2 mervemavii .!.: Oyle manyak bi aileye dusmusumki kaynanam kayinpederimden esimde beni herkesden kiskaniyo ne yapsam yanlis anlasiliyo gibi cekemiyolar bi turlu Genişletmek için tıkla... O nasıl birşeyy çok seviyorlar bu güzel birşey ama fazlada iyi değil herşeye bi kulp bulması
mervemavii .!.: Oyle manyak bi aileye dusmusumki kaynanam kayinpederimden esimde beni herkesden kiskaniyo ne yapsam yanlis anlasiliyo gibi cekemiyolar bi turlu Genişletmek için tıkla... O nasıl birşeyy çok seviyorlar bu güzel birşey ama fazlada iyi değil herşeye bi kulp bulması
M mervemavii Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 130 27 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #3 Darkdreams .!.: O nasıl birşeyy çok seviyorlar bu güzel birşey ama fazlada iyi değil herşeye bi kulp bulması Genişletmek için tıkla... Ne zarar verdi bU sevgi bana pahaliya mal oluyo gibi sevginin oldugu yerde kiskanclik oluyormu yani
Darkdreams .!.: O nasıl birşeyy çok seviyorlar bu güzel birşey ama fazlada iyi değil herşeye bi kulp bulması Genişletmek için tıkla... Ne zarar verdi bU sevgi bana pahaliya mal oluyo gibi sevginin oldugu yerde kiskanclik oluyormu yani
D Darkdreams : Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 780 235 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #4 mervemavii .!.: Ne zarar verdi bU sevgi bana pahaliya mal oluyo gibi sevginin oldugu yerde kiskanclik oluyormu yani Genişletmek için tıkla... Olur tabii
mervemavii .!.: Ne zarar verdi bU sevgi bana pahaliya mal oluyo gibi sevginin oldugu yerde kiskanclik oluyormu yani Genişletmek için tıkla... Olur tabii
oglak_kadini The Devil's Advocate. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Haziran 2013 21.180 16.778 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #5 eşinin kıskanması normal de kaynanaın kocasından kıskanması çok anormallll kızı sayılırsın onun kadın da problem varr
eşinin kıskanması normal de kaynanaın kocasından kıskanması çok anormallll kızı sayılırsın onun kadın da problem varr
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.301 48.375 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #6 Kaynananiz kayinpederinizden mi
Metisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 1.064 2.259 6 Haziran 2015 Konu Sahibi mervemavii #7 Kaynananızın sizi kayınpederinizden kıskandığı sonucuna nasıl vardınız?