- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- Konu Sahibi Tasbebek09
Merhaba Güzel İnsanlar
Kaç gündür bu kişisel gelişim forumunda geziyorum.Notlar alıyorum. Neler yapabilirim .Hayatıma nasıl yön verebilirim. Kendimi nasıl geliştirebilirim diye.
Artık değişmek istiyorum ve ilk adımı attım. Yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmaya başladım. 2 aydır bu şehirdeyim. Tanımaya çalışıyorum .Yeni arkadaşlıklar kurdum. Kedi sahiplendim. Kedimle beraber mutlu bir hayatımız var. Ben ona muhtaç o bana. İki yalnız hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz. :)
Öncelikle,
Ödemeler planlanacak ve kredi kartı kullanımı minimum olacak veya hiç olmayacak.
Ev için dekorasyon planlanacak.
İngilizce öğreniyordum. Yarım bırakmıştım. Ona devam edilecek.
Dizi izleme sadece yemek yerken olacak veya bişeyle oyalanırken. onun dışında kişisel gelişim ile ilgili videolar, belgesel izlenecek.
Meditasyona başlanacak, Olumlama, hayata pozitif bakmaya çalışılacak artık hayatımdan negatifliği, atıyorum.
Spora devam edilecek. kilo almaya çalışıp dolgunlaşmaya devam etmem gerekiyor.
Evi düzenli hale getirmem gerekiyor. Gereksiz eşyalar atılacak. Gereksiz kıyafetler ayıklanacak. dolaplara düzenli bir şekilde kaldırılacak.
Tv bozuk onu bu ay içinde halletmem gerekiyor.
dolapların içini düzenlicem.
çamaşırlıkta kuruyan çamaşırlarım var kaç gündür üşengeçlikten kaldıramadım onları kaldrıcam.
renkli çamaşırlarımı ve çarşaflarımı yıkayacağım.
yemeğim yok. karnabahar yemeği ve pilav yapmayı düşünüyorum. az bişeyde çorbam var.
ojem tırnağımdan çıkmış ojemi tazeleyeceğim.
göz altı için bant almıştım kaç gündür yapmıyorum. onu bugün tekrar yapmayı planlıyorum
En derin mağara belgeselini izleyeceğim.
Kedimle günlük rutinimiz olan oyun seansımızı yapacağım.
Tv'nin bozukluğu ile ilgili ev sahibi ile görüşeceğim.
kitabım az kalmıştı onu bugün bitirmeyi planlıyorum.
Güneş lekem için günlük krem kullanımına devam
Çatlayan , kuruyan dudaklarım için bim'den şekerli bi krem almıştım çok iyi geldi. her gün yatmadan önce sürülecek.
Her Pazar Manikür yapılacak(temizlik hassasiyetimden dolayı kendim yapıyorum)
Her gün kolejen kullanımına devam.
Makyajımı üşengeçlikten yatarken siliyorum ama işten eve gelince hemen silmem gerekiyor. üşengeçlik yasak !!!
Göz altı bandı gün aşırı yapılacak. Her gün yapılacak yazıyor ama her gün yaptığımda yakıyor gibi geldi göz altımı. kaç gündür yapmıyorum. bugün yapcam.
burun bandı ayda 1 yapılacak (fazla gerek görmüyorum ayda 1 yeterli). hatta bir gün belirleyeyim bu ay için bu cumartesi günü yapayım.
kaşlarım azaldı bi ara sarımsak yağı kullanmıştım toparlamıştı. eczaneden sarımsak yağı alınıp günlük bakım rutinine eklenecek.
Kaç gündür bu kişisel gelişim forumunda geziyorum.Notlar alıyorum. Neler yapabilirim .Hayatıma nasıl yön verebilirim. Kendimi nasıl geliştirebilirim diye.
Artık değişmek istiyorum ve ilk adımı attım. Yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmaya başladım. 2 aydır bu şehirdeyim. Tanımaya çalışıyorum .Yeni arkadaşlıklar kurdum. Kedi sahiplendim. Kedimle beraber mutlu bir hayatımız var. Ben ona muhtaç o bana. İki yalnız hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz. :)
Öncelikle,
Kasım Ayı Hedefim,
En az 3 Kitap okunacakÖdemeler planlanacak ve kredi kartı kullanımı minimum olacak veya hiç olmayacak.
Ev için dekorasyon planlanacak.
İngilizce öğreniyordum. Yarım bırakmıştım. Ona devam edilecek.
Dizi izleme sadece yemek yerken olacak veya bişeyle oyalanırken. onun dışında kişisel gelişim ile ilgili videolar, belgesel izlenecek.
Meditasyona başlanacak, Olumlama, hayata pozitif bakmaya çalışılacak artık hayatımdan negatifliği, atıyorum.
Spora devam edilecek. kilo almaya çalışıp dolgunlaşmaya devam etmem gerekiyor.
Evi düzenli hale getirmem gerekiyor. Gereksiz eşyalar atılacak. Gereksiz kıyafetler ayıklanacak. dolaplara düzenli bir şekilde kaldırılacak.
Tv bozuk onu bu ay içinde halletmem gerekiyor.
Bugün,
İşten çıkışta bazanın altındaki kıyafetlerimi düzenlemeyi düşünüyorum. Vakumlu poşet alıcaktım ama arkadaşım çöp poşetinden yapabilirsin dedi oluyormuş onu denicem. olursa en azından masraftan kurtulurum.dolapların içini düzenlicem.
çamaşırlıkta kuruyan çamaşırlarım var kaç gündür üşengeçlikten kaldıramadım onları kaldrıcam.
renkli çamaşırlarımı ve çarşaflarımı yıkayacağım.
yemeğim yok. karnabahar yemeği ve pilav yapmayı düşünüyorum. az bişeyde çorbam var.
ojem tırnağımdan çıkmış ojemi tazeleyeceğim.
göz altı için bant almıştım kaç gündür yapmıyorum. onu bugün tekrar yapmayı planlıyorum
En derin mağara belgeselini izleyeceğim.
Kedimle günlük rutinimiz olan oyun seansımızı yapacağım.
Tv'nin bozukluğu ile ilgili ev sahibi ile görüşeceğim.
kitabım az kalmıştı onu bugün bitirmeyi planlıyorum.
Kişisel bakım günlüğüm,
Her Pazar ve Çarşamba Kil Maskesi yapılacakGüneş lekem için günlük krem kullanımına devam
Çatlayan , kuruyan dudaklarım için bim'den şekerli bi krem almıştım çok iyi geldi. her gün yatmadan önce sürülecek.
Her Pazar Manikür yapılacak(temizlik hassasiyetimden dolayı kendim yapıyorum)
Her gün kolejen kullanımına devam.
Makyajımı üşengeçlikten yatarken siliyorum ama işten eve gelince hemen silmem gerekiyor. üşengeçlik yasak !!!
Göz altı bandı gün aşırı yapılacak. Her gün yapılacak yazıyor ama her gün yaptığımda yakıyor gibi geldi göz altımı. kaç gündür yapmıyorum. bugün yapcam.
burun bandı ayda 1 yapılacak (fazla gerek görmüyorum ayda 1 yeterli). hatta bir gün belirleyeyim bu ay için bu cumartesi günü yapayım.
kaşlarım azaldı bi ara sarımsak yağı kullanmıştım toparlamıştı. eczaneden sarımsak yağı alınıp günlük bakım rutinine eklenecek.
Son düzenleme: