Kişisel gelişim kursunda çalışan var mı

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.351
5.185
Ben bir kurumda işe başladım. Şuan sadece 9ların dersine gırıyorum.Ayrıca birebir ve soru çözümlerine giriyorum.Alanımız gerçekten zor.Bu hafta işe başladım ve hep gece 2de yatıp sabah 7de uyanıyorum.Çocuklar bana birebir yazdırıyor ve birebirde ya konu anlatıyorum ya soru. Bana ne önerirsiniz?

İş yeri ile anlaşırken ders saati sınırı koymanız gerekirdi. Örneğin haftada en fazla 30 saat derse girerim şeklinde gibi. Birebirler belirsiz oluyor bazı haftalarda aşırı yoğun olabilir

İş yeri ile anlaşırken ders saati sınırı koymanız gerekirdi. Örneğin haftada en fazla 30 saat derse girerim şeklinde gibi. Birebirler belirsiz oluyor bazı haftalarda aşırı yoğun olabilir
Şöyle ki ben 12 saat anlastım. Zaten 2saati deneme sınavı gözetmenlıgı. Mesela dün hıc bırebırım yoktu. Öncekı gün 6 7 tane vardı. Bugün şuan bir tane var. Diger deneyımli hocaya söyleyin, birebire ihtıyacı olan ögrenci önersın dedıler. Ama dıger hocada ögrencı ısmı bılmıyor. Bırebırım hıc olmazsa kovulurmuyum. Bu arada 2saat 9lara derse gırıyorum 2 saatte onlara bırebırım var

X