- 26 Aralık 2016
- 840
- 642
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
Selamlar hayırlı ramazanlar kişisel gelişim kitaplarından en sevdiğiniz kitaplar hangisiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dedem hediye etmişti bu kitabı bana evlenirken Oshonun kitabı ile birlikte Laurent Gounelle'de çok başarılı. Başka okuduğunuz kitaplar var mı?Evrenden Torpilim Var'ı çok sevmiştim
Yasmin Mogahed'in "İyileştir Kalbini" kitabı ve Beyhan Budak'ın tüm kitapları.Selamlar hayırlı ramazanlar kişisel gelişim kitaplarından en sevdiğiniz kitaplar hangisiydi
Kitap hediye eden bir dede. Çok minnoş değil mi amaaÖperim ellerinden.Ay dedem hediye etmişti bu kitabı bana evlenirken Oshonun kitabı ile birlikte Laurent Gounelle'de çok başarılı. Başka okuduğunuz kitaplar var mı?
Ya ne kadar tatlı bir yorum cok teşekkür ederim bende sana kocaman sarılıyorum mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum ♡♡Kitap hediye eden bir dede. Çok minnoş değil mi amaaÖperim ellerinden.
Aminn hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür geçirelim inşallahYa ne kadar tatlı bir yorum cok teşekkür ederim bende sana kocaman sarılıyorum mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum ♡♡