- 12 Ocak 2019
- 2.872
- 6.433
- Konu Sahibi kavs-i kuzah
Kocaman merhaba
Önce kendime, sonra benimle beraber yolculuğuma eşlik etmek isteyen herkese
Çocukluğumdan beri orijinal dolmakalemlerle ( evet, mürekkebi bitince kendimizin doldurduğu), elyazısıyla yazdığım günlüklerim vardı. Hala da duruyorlar. Günlüğümün adı da o dönemde etkilendiğim İpek Ongun'un Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisinin kahramanın adı Serra'ydı. ☺ Hey gidi günler...
Uzun bir dönem yazdım.
Uzun bir dönem de bıraktım ama yazmanın bana iyi geldiğini hep biliyordum. Çantamda el kremim, mendilim olmasa da olurdu ama kalem, not defteri, cep kitabı olmasa eksiktim sanki. Şimdi bu "eksikliğe" bir dur deme vakti!
İçimden geldiği, aklımın erdiği, yüreğimin estiği, dilimin döndüğü kadarıyla...
Tekrar merhaba.
Vira bismillah
Ben üç çocuk annesi bir üniversite öğrencisiyim. Mini mini birim.
Bir dönem sınıf öğretmenliği yaptım. Şimdi mesleğimi yapmıyorum. Hayat başka mecralara sürükledi.
Burada en sevdiğim şeylerden biri olan insanlarla halleşmek, muhabbetleşmek, akıl ve gönül alışverişi yapmak amacım.
Ne demiş Yunus Emre
"Gelin tanış olalım,
İşi kolay kılalım,
Sevelim, sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz."
Önce kendime, sonra benimle beraber yolculuğuma eşlik etmek isteyen herkese
Çocukluğumdan beri orijinal dolmakalemlerle ( evet, mürekkebi bitince kendimizin doldurduğu), elyazısıyla yazdığım günlüklerim vardı. Hala da duruyorlar. Günlüğümün adı da o dönemde etkilendiğim İpek Ongun'un Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisinin kahramanın adı Serra'ydı. ☺ Hey gidi günler...
Uzun bir dönem yazdım.
Uzun bir dönem de bıraktım ama yazmanın bana iyi geldiğini hep biliyordum. Çantamda el kremim, mendilim olmasa da olurdu ama kalem, not defteri, cep kitabı olmasa eksiktim sanki. Şimdi bu "eksikliğe" bir dur deme vakti!
İçimden geldiği, aklımın erdiği, yüreğimin estiği, dilimin döndüğü kadarıyla...
Tekrar merhaba.
Vira bismillah
Ben üç çocuk annesi bir üniversite öğrencisiyim. Mini mini birim.
Bir dönem sınıf öğretmenliği yaptım. Şimdi mesleğimi yapmıyorum. Hayat başka mecralara sürükledi.
Burada en sevdiğim şeylerden biri olan insanlarla halleşmek, muhabbetleşmek, akıl ve gönül alışverişi yapmak amacım.
Ne demiş Yunus Emre
"Gelin tanış olalım,
İşi kolay kılalım,
Sevelim, sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz."