Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar merhabalar, Yaklaşık 100 saat falan işlem yaptım. yani birkaç günde bir ancak zamanım oluyor ve kendime epilasyon yapıyorum. Epilasyon gayet iyi gidiyor ve işlem yaptığım bölgeden bir daha kıl çıkmıyor. Yakın zamanda (1 ay sonra) düşündüğüm alanların tamamını bitirmiş olacağım. Dediğim gibi hayet güzel gidiyor tabi biraz sabır gerektirir; sonuçta herbir tüyle tek tek muamele ediyorsunuz.
hoşça kalın
Merhaba rocan tesadüfen iğneli epilasyon ile ilgili araştırma yaparken sizin
yazdıklarınızı okudum.Kullandığınız makinenin adını alabilir miyim buradan verdiğiniz linki açamıyorum.Yüzümdeki ince kıllardan bıktım usandım yıllardır lazer epilasyona gittim çoğaldı iğneli epilasyona gidiyorum ancak çok acılı.Kendim alıp yapmak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba rocan tesadüfen iğneli epilasyon ile ilgili araştırma yaparken sizin
yazdıklarınızı okudum.Kullandığınız makinenin adını alabilir miyim buradan verdiğiniz linki açamıyorum.Yüzümdeki ince kıllardan bıktım usandım yıllardır lazer epilasyona gittim çoğaldı iğneli epilasyona gidiyorum ancak çok acılı.Kendim alıp yapmak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.