Kişisel gelişim ile ilgili tavsiye

Daha çok roman okuyorum. 1 günde 400 sayfa kitaplar bitirdiğimi bilirim. Ama 2 gün sonra kitabın içeriğini sor bana hatırlayamam.
Anlattığınız durum gerçek ise, kesinlikle bir uzmana görünün derim.
Adını, yazarı, karakterleri hatırlamamanız olağan olsa bile, kitabın özetini geçebileceğiniz en az on cümle kurmanız gerekiyor.
Kan tahlili ve doktor görüşünden sonra, hafıza geliştirmek için başka şeyler öneririz kendimizce.

Öncelikle dahiliyeye git canım. Sorunun ne olduğunu söylersen o B12, troid gibi değerlerine bakar. Bunlar eğer normal çıkarsa o zaman muhtemelen seni nörolojiye yönlendirir.

Bir de bol bol havuç ve ceviz tüket :)
Ceviz ve havucu herkes söylüyor fakat ben yılda ikiden fazla yemem.
Buna rağmen fil gibi bir hafızaya sahibim hatta sildirmek istiyorum bütün gereksiz şeyleri.
Uzmanları bu konuda çürütüyorum, o sebeple bu 'şunlar yenmeli iyi geliyor' klişelerine inanmıyorum, belirtmek istedim.

Senin diğer değerlerin normaldir bu yüzden yesen de yemesen de hafızan kuvvetlidir. Fakat bazı değerler düşük olduğunda gerçekten işe yarıyor önerilen yiyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…